Yani adamı sırt üstü yatırıp kendinizden geçerçesine hatta azmışçasına aktif olduğunuz adama hiçbir şey yapma fırsatı tanımadan bedeninin hemen yer yerine uğradığınız ön sevişmede adama adeta hizmet ettiğiniz durumlar oluyor mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
kişiden kişye değişir
Senin oluyor mu?
Oluyor evet
Bir erkeğin bunu yaptırabilmesi için baya bir çekici olması gerekir herhalde
Çok kaslı erkek guzeli olanlar var bir de boylr gercrkten cok temiz hem fiziki hem el degmemis erkekler var onlara
El değmediğini nereden anlıyorsun?
Bir erkek yalan mi soyluyor durust mu bakinca anlayabiliyorum ayrica hali tavri acemiligi siritiyor. Aceme erkek ya asiri ozguvem duyar aptallik eder ya asiri paniktir anlasilir mutlaka. Ayrica cinsel uygulamasal bilgi beceri eksikligi de bunu dogrular. Bir sey demesine gerek yok. Kadin tecrubeliyse anlar..
Acemi olunca gözün mü dönüyor yoksa kendine güveni artsın istendiğini anlasın diye ve zevk alma tecrübesi olmadığı için zevkini maksimum yapmak için bilinçli şekilde adeta hizmet mi ediyorsun?
Gozum donmuyor ilki oldugunu bilmek guzel
Peki seks aşamasına geçtiğinde içgüdüsel olarak çocuk sert seks moduna girdi...
Senin pozisyon belirlemene izin vermeden seni doggy pozisyonuna getirdi... herhangi bir direnişin olmasın diye de ellerini arkanda birleştirdi. İki bileğini tek eliyle sırtında kenetledi mesela... sen şaşırıp biraz çırpınınca da poponu şaplattı...
Sence bu adam seni kandırdı mı diyendüşünütsün yoksa yeni yetme delikanlı da olsa bunları yapması normal mi?
Beni kandiramaz ayaklarimi da mi bagladi. Munasip yerine tekmeyi vururum
Bunlar standart sert seks hareketleri sonuçta... kaslı ve yakışıklı genç erkekle sert seks deneyimi yaşamak hoşuna gitmez miydi?
Bir de şey soracağım... ön sevişmede oral yapma hariç yaratıcı şeyler var mı öneri olarak... kol içleri bacak içleri filan veya en aşağıda nereye kafar inmişliğinşz var böyle tanımladığınız genç el değmemiş kaslı erkeklerde?
Bu devirde hem kaslı, yakışıklı , el değmemiş reşit erkek var mıdır?
Bir de bu genç ve tecrübesiz erkeklere ön sevişmede fazla emek harcayınca kendilerini kaybedip erken boşalma olmuyor mu?
Bir tanesinin toplarımdaydım patladı mesela o çok tecrübesiz değildi tecrübesiz el değmemiş olanlarda bu gibi şeyler öok olur yani sonuçta çocukcağızşar bilemez ayarlamasını