Bu sorum size., siz Bi kızla ilişkiye girmek istiyorsunuz ama o kız istemiyor ne yaparsınız ya da ne düşünürsünüz onun hakkında (Sevgili degilsiniz) gözünüzde değerli olur mu konusmaya vs devam eder misiniz o kizla cevaplarınızı bekliyorumm
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
ben eşim dışında kimseyle ilişki yaşamam eşlim de istemiyorsa istemesin olmak zorunda değil.
zorla güzellik olmaz. Başka sulara yelken açarım herhâlde. Eğer inançla alakalı istemezse o zaman saygıyla karşılar ve beğeniyorsam beklerim.
Reddederek erkeği kendine bağlayamazsın eğer kişi hoşlanıyorsa kız değerlide olsa değersizde olsa şansını dener
Vermezsem nolcak peki
Karşındakine bağlı ne olacağı yattığım bir kızla ciddi düşünmüyordum ama sonrdan sinerjiyi tutturduk zaman geçtikçe muhabbet olsun sarmaya başladı kızla ciddi düşünmüştük
Arkadasken cinsellik istiyiyosa engelle direk seks nişana yakın yapılmalı
İstemiyorsa saygı duyarım kimseyi zorla ilişkiye ikna edemem. arkadaşlıgımı korurum
Yani erkeklerin görüşleri beli vermeyen kız a
Konusmazlar
Seviyorsam ederim. Bakire ise tabii ki değerli olur
yok yapıp gider yapmadan deger vermeyen yapınca yzune bakmaz.
İstemiyorsa arkadaş olarak görüşürüm, o kadar.
Sevidir sürünerek boşalır bosaltiriz
Kenara çekilir hatta yok olurim ona karsi
bakire olduğun için mi vermiyorsun
Saygı duyarım, sevgili de olurum.
Kullanmak amaçlı istiyor o kesin
Lebiyen iliskisimi
Hayir ya ne lebiyeni
Kız kıza sevişmek demedinmi
Hayir
Yorumları okursan anlarsin
Pardon yanlış okumusum
Bu erkeğin ona verdiği değere gore değişir ama gözünde birazdaha değeri yukselir
Sorun değil de
Nasıl yani ne nasıl verirsem mi değerim yukselir
Bakın erkekler bütün kızlara cinsellik olarak yaklaşır ama onu tanıyıp güvenini kazanakadar her rolü yaparlar çünkü kız güvenip inanmadığı erkeğe ciddi görmediği doğru kişiye bedenen teslimiyet göstermez yani cinselik yasamaz bu aşamada erkek kizabaglanabilir ona alisarak kız sesiligini kullanıp onu etkileyip heycanlandirabilrse hani derlerya gostercen tatdircan gerisini vermiycen tadı damanda kalcak işte burada erkek heyecandan ölür ve gerisine sahip olmak için evlenmeye razı olur erkekler heycanin peşinden koşar çünkü
Senin sorunun asıl cevabı
Yakinlasmada cinselliği nasıl kullanman yani nekadar tatdirman
Ama bakire olmadigimi biliyo
Ve nude de attım ama hiç vermedim
Yakinlasmada olmadi hicbisey olmadı aramizda sadece vericem sana dedim ve erteledim surekli şu an da da erteliyorum ama vermicem
Sorum da şu vermicem ya ondan dolayı bana bağlanır mi beni bırakır mı konusmaya devam eder mi sizce
Bu çocukla ciddi dudunursen doğru kişi olduğuna inaniyosan seviş ama güveniyorsan bakireligine dolandırma nebileyim sınırlarını köy ve geçirme böyle baglanabilir ama hiç vermessen ortada bir heycan yokdiye fazla durmaz gider
Senin vaat verip vermiyceni anlayınca cidi degilse gider yani ama heycan verirsen o heycana koşar hep duygularını bilemem
Napmam lazım peki hani bakire değilim ama biseyler yaşamak istemiyorum sevismek falan bunlara okeyim
Ciddi dusunmuyoruz arkadasda degiliz lisedeydik dik dik bakıyordu hep sonra instadan konustuk
Yani vermek dışında gitmemesi için ne yapabilirim buluşup sadece sevismek şartı mi kosim ama sevissek bile ilerisini isticek
Dediğim gibi bakire olmadigimi da biliyor ama ben ondan hoslaniyorum ve birlikte olursam beni bırakıp gideceğini düşünüyorum çünkü istediğini alacak 2. Side verirsem sürekli buluşup vermemi isticek vermem için benle buluscak
Hadi sadece sevismeyi kabul etmezse napcam peki
Vermicem ama başka türlü gitmemesini sağlamak için ne yapabilirim
Bakire olmadığını biliyormu
Evet yalan söylemek istemedim
Bilmiyosa istemez ama sen dayanabilirmisin ileri gitmemeye
Gerçeği söyledim
Dayanırım ama o kabul eder mi bilmiyorum bu şekilde
Sen bu çocuğu ciddi gözle görmüyor sanirsam
ya da diyelim ki buluştuk ve sevismeden sonra ileri gitmek istedi bende istemedim yine konuşmazsa napacam
O kabul eder kesinde
Ben ciddi gözle görüyorum da kendisini de seviyorum hoslanitorum ve ben onu cinsellik için görmek istemiyorum oda beni cinsellik için kullanmasın istiyorum
Aşk cinsellik değil cunki
Peki beklentin tam nedir bundan
Ama sadece skip atmak derdi yani sadece sevismeyi bile kabul etmez bu çocuk gibi geliyor bana hiç sormadım sevismeyi kabul eder misin sadece diye
Ona göre bunu uygula diyim
Beklentim sevgili olmak falan değil çünkü oda istemiyor dediğim gibi beklentim beni tamamen bırakmasın en azından arada Bi yazsın acikcasi kendime bağlamak istiyorum
Benden kopmasın istiyorum kopamasin aklında ben olim hep
Bakire olmadığını biliyorsa daha ileri gider yas
Çirkin değilim güzel bir kızım yemin ederim çirkin de değilim ki
Verirsem dediğim gibi hep isticek ve beni sadece ve sadece artık o gözle gorecek konussa bile sürekli isticek
Yaşlar kaç onun senin
Evlilik gecirdinizmi o sen
Onun gözünde o kadar değersiz olmak istemem
Ozle bak
Özle bak özle
Degerlinolur tabikide
girmem
Hiç bir şey
Kiz istemyosa tecavuz edcek degilim
Keserim konuşmayı naz çekemem
hiç uğraşmam
zorla güzellik olmaz