Cinsellik Zevk suyu içilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Deneyen var mı Güncellemeler+1 yıl Tadı falan nasıldı Zevk suyu içilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsellik konusunda 12,1b cevap paylaştı. Oral yaparken zevk suyunu yutmayan erkek pek yoktur. Tadı da kadının beslenme şekline göre değişebilir. 0 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 732 cevap paylaştı. Oral yaparken ister istemez iciyor insan tadina gelince son yedigi ictigi ile iliskili dsgisebiliyor 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Cinsellik konusunda 819 cevap paylaştı. İçenlere selam ve afiyet olsun çaşmemiz halka açık 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. İçilir sterildir. tadi yedikletimizim aramasında olur 0 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl acı. zaten belayı mikrobu kaptık öyle öyle N. K 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 420 cevap paylaştı. Midem bulanıyor gözünüzü sabunlayım artık sormayın şöyle sorular ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sperm tuzlu ve ağızdayken midem bulanmıştı yutmadım ama ağzıma boşalmoştı çok kötü 🤢 0 7 Yorumla _2024_ +1 yıl Yediklerine göre değişiyor tadı, bir defa mı yaşadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @_2024_ yok birden fazla Yorumla _2024_ +1 yıl Sigara kullanıyorsa mesela baya etkiler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @_2024_ yoo kullanmıyo Yorumla _2024_ +1 yıl Ama beğeniyorsun herhalde ağzına boşalmasını Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @_2024_ hayır tabiki Yorumla _2024_ +1 yıl Öyleyse karlı tarafa yapmamasını söyle Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Oral yaparken içerim. Şimdiye kadar sıkıntı olmadı. 0 0 Yorumla
zibidygonzales Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl çeşme mi var bardağa mı doldurup şat yapalım :D 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Cinsellik konusunda 798 cevap paylaştı. Döl içenler bile var 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mesela işte yani detay öğrenmek istiyorum da yazan yok Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl İçilir 6 1 Yorumla Soran +1 yıl hiç denedin mi Yorumla
hiaxisheytan Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Arıtma ile içilir bir de demlenerek 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evett oral yaparken kuruturum o kuyuyu 0 0 Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl sevgilim zevk suyumu da içti spermimi de yuttu 0 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İçilir zarar gelmez 4 3 Yorumla SeksKoçuu +1 yıl Zevkli olur Yorumla Soran +1 yıl Hiç denedin mi Yorumla SeksKoçuu +1 yıl Elbette kendimde de , partnerlerimde de denedim cok kez. Keyifli Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsellik konusunda 10,8b cevap paylaştı. olm içecek şey kalmadı mı 😂😂 0 0 Yorumla
doludengi Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Benim en sevdigim ağzima bşlması😛😛 0 2 Yorumla Soran +1 yıl süper Yorumla doludengi +1 yıl Ama çoğu kişi çekiniyor bunu yapmakta halbuki acayip zvk aldığım bir şey Yorumla
sadecesessizlik38 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Oral yaparken yutmuştum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ohaaa Yorumla Soran +1 yıl iyimiş Yorumla sadecesessizlik38 +1 yıl Konuşmak ister misin Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsellik konusunda 2,8b cevap paylaştı. İftardan sonra içilir 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tuzludure 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Acı olabiliyor biraz 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kiminki? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilmiyorum icirmen lazim 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevap ver sene ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Oral yaparken zevk suyunu yutmayan erkek pek yoktur. Tadı da kadının beslenme şekline göre değişebilir.
Oral yaparken ister istemez iciyor insan tadina gelince son yedigi ictigi ile iliskili dsgisebiliyor
İçenlere selam ve afiyet olsun çaşmemiz halka açık
İçilir sterildir. tadi yedikletimizim aramasında olur
acı. zaten belayı mikrobu kaptık öyle öyle N. K
Midem bulanıyor gözünüzü sabunlayım artık sormayın şöyle sorular ya
Sperm tuzlu ve ağızdayken midem bulanmıştı yutmadım ama ağzıma boşalmoştı çok kötü 🤢
Yediklerine göre değişiyor tadı, bir defa mı yaşadın
@_2024_ yok birden fazla
Sigara kullanıyorsa mesela baya etkiler
@_2024_ yoo kullanmıyo
Ama beğeniyorsun herhalde ağzına boşalmasını
@_2024_ hayır tabiki
Öyleyse karlı tarafa yapmamasını söyle
Oral yaparken içerim. Şimdiye kadar sıkıntı olmadı.
çeşme mi var bardağa mı doldurup şat yapalım :D
Döl içenler bile var 😄
Mesela işte yani detay öğrenmek istiyorum da yazan yok
İçilir
hiç denedin mi
Arıtma ile içilir bir de demlenerek
Evett oral yaparken kuruturum o kuyuyu
sevgilim zevk suyumu da içti spermimi de yuttu
İçilir zarar gelmez
Zevkli olur
Hiç denedin mi
Elbette kendimde de , partnerlerimde de denedim cok kez. Keyifli