İlk buluşmaya bu konular uygun mu?

Karmaşık yazıyorum. İşte ilişki diyince ne anlıyorsun, seks senin için ne anlam ifade ediyor, birlikte bir şeyler yapmak sevgiliyle ne derece önemli senin için, gelecek kariyer planın ne mesela (azimli biri misin), neyle meşgulsün, hiç herhangi bir uygulamadan biriyle buluştun mu, yaşanacak şehir sence neresi, hobilerine vakit ayırabiliyor musun, ailenle nasıl aran, hafta sonu birlikte olsanız ne yaparsınız, ekonomik olarak tutarlı mısın (bu soruyu ablamın isteğiyle ekledim) ben öğrenci hesabı yapıyorum gittiğim her yerde buna o kadar alıştım ki ileride evlensem ayrı ayrı ödeyeceğim arkadaşlarımla falan da aynıyız zaten aynı arkadaş grubumun dışına da pek çıkmıyorum. sırf bu yüzden bile birileriyle buluşmak takılmak istiyorum hep aynı insanlar güzeliz iyiyiz hoşuz. ama onlarla sevgili olmayacağım. bir yandan da yanlış insanla vakit kaybetmek istemiyorum. bam güm sormam ama bunları konuşurum herhalde. sadece ilk buluşma olarak düşünmeyin bazı sorular çok özel çünkü ama tanıma aşamasında soracağım sorular olarak düşünün, bu şekilde sormam ama yine sorarım yani.

Güncellemeler
+1 yıl
Başlık yanlış oldu
İlk buluşmaya bu konular uygun mu?