Merhabalar öncelikle ben 23 yaşındayım 38 yaşında evli iki çocuklu birine aşığım hersey onun yüzünden başladı ilk gittiğim gün işe çok ilgili vs davrandı dört aydır aramızda ilişki var başta iş yerinde kaçamak gibiydi fakat durum çok ilerledi ben çok kaptırdım kendimi sorun şu ki çok kıskanıyorum eşini çok öyle böyle değil bana aslında eşimi seviyorum ama seninle sevişmeyi de seviyorum demişti geçen gün eşinin fotosunu gösterirken bak yengen demişti saygısız olduğunun farkındayım bu kız üzülür mü rahatsız olur mu diye düşünmek kafasına dank etmiyo mu ya da benden mi buldu bu yüzü bilmiyorum çok yoruldum bu kadar derin hissetmedim daha önce hiç bu kıskançlık duygusu beni kör kuyulara sürüklüyor o farkında olmadan beni eşine düşman ediyor kıskançlıktan hiçbir yere sığamıyorum 😔
Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Doğru olmasada eşini aldatıyor sen başından evli oldugunu biliyordun zaten adam taze ve cıtır olarak seni düşürmüş ve cinsel acıdan mutlu bence abartma kısmı fb ilişkiniz var alan veren razıysa uzatmaya gerek yok zevkinize bakın seni ilgilendiren bir durum yok Gereksiz tutulma zaten %100 kusurlusunuz evli bir erkekle yaşıyorsun senden önce olan eşine tutuluyosun senin ilişkinde duygulara yer yok gercek ı olalım 😁😁😁
09 Yorumla
Soran+1 yılEşini seviyor ise neden aldatıyor fb ilişkilerde kıskançlığa sahiplenmeye yer var mı?
Soran+1 yılKıskançlığa yer yok sahiplenmeye yer yok ise neden bir erkek yanıma yanaştımı kuduz köpeğe dönüşüyor biri bişey dese o sana me dedi bu ne dedi senin tek erkeğin benim kafası inan bana bu durumu bilmesem hissetmesem zaten direk derim tamam adam sadece keyfine bakıyo olay sadece fb direk derim sormazdım zaten lafları ve davranışları asla aynı değil onun o kıskançlığı o bakışları varya..
Soran+1 yılBelki komik gelecek sana fakat bana olan duygularını kabullenemiyo ben kendimi kandıran bir kadın hiç olmadım bana aşık Adım kadar eminim sadece şartlar buna izin vermiyor
- +1 yıl
Doğru olan tek şey var o eşini aldatıyor ve ihanet ediyor ailesine
Sende evli oldugunu bıldıgım halde hemcinsine asla yaşamak isyemiycegin bir kotuluk yapıyorsun birinin ailesinin yıkılmasına ve mutsuz bir gelecek sunuyorsun cocuklarına yaptıgını çok yanlık oyleydı şoyledydı sevıyo asık benı kıskanıyor hepsi hikaye bana gore adam kendinden 15 yaş kucuk bır kız buşmus lıbıdo tavan tabıkıde busekıl olcak yolun yol degıl benden sana bir abi tavsiyesi - +1 yıl
Git bekar birini bul ne istersen yaşaa saygı duyarım SIZIN secımınız ama evli insanlardan uzak durun durum ne olursa olsun aldatılan insana yazık en onemlısı ayrılıkla beraber o ailenin cocukların varsa daha buyuk sorun biraz araştır mani tavsiye ederim evliliklerde ayrılan eşler ve cocuklar ozellıkle cok buyuk psikolojik zorluklar sıkıntılar cekıyolar hayatları mahvoluyor
23 yasında bır insanın yanı sen bana lutfen seviyor kıskanıyor yok kooekgıbı asık VS deme ben 37 yasındayım o adam karısından dahı ayrılsa senle anca yatakta bulusur kendini kandırmaktan vaz gec yaşıtlarınla ilgilen ne içiyorsunuz bu kafalara nasıl ulasıyosunuz anlamış degılım az aklınızı basınıza alın lutfen beyninizle dudunun duygularınızla degıl kimse vaz g3cılmez degıkdır bugun karısını cocukların in annesini aldatan yarın senide aldatır dogruyu görün biraz
Soran+1 yılÖncelikle kınamadan davrandığın için çok teşekkür ederim çok haklısın biliyorum fakat çok acı çekiyorum duygularımla baş edemiyorum kanıma giren oydu ben yoksa asla o gözle bakmazdım ona ilk günkü davranışları bakışları kapıyı üzerimize kapatmaya çalıştı ben onun olduğu bölüme gidince kapıyı kapat dedi bana yürüdüğünü anlamıştım o yüzden ordan kaçarak çıktım fakat kanıma girdi beni kendine bağladı onunda iki kızı var bugün beni bu hale soktuysa ve hala bunu kesmiyor sa kendi kızlarını göz önünde bulundurması gerekmez mi insan ne ekerse onu biçmez mi
- +1 yıl
Bak güzel kardeşim tam olayi anlamaya çalısıyorsun sonra soyle degılmı boyle degılmı kısmına girme işte anlatsam roman olur şimdi ama teferruata gerek yok ne guzel dıyosun iki tane kızı var onun eşi o kızlara bakarken ne umutlarla bekliyor eşini haberı bile yok kadının o kızları gozunun onune getir ve bir hata yaptım ve donuyorum de hayatından çık ramazan ayında kendine yakısan bişe yap kendisinde uyar bu saatten sonra arama sorma beni yoksa iyi olmaz gerekirse eşine VS soylerım de tabı bunu onu korkutmak İcin soylemıs ol oyle bırsey yapma yuva yıkan bır kadın olma nefsine hakim ol bence dogru olan o o kızlar belkide bu ilişkiyi surdurursen babalarından ayrılacak Bı annenin hayatı alt ust olcak buna musade edıcek bır kişi oldugunu dusunmuyorum senin doğru olanı yap kendini haklı cıkar ayı bırak partnerin adam olsa zaten boyle şeyler yapmaz
- +1 yıl
Yaptıgın dogru degıl ama senı suclamak asaglamak ya da kızmakla cozum bulunmaz madem yazdın cvplarımız senı vaz gecırırse ne mutlu bize
İnsan yaşattığını yaşamadan olmez derler ama umarım o kucuk prenses letle Sınamaz onu ona farklı acılar sunar merak etme sendeki baglanma degıl İnan buna adam sadece elinde tutugu kadar tutucak seni bolca cınsellık Baska dusuncesı yok cinsellıkten başka bir paylasımınızda yok olamazda fb bile daha ıyı senin durumundan
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHatanin büyüğü sende, o zaten kafadan hatalı omurgasız, sen evli olduğunu bile bile sevişiyorduk, boynuzunu da gösterir sana, dalga da geçer, gözünde kaşarsin onun için, eğlenir geçer
07 Yorumla
Soran+1 yılGözünde me olduğumu bilmiyorum bakire olduğumu biliyor kaşar olan kızlar onun bununla yatan kızlar değil mi? Ben bi ona karşı böyleyim bu kadar derinim dünyada sadece o olsa en mutlu benim oda bunun farkındadır zaten sevgilim flörtüm konuştuğum dahi yok oda bunu biliyor yanıma bir erkek yaklaşsa kuduruyor vs fakat benim durumum çok kötü büyük bir aşkla bağlıyım ona :(
- +1 yıl
Ne aşkı kızım ya, bildiğin manipüle etmiş. Arzu tutku ve şehvetin adına da aşk sevgi demezsin: ) ister bakire ol ister başka erkeklere kapalı ol, sen buna metres olmuşsun var mı ötesi, sen bu duruma razı isen tadını çıkarıp sorgulamayacaksin, onun yaptığı bu çünkü
Soran+1 yılTamam doğru tutku şehvet barınıyor tabiki fakat duygularım olmasa bu hırs bu kıskançlık nerden geliyor
- +1 yıl
Ne önemi var adam evli soran
Soran+1 yılSorun da zaten evli olması eşi çok kıskanç bunu onun tavırlarından anladım video çekip eşine yollasam sence ayrılır mı eşi bundan
- +1 yıl
Boş hayallere kapiliyorsun
Soran+1 yılBoş moş sordum sadece eşi bu kadar slak yerine konulduğunu bu kadar aldatıldığını bilse?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılSenin gibiler yüzünden türk kızından sogudum yeminle o.. pu kaynıyo piyasa karakterli insan kalmadı unarım bütün afrikalılar sizi öperdr hiv olur nesliniz yok olur
21 YorumlaEşimi seviyorum seninle sevişmeyi de seviyorum ne la hem ayranım dökülmesin hem oh oh bir de 15 yaş var
09 Yorumla
Soran+1 yılEşini seviyormuş Muş hssiktirsin sevgiye bak benim sevdiğim varken gözüm kimseyi görmez bide vicdan rahatlaması ypıyo
Soran+1 yılOnu rezil edeceğimi düşünseydi baştan numaramı alıp yazışmazdı ya da bu kadar ileri gitmezdi benimle sonuçta en başta yapsam yapardım rezil ederdim yanlış mıyım beş ay olacak nerdeyse
Soran+1 yılHiç kimseye birsey anlatmadım duyulsa duyulurdu aynı ortamdayız sonuçta
Soran+1 yılBen hiç ondan bişey beklemedim ki o yazmadığı aramadugı sürece aramadım etmedim konuşuyorduk öyle laf arası söyledi zaten hep bişeyler anlatır bana bende dinlerim o gün yine dinledim bişey demedim bu lafının ardından hani desek ki bir beklenti içindeyim ona yansıttım ondan dedi o da yok
Soran+1 yılHayır seviyorum onu
+1 yılyanlış doldasın döne güzelim kendine yazık etme
kimse unutulmaz veya biricik değildir sana yakışan bir ilişki bulursun daha gençsin00 Yorumla
+1 yılBence senin psikolojin bozuk. Benle aynı yaştasın, ben evli biriyle ilişki yaşasam çok kötü hissederdim kendimi. Sen rahat rahat kıskançlıktan bahsediyorsun.
13 Yorumla
Soran+1 yılKötü hissediyorum ama kendim için o kadın umrumda bile değil kendi eşi ona acımamış aldatmış ben mi düşüncem onu
- +1 yıl
Yani içinde bulunduğun olay normal bir şey değil bunu bil ve bu hikayede kötü kadınsın.. 23 yaşında hayatın en başında bir kız böyle bir adamla takılmak yerine kendi yaşına uygun gelecek kurabilecegi biriyle olmak varken kendine böyle birşeyi yakıştırıyor
Soran+1 yılHaklısın gerçekten bana yaklaşmasaydı bunlar olmazdı :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılYolun yol değil sana diyeyim eden bulur unutma eğer evlenirsen kocanda seni aldatacak haberin olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli adam seni s…. ? Allah kimseye sen gibi evlat ve eş nasip etmesin
10 YorumlaO çok saygısızlık yapmış karar senin seni kullanıyor bence
00 YorumlaBekarim ve bakir... genc ve bekar kizlara genelde evli erkekler cazip geliyormuş yapilan araştırmada
00 Yorumla
+1 yılSen yüz verip totosunu kaldırmışsin
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar düşkünüm ki ona nefes bile alamıyorum onsuz :( ne yapsam
- +1 yıl
Başka partner bul
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olmayacak duaya amin denmez
00 Yorumla
+1 yılYok artık
02 Yorumla
Soran+1 yıl? tuhaf olan ne
- +1 yıl