Diyom sağlıklı arkadaşlarlıklarım olsun ama sonu hep cinsellik. Eşfşepfldlekkrğfpadn arabadayaptık
güya yakın arkadaştık
sevgilim. Bar arkasıdsn iç çevirmiş oşsım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Diyom sağlıklı arkadaşlarlıklarım olsun ama sonu hep cinsellik. Eşfşepfldlekkrğfpadn arabadayaptık
güya yakın arkadaştık
sevgilim. Bar arkasıdsn iç çevirmiş oşsım
Normal, sağlıklı ve istekli bir yetişkin olduğun için olabilir mi? Bir de kafanın uyduğu, iyi anlaştığın, birlikte eğlenebildiğin birine denk gelirsen, olur sana içinde cinsellik de olan güzel ve doyurucu ilişki... Sevgilin varken başkasıyla bu kadar yakınlaşmış olman tabii ki hoş değil. Aldatmışsın. Keşke hayatınızda olan o özel kişiye karşı dürüst olabilseniz, arkasından iş çevirmeseniz, onu enayi, aptal yerine koymasanız... Onu kaybetmemek uğruna başkalarıyla olan yakınlaşmalarınızı gizli saklı yaşamak yerine, baştan "bak ben bazen böyle şeyler yapabiliyorum, kabul edebiliyorsan bir ilişkimiz olsun" diyebilseniz ve ona da bir tercih şansı verseniz...
Çocuktan ayrılmak istiyorum ama nasıl bilmiyorum çünkü aynı iş yerindeyiz falan
Ben de geçen buradan biriyle sesli görüşme yaptım bir defa denk geldi cinsellik konuşmadım diye beni engelledi demek ki siz o türleri arıyorsunuz onlar denk geliyor bana da diğer türleri denk geliyor nj
Cevap
25Cevap
Herkese senin gibi hayırlı arkadaş lazım assdjdk
kesin istanbuldasın üniversite de yıldız veya Boğaziçi olduğunu düşünüyorum piercingin İzmir gibi duruyor ama tam bilemedim
site rospuluğuyla övünenlerle doldu ama sorsak erkeklere güven olmaz mk
Çok şanslılarmış lalin günümüzde hiç mi bakireliğin önemi yok ya umarım ilerde pişman olmazsın
Zznırım daha dikkatli olmak gerekecek araba sanıldığı kadar nsul değilmiş anlaşılan 😉
Hep yapılan aynı hata arkadaş seçim kriterin yanlış.
Niyetleri hep kullanmak çıkar dürüst kişi kendini belli eder
Senden kaynaklı olmalı. İstiyorsun ki olay oraya geliyor
Kendin gibileri seni buluyor ne güzel işte dhafdg
Buna izin verdiğin sürece böyle olacak. Bunu istemediğini göstermiş olsan ileriye gitmezdi.
Sen duzgun birisini anliyamiyormusun kizim- ve nasil erkekler buluyorsun sen nasil buluyorsun
Önemli olan zevk aldın mı
O zaman sıkıntı yok
Bu güzel bişey sorgulama yaşa😉
Auran azdırıyo demekki insanları
Buluşma yerlerini gözden geçir
Hadi bide benle buluş diyesim geldi
Alan memnun veren memnun demek ki
Libidon yüksektir olabilir mi?
Arkadaşça kahve içelim mi fjfkd
Sen istemezsen yapmayı bırak
Sana dokunamazdı
Bunuda sana sormak lazım