- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılDudaklarınızın morarması, genellikle dudakların kan dolaşımının artması veya hafif travma sonucu olabilir. İşte bu durumu geçirmek için bazı öneriler:
Soğuk Paket Uygulama: Morlukları hafifletmek ve şişliği azaltmak için soğuk bir paket veya buz torbası dudaklarınıza hafifçe uygulayabilirsiniz. Ancak, buz direk cilde temas etmemeli ve 10-15 dakikadan fazla uygulanmamalıdır.
Nemlendirici Kullanma: Morlukların iyileşmesine yardımcı olmak için dudaklarınıza nemlendirici bir krem veya dudak balmı uygulayabilirsiniz. Nemlendirici, dudakların kurumasını ve çatlamasını önleyerek iyileşme sürecini hızlandırabilir.
Masaj Yapma: Nazik bir masaj, kan dolaşımını artırarak morlukların daha hızlı iyileşmesine yardımcı olabilir. Ancak, masajı çok sert yapmamaya özen gösterin ve dudaklarınıza zarar vermemeye çalışın.
Aloe Vera Kullanma: Aloe vera jelini doğrudan dudaklarınıza uygulamak, morlukların iyileşme sürecini hızlandırabilir ve şişliği azaltabilir.
Beslenme ve Hidrasyon: Sağlıklı bir diyet ve yeterli miktarda su içmek, vücudunuzun iyileşme sürecini desteklemesine yardımcı olabilir. C vitamini ve K vitamini içeren besinler, morlukların iyileşmesine yardımcı olabilir.
Dikkatli Olma: Dudaklarınızı korumak için kesinlikle dudak morarmasına neden olabilecek etmenlerden kaçının. Özellikle sert dudak temaslarından veya diğer dudak travmalarından kaçının.
Eğer dudaklarınızdaki morluklar beklenen süreden daha uzun süre devam eder veya başka belirtiler de varsa, bir sağlık uzmanına danışmanız önemlidir. Bu, altta yatan başka bir tıbbi durumun olabileceğini gösterebilir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil sanırım partnerinin ihmalsizligi olmus
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam ısırmış kuduz köpek gibi saldırmış oysaki o dudaklar bize her zaman lazım onlara nazik davranmalı dilini öpüp etmeliydi oda çok acemiymis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbiraz zor geçer 2 gün falan ruj fondeten le gizle nasıl morarti arkadaş ne bu
01 Yorumla
Soran+1 yılanormal bi durum değil mi? işte ilk defa öpüşünce normali bu sandım
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapan fena libido yükselmesi yaşamış sadece öpmekle kaldıysa iyi
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece öptü
Cevap sahibi+1 yılOksama vs olmadı mı? Sen tahrik olmadin mi. Bu arada öpmemis o seni resmen yemiş 😂
Soran+1 yılben bundan korkmaya başladım bi daha buluşmasam mı😂
+1 yılAyıyla mı öpüştün olamaz bu kadar. Sonuçta.
03 Yorumla
Soran+1 yılfazla emdi
- +1 yıl
Senin ağzın emzik mi , ne ayarsızmış ya, kıza nazik davranmalı bir erkek.
Soran+1 yılKatılıyorum sana
- Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl emdirdin nasıl bir yokluk o
08 Yorumla
Soran+1 yılNormal öpse öyle olmazdı değil mi
- +1 yıl
Evet fazla emmiş çok mu morardı
Soran+1 yılEvt
- +1 yıl
Geçti mi morluk
Soran+1 yılçok az var
- +1 yıl
O hayvan herifle öpüşme birdaha 😊
Soran+1 yıl😂👍🏻
- +1 yıl
Nerden buldun onu sen 😊
Baban sorunca ne dicen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmemis savaşmış resmen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni öpmemiş ki yutmuş dudaklarıni
00 Yorumla
+1 yılZamn gecer
00 Yorumla
+1 yılGeçer geçer korkma😂
00 Yorumla
+1 yılzamanla geçer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Geçmez
00 Yorumla
+1 yılGeçmez
00 Yorumla