Cinsel Yaşam Erkekler, oral seks sever misiniz sevmez misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Evet soru bu sizce? Erkekler, oral seks sever misiniz sevmez misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Oral yaptırmayı sevmeyen erkek var mıdır? 0 0 Yorumla
Bumutluluksenin Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. erkeklerin çoğu sever ama hemen hemen hepsi kendine yapılmasını ister :) 0 0 Yorumla
sempatiko127 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Ben çok severim öyle seven bi bayan isterdim hayatımda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yapmayı severim. Zevkten kıvranmasını izlemek isterim. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Vajina yalamak iğrenç değil mi daha önce yaptın mı ki vajina normalde kötü gözüken bir organ Yorumla Soran +1 yıl Bence dũşündüğun gibi iyi değil vajina dudakları asimetrikse kız benim gibi miden kalkabilir mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninki asimetrik mi? Peki sen yapmayı ister misin? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kızdaki fizik yapısı arzulara göreyse seksten daha çok severim öyle bir kıza oral yapmayı 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Seviyorum da bu bilgiyi öğrenince ne geçecek eline 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler seviyor diye duydum emin olmak istedim Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Yapmayı da, bana yapılmasını da çok severim. 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oralsız birliktelik yaşamam kesinlikle 0 0 Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl vajina yalamak en sevdiğim hobilerimden 0 0 Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Temiz ise sevilir tabii 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl severizzz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Iğrenç değil mi Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl hayır tam aksine zevkli Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Severiz 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. severim ben 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. En sevdiğim 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aşşırı çok seviyorum 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. İğrenç 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Oral yaptırmayı sevmeyen erkek var mıdır?
erkeklerin çoğu sever ama hemen hemen hepsi kendine yapılmasını ister :)
Ben çok severim öyle seven bi bayan isterdim hayatımda
Yapmayı severim. Zevkten kıvranmasını izlemek isterim.
Vajina yalamak iğrenç değil mi daha önce yaptın mı ki vajina normalde kötü gözüken bir organ
Bence dũşündüğun gibi iyi değil vajina dudakları asimetrikse kız benim gibi miden kalkabilir mesela
Seninki asimetrik mi? Peki sen yapmayı ister misin?
kızdaki fizik yapısı arzulara göreyse seksten daha çok severim öyle bir kıza oral yapmayı
Seviyorum da bu bilgiyi öğrenince ne geçecek eline
Erkekler seviyor diye duydum emin olmak istedim
Yapmayı da, bana yapılmasını da çok severim.
Nasil yaptigina bagli
Oralsız birliktelik yaşamam kesinlikle
vajina yalamak en sevdiğim hobilerimden
Temiz ise sevilir tabii
Tapanı seviyorsak severiz
yapmayı severim yapılmasını sevmem
sevmeyen mi var?
Harika oluyor
Çok severimde hiç yapamadım daha
yapmayı mı yaptırmayı mı
severizzz
Iğrenç değil mi