Ortalama ve ya biraz üstü Yakışıklı , mümkünse yeşil göz (bitek kehriba olmasın), maskülen, zeki ve anlayışlı , sahiplenen sıcak kanlı, yani kısaca tipik akdeniz türk erkeği karekteri,
Sadece sadık olması ve abazan olmaması önemli tabi bu hiç cinsellik istemesin anlamına gelmiyor herşeyin bir yeri var ve ısrara aceleye gerek yok diye düşünüyorum geri kalan spor hobileri olsun sıkıcı olmasın tek işi gücü ben olmayım
Böyle tatlış bir erkekle aşk yaşamak için nasıl olmak ve nasıl davranmam gerekir?
Ben ortalama üstü güzellikteyim diye düşünüyorum sporla ilgileniyorum geri kalan bir şey yaptığım yok şu an bu yüzden birkaç arkadaş edinip sosyalleşmek ve hobiler bulmaya başlıcam hem kenfim için hem de ilişkiler açısından
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Aradığınız kriterlere eşleşen profil bulunamadı. Diye bir yazı çıkar bunu Google amcaya sorsan 😁😂 hepsini aynı erkekte bulman biraz zor.
Nedenki? Nesi fazla acaba
Kriterler güzel de bir erkek bunları ya sadece seni elde edene kadar böyle gösterir ya da hepsine sahip değildir.
Ben birini sevdim Mesela o da yakışıklıydı (bana göre bazıları s3vmemiş nedense bence çok yakışıklı neyse jsjs) entellektüelliği de iyiydi zekiydi ama başkasını sevdiğini söyledi biraz da abazanlık vardı ama öyle göstermiyordu kendini amacı cinsellikti yani
Sevmedi beni
Anladım.. seni sevecek biri çıkar karşına merak etme 😇
Beni seven olcak mı yaa kız kara kura bakımsız bişeydi onu nasıl sevmiş ki
Bende eksik olan ne
Üzme kendini.. demek ki değerini bilememiş. Hayat enerjini ve motivasyonunu yüksek tut.. çünkü karamsarlığa düşmeye başlayınca kötü hissedersin ve hayatına düşük frekanslı, seni kötü hissettirecek insanlar girmeye başlar.. bunun yerine enerjini ve motivasyonunu hep yüksek tut ki iyi insanları kendine çek.. 😇
Hoşlandığı biri varmış dedi bu değer bilememek mi ki?
Ve depresyona girdim şimdi antidepresan kullanıyorum moticasyonumu yüksek tutmak da zor bide bana bikaç tavsiyede bulundu haklıydı ama bu benliğime daha çok dokundu belki de böyle değişmem gerekiyormuş ve dediklerini yapıp değişmeliyimdir
Hayat devam ediyor.. maalesef her insan ona gösterdiğimiz değeri anlayamayabiliyor..
ya da beni sevmemiş işte bu kadar basittir belki de
Sadece denedi baktı olmuyor redetti değişik biri manisalilar hep tuhaftır zaten sjjsjs neyse ya alaha havale ettim
😁 boşveer.. gerçekten bundan 1 yıl sonra buna mı üzülmüşüm diyeceksin. O yüzden takılma bence.
Doğru jejejhejhehehe
Ha şöyle gül biraz 😁
Tamam 😄😄
👏👏🙃
Sen zeki, anayışlı aynı zamanda da entelektüel bilgi birikimi olan bir kız olursan böyle bir kişiyi kendine çekersin
Entelektüellik biraz var zekam da eh işte anlayış da baya var egolu olduğumu düşünmüyorum en azından
Ama ben denicem bikaç şey
kendini geliştirirken ego ve kibirden uzak mütevazi bir karakterin de olursa bulursun bu tarz birini
Egolu değilim biraz önyargılıyım sadece ama egolu değilim
Aşkooo yazılımı olsa bu işin yine böyle bir erkek olmaz
Nedenn? abazanlık hariç birinde bulmuştum ama o da biraz abazandı kalbinde sevgi yoktu ve başka birindem hoşlanıyormuş
Bak bacım o saydın özellikleirn yarısı bende var
Ama hiçbir zaman hepsi olamaz
Tamam işte yakışıklı bir türk erkeği olsun yani iyi bir insan olsun yeterli ve beni sevsin işte zor mu
İnşalah bulursun
İnşallah
Neyse ben çirkin kız bulmaya gidiyorum bay
Ben de o standartlar da birini buldum ama baya zor biri.
Bu kriterler gün geçtikçe artar ben sana söyleyeyim
Akdeniz erkeğiyim okay yeşil gözlüyüm okay ama sen nasılsın? Görmem lazım
3 kişiyiz bu kriterleri tamamlayamadık :)
Ahahha bunlar çok değil
185 190 demedim
Zengin ve yalışıklı 3 dil bilen kültürlü demedim
Normal biley istedim
Gözden kaybettim ya kara Kaş Kara göz olurmuu 😅
Olur kara kaş veya kumral olur kehriba olmasın göz rengi bitek
Cinselllik vrsa iliskide okeyim Yoksa yokum
😄😄😄😄
Çok kötü bu erkekler
Eskiden ne güzeldi ya güzel severlerdi ama şimdi..
benim de ihtiyaclarim vr Napim
Sevsen buna bakmazsın ilişki artık sevmek değil ihtiyaç karşılamak oldu
ketçap mayonez olsun mu
Birkaç kriteri tutturmuşuz.
Boy kilon kaç?
Çok istedin be abla
Yok be nesi cok?
Akdeniz hariç hepsi tutuyor dndndnd
Hahhshhs yani kısaca tatlı dürüs tipik türk erkeği istemişim yani dimi
Öyle miyim sence dndnsns
Karakterini nasıl bilcem ben burdan?
Tanışmadan kimse kimsenin karakterini bilemez