Kocamı çok seviyorum 2 senedir evliyiz 1 senede flört dönemi oldu çok güveniyorum ona çok iyiyiz sevgisine falan da inanıyorum ama evlendik evleneli 3 kere uygunsuz şeyler izlediğini gördüm çok zoruma gitti söyledim hepsinde de gördüğümü ilkinde özür diledi ikincisinde çok mahcup oldu şimdi yine gördüm bu sefer hiç konuyu açmamaya çalışıyor yeminler ediyor bakmiyorum video denk geldi diye diyor inanmıyorum aramış bakmış ama bu çok anormal bir durum mu korkuyorum artık eşim neden beni sevdiği halde her şey yolundayken cinsel hayatımız çok iyiyken neden başka kadınlara bakıyor erkekler sorum en çok size endişelenmeli miyim ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin cinsel tercihleri ve alışkanlıkları farklıdır, bu nedenle herkesin uygunsuz içerikleri izlediğini söylemek doğru olmaz. Ancak, bazı insanlar cinsel içerikli materyalleri tercih edebilir veya izleyebilirler.
Eşinizin uygunsuz içerikleri izlemesi, ilişkinizde rahatsızlık yaratabilir ve bu durumla başa çıkmak zor olabilir. Özellikle bu durum, güven duyduğunuz biri tarafından yapıldığında daha da zorlayıcı olabilir. Bu konuda dikkate almanız gereken bazı noktalar şunlardır:
İletişim: Eşinizle açık ve dürüst bir iletişim kurun. Onun neden bu tür içerikleri izlediğini anlamaya çalışın ve duygularınızı açıkça ifade edin.
Sınırlar: Kendi sınırlarınızı ve beklentilerinizi belirleyin ve bunları eşinizle paylaşın. Siz bu tür içeriklerin izlenmesini istemiyorsanız, bu konuda net olun.
Danışmanlık: Eğer bu durum sizi ciddi şekilde rahatsız ediyorsa ve ilişkinizi etkiliyorsa, bir ilişki danışmanından veya terapistten yardım almayı düşünebilirsiniz. Bir uzmanla konuşmak, ilişkinizdeki sorunları anlamanıza ve çözmenize yardımcı olabilir.
Empati: Eşinizin neden bu tür içerikleri izlediğini anlamaya çalışın ve onun bakış açısını anlamaya çalışın. Empati kurmak, ilişkinizi güçlendirebilir ve karşılıklı anlayışı artırabilir.
Her iki tarafın da duygularını ve ihtiyaçlarını anlamaya çalışması önemlidir. Ancak, eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa, eşinizle birlikte bu konuyu ele alarak ilişkinizi güçlendirecek adımlar atmaya çalışın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Endişe verici. Çünkü uygunsuz filmlerde toplumun ahlakı hedeflenir farklı fantezilere dikkat çekilmeye çalışılır aldatma grup vs bunlar sadece örnek kişi bunları izleye izleye normal seksten zevk alamaz hale gelir hormanları farklı çalışmaya başlar zamanla o da gördüğü fantezileri uygulamayı hayal ederek gerceğini deneyimlemek ister... Bu yüzden ona günah oldugunu anlatın cok zararlı oldugunu anlatın. Sürekli sizinle ilgilense ve o tarz videolar izlemeyi bırakırsa normale döner. Aynı zamanda bu. Ahlaksızlıklar sadece cinsel içerik filmlerinde değil dizi tv programları gibi yerlerde de özendiriliyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısınız ki sonunda benim gibi düşünen birisi çıkmış
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEğer sizin yerinize bunu tercih ediyorsa burada yapılması gereken şeyleri gözlemlemek gerekir ama size karşı iyi ruhen bedenen tatmin oluyorsa sizi ihmal etmeyip tatmin olma durumu varsa bunu pek önemsemeyin izlerseniz de beraber bakabilirsiniz dizi izliyor gibi görebilirsiniz uygunsuz videoların başka türlü tılsımı vardır ve hipnoz gibidir sadece bakmak olarak değerlendirmenizi öneririm zaten oradaki kişiler gerçek değil ki olsada gerçek olan sizlersiniz yani karı koca olarak birbirinize varsınız endişe etmeyin lütfen
14 Yorumla
Soran+1 yılYani düşününce haklısınız ama olmuyor kıskanıyorum istemiyorum
- +1 yıl
Tabiki haklısınız sonuçta herkes bunu kabul edecek diye bir şey yok peki siz biribirinizi izlemeyi denedinizmi mesela siz onun karşısında mastürbasyon vs şeyler yapsanız sizi izlese ona ne dersiniz
Soran+1 yılHayır sadece odamızda aynamiz var sevişirken bazen kendimize bakıyoruz çok zevk alıyoruz
- +1 yıl
Hmm anladım hanımefendi önemli olan sizlerin bir bütün içerisinde mutlu olmanızdır ve sizlere uygun bir ritimde birtakım yeni şeyler deneyebilirsiniz tabi uygun gelmezse de bunu ya konuşarak ya da eşlik ederek halledebilirsiniz bir çok yöntem var ama işte uygunluk derecesi size bağlı
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bunun bir çok medeni olabilir
eskiden gelme vazgeçemediği bir alışkanlık
Belki eksiklik
ya da kendini geliştirme bile olabilir
Belki sana ters geliyor olabilir ama bunu çok dert derim hatta bazı çiftler cinsel hayatlarının gelişimi ya da fantezi için birlikte bile izlerler
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kişi izler ama herkes diyemeyiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılp*rno bağımlılığı denen olay maalesef evlilikte de devam eder. kişi eşinden ne kadar zevk alırsa alsın kendini p*rno izlemekten alıkoyamaz bazen. bunu aldatmak olarak algılamayın. bunu yapan siz de olabilirsiniz ki yapan kadınların sayısı hiç de az değil. kocasından gizli d*ldo kullanan bile var. neyse diyeceğim o ki oturup normal bir şekilde konuşun. aranızda bir problem varsa gidermeye çalışın. ayrıca kişi bazen sahip olduğu istek veya fantazilerini eşine ifade etmekten çekinir. onları izleyerek gidermeye çalışır. tabi her merak ettiğini yapması istemesi kabul edilebilir bir şey değil. ama yine de bazen huzursuzluk çıkarmaktans bu yolu seçer
18 Yorumla
Soran+1 yılHuzursuzuz kaç gündür içime sinmiyor gayet mutluyuz birbirimizi tatmin ediyoruz ama bu neyin nesi anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılMaalesef evlilik öncesi bağımlılıktan gelen bir şey. Oturup konuştunuz mu? Mesela daha çok nasıl videolar izliyor? Normal p.. yoksa garip fanteziler vs var mı?
Soran+1 yılTam olarak p*rno denmez böyle yarı çıplak kızlar açık saçık giyinimli
Cevap sahibi+1 yılNerde izliyor bunları?
Soran+1 yılYouTube Google
Cevap sahibi+1 yılYani yaptığı doğru bir şey değil. Ki bu tür şeyler libidoyu tetikleyip sizden gizli p*rno izlemesine de sebep oluyor olabilir. Hiç bu tür videolardan sonra sizinle birlikte olmak istediği oldu mu?
Soran+1 yılBilmiyorum ki yani ben izledikten günler sonra öğrendim hep
Cevap sahibi+1 yılGeçmişine mi baktın?
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleyeceğiz etkenleri yorumlarında bir bir çökertmişsin. Sık ilişkiniz var. Tatmin olduğunuz ilişkiniz var. Deniyorsunuz aynı zamanda. Monoton sevmiyorsunuz. Artık bundan sonrası kocanın fantezi dünyası diyorum. İzliyosun madem yakalanma diyeceğim kendisine. Ayrıca nedem izliyor? Tek seçenek alışkanlık. Artık seni üzecek boyuta gelmiş. Ben de evliyim. Ayda bir izlerim ama bizim yatak cidden kötü. Sen kendini değersiz hissediyosun dimi?
111 Yorumla
Soran+1 yılDeğersiz hissetmiyorum tam tersi eşimin sevgisi ilgisi bana karşı yeterli cinsel anlamda da diğer normal hayatımızda da her şey yolunda ama bunu izliyor olması beni üzüyor sadece üzüyor yani kötü hissettirmiyor bile çünkü ben eşimin benden her anlamda memnun olduğuna adım gibi eminim ama bakmasın istiyorum kimseye bakmasın
- +1 yıl
Kendindne bu kadar emin bir kadın kocasını tatmin eder. Alışkanlık onunki sadece demek ki. Anlamaya çalıltın mı hiç? Yargılarcasjna soru sormadan, anlamaya çalışarak
Soran+1 yılAnlamaya çalışıyorum ama anlamıyorum evet kendimden çok eminim çok iyiyiz cinsel anlamda her konuda ama anlamıyorum inkar ediyor izlediğini sözler veriyor yeminler ediyor ama üç oldu yakaladigim
- +1 yıl
Yeni tekliflerle yeni pozsiyonlarla geliyo mu peki sana
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Prnoyla kendini geliştiriyor diyebilir miyix peki bu duruma
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Ben de arada izliyorum. Yalan yok. Bu eşimi sevmediğim anlamına gelmiyor
Soran+1 yılAnlıyorum biz kadınlar çok kırılganız kendimiz gibi olsun istiyoruz karşımızdaki insanı ama erkekler ve kadınlar çok ayrılar
- +1 yıl
Evet. Senin prno izlemenle kocanın izlemesi farklı şeyler. Ama işte sen acaba kocam beni beğenmiyor mu algısına düşüyosun. Bu da normal. Estetik kaygın var mı peki
Soran+1 yılHayır yok
İzin verme seks hayatınız için
O masterbasyons alışmış o yüzden seninle o kadar zevk almıyorum ve yetmiyordur
15 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermiyorum ki zaten ama haberim olmadan izliyor
Soran+1 yılİşte iken izler yatınca izler isteyen her türlü izler yani
- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBen izlesem ne tepki verirsin diye sor. Veya sende izle esin gorsun ayni duyguyu yasat ona belki anlar
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız aynı şeyi düşünüyorum ben de izleyeceğim dediğimde bile sinir küpüne dönüyor
- +1 yıl
Baska turlu yaptigi yanlisi anlamaz cunku alismis kac sefer ozur dilesede izliycek belli
Soran+1 yılEvet maalesef kaç gündür doğru düzgün konuşmuyorum beni sevmiyorsun diyorum üstelik bugün doğum günüm hiç hatasını anlayıp telafi etmenin derdinde değil
- +1 yıl
Aaa saglikli mutlu nice senelere. Yeni yasinda kalbinden gecen tum guzellikler seninle olsun. 🎈🎈🎈💐💐💐
Soran+1 yılTeşekkür ederim amin inşallah çok sağolun 🌼😊
- +1 yıl
Rica ederimmm 🌷🌷🌷
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sorun etme millet nasıl ilişki yaşıyor onu görür üzerinde test eder
15 Yorumla
Soran+1 yılBence sorun ama istemiyorum diyorum
Soran+1 yılZaten yetersiz değilim ki kendisi Çok memnun bende öyle hemde eşimin izlediği videolara tam olarak p*rno denmez böyle yarı çıplak kızlar var hep
Soran+1 yılAma ister istemez kıskanıyorum bakmasını istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAliskanlik olmus. Gayet normal. Esim tatmin edemedigi icin bende izliyordum. Ki zaten buradayim :)
07 Yorumla
Soran+1 yılAma tatmin oluyoruz ikimizde cinsel anlamda her şey süper
- +1 yıl
Demek ki sence süper
Soran+1 yılOnun için de süper kendinden geçiyor adam övgüler yağdırıyor
- +1 yıl
Her erkek sekste öyledir :) kac gunde bir yapiyprsunuz?
Soran+1 yılHer gün veya bir gün ara veriyoruz
- +1 yıl
Demek ki alışkanlık olmus
Gizli Üye(36-45)+1 yılO tatmin ile alakalı değil bazı insanları değiştiremezsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız tükendim kaç gündür huzur yok evde
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kadın değil bekarken ki alışkanlıkları mastürbasyon bağımlılığı
10 Yorumla
+1 yılBu bi alışkanlık ama aldatma değil ki beraber izleyin
04 Yorumla
Soran+1 yılAsla izlemem izlemesini de istemiyorum bu kadar geniş olmayın lütfen
- +1 yıl
Sen bekarken izlemedin mi
Soran+1 yılBekarken izledim evliyken izlemesi anormal zaten
- +1 yıl
Yok ya bu bi fantezi sadece
Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Cinsel hayatınız monotonlaşmış demek ki zevk almıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılGayet zevk aldığını söylüyor yeni şeylere açığız ikimizde deniyoruz her şeyi
+1 yılEvlenmeden once izleyerek masta alistigi icin birakmasi zor olur kocan icin
10 Yorumla
+1 yılEvli adam ne diye izliyor anlamıyorum ki
24 Yorumla
Soran+1 yılBende onu anlamıyorum
- +1 yıl
Boş bir insan. Kendini gelistirememis hiç.
Soran+1 yılMaalesef sanırım 🥺
- +1 yıl
Sıkıntı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeraber izlemeyi teklif et yeni heyecanlar yeni pozisyonlar fanteziler katmış olursunuz ilişkinize böylece eşin gizliden bir şey yapmış olmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç bir şey bu bir insan eşi ile p*rno izler mi ya siz necisiniz ben anlamıyorum nereden geliyor bu genişlik
Cevap sahibi+1 yılEşin gizliden bir şey yapması mı daha acı verir yoksa ne yaptığını bilerek yanında ikinizin bildiği şekilde yapması mı daha doğru olur? çiftler ilişkilerin de aldatmaya yönelmemesi için ortak birşeyler yaparlar buda bunlarda biri sadece
Soran+1 yılEşimin bana p*rno izlemeyi teklif etmesi daha çok üzer beni
Cevap sahibi+1 yılKaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama bu tabi kişiden kişiye de değişen bir durum evliliklerde bazı şeyleri canlı tutmak ve eşlerin dışarda arayış içine girmemeleri için kendi aralarında bazı fanteziler farklılıklar yaparlar buda bunlardan biri sadece ama tabi ki siz beğenmezsiniz böyle bir şeyi saygı duymak lazım kendi görüşünüz
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBizde ilk başlarda sizin gibiydik zamanla monotonlaşınca bahsettiğim şeyleri deneyerek renklendirdik ve mutluyuzda
Soran+1 yılKalsın
Merhabalar
Bence o onları izlemeyi seviyor ve izledikleri hep aynı videolar mı00 YorumlaNet aldatmaya girer..
13 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim bu da aldatmak dedim
Soran+1 yılSaçmalama ne alakası var dedi tamam bakmam dedi ama yine bakti
Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Herkes izler ama eşin sana doymuyorsa daha çok izşer ihmal ediyordun demekki onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılcinsel hayatınızda yenilikler yapın adamın farklı arzuları var belli
02 Yorumla
Soran+1 yılYapıyoruz zaten
- +1 yıl
daha sorun nedir
+1 yılHoş değil yA
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç değil hemde
Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Herkes bir kere olsun bile izlemiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama evli olupta her şey yolundayken izleyen var mıdır sence varsa bile sebebi nedir
+1 yıldemek kocana yetemiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılnormal csnım bütün erkekler bakar
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bu kadar naif olmasaydık kadınlar olarak
- +1 yıl
hayat çok deyışik
+1 yılBnce takılma buna olabilir böyle şeyler
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok takıldım günlerdir küsüm
- +1 yıl
Küsme yaa olur hada beraber izleyin
Soran+1 yılBen geniş bir insan değilim
- +1 yıl
Genişlikle alakası yoki
+1 yılIzlesin de qbartmasin sen izlwmedinmi hic
02 Yorumla
Soran+1 yılBekarken izledim evet evliyken ne işim var
- +1 yıl
O birakammais demekki
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence yetmiyorsun eksik olan ne
02 Yorumla
Soran+1 yılGayet zevk alıyor belli bir şey bu hemde kendisi de memnun yani yeniliklere açık biriyim renkli bir cinsel hayatımız var
+1 yılBende izliyorum yani ne olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bir kaç sorum olacak burdan soramam nedeni ni anlıcan
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır bir problem yok. Birlikte de izlenebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu genişlik nereden geliyor bilmiyorum ki
Monoton geliyordur artık belki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok büyütme olayı. birsey olmaz arada baksin
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben istemiyorum
İzler eşimle izlemek isterim bende
05 Yorumla
Soran+1 yılİyi tebrik ederim sizi bu genişliğinizden dolayı
Soran+1 yılGayet de genişlik valla milletin g*tune basina bakmak
Soran+1 yılOlsun demek ki telefondan arayıp bulup bakan normal gerçek hayatında da karşısına bir fırsat çıksa bakar demektir bana göre
+1 yılKişiye göre degişir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılhergün aynı yemek yenmiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılYaa öyle mi umarım karın da seviyordur başka yemekleri
- +1 yıl
evli değilim
Soran+1 yılEvlenince türlü çeşit yemek zevki olan karınız olsun umarım ama sizin dediğiniz yemeklerden
+1 yılO baska kadina bakma degil bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bence açıp telefondan çıplak karilara bakan kişi dışarıda da görse bakar sizce öyle değil mi
- +1 yıl
Bunu buradan degilde öz konussak olur mu
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Alışkanlık olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılNe olacak peki
+1 yılİzler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılİzlemem
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen izlemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. İzler normal bu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği