Cinsel Yaşam İkinci buluşmada seks isteyen adama tepkiniz ne olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Hele bir de birden âçsa konuyu İkinci buluşmada seks isteyen adama tepkiniz ne olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. ben sevdiğim kadınla evlenmeden yapmam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorsan affetmezsin yani
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ben daha buluşmadan açıyorum o konuyu zaman israfı yapamam 0 0 Yorumla
cheerrytutan Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Koşarak uzaklaşılması gereken erkek tipi çünkü amacı sadece kadını kullanmak neyseki akıllıyım evlenmeden nişanlıma bile dokundurtmam kendimi 0 0 Yorumla
Liseli_PonponKız Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl hoşlanıyorsam veririm 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Seçici misin? Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ana bacı dümdüz dalarım. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Umarım silah taşımıyorsundur Yorumla fesfs +1 yıl Susdali tasiyorum Yorumla Soran +1 yıl O zaman bacımsın Yorumla fesfs +1 yıl Ciddiyim yani Yorumla Soran +1 yıl Ben de ciddiyim Yorumla
feliicienne Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl onunla görüşmeyi keserim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Denemeden bilemezdi Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. O akadarada değil evlenmeden olmaz scxsgsgss 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Adam uzaklaşarak kaçtı bunu duyunca ya da kaçarak uzaklaştı. Ama doğru yoldasın. Hiçbir sapığın seni yolundan alıkoymasına izin verme Yorumla isabella181919 +1 yıl Yok bee ben kararlıyim ahahhaha Yorumla Soran +1 yıl Âlâ Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. Gitsin para verip eskort bulsun kendine 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya fakirse ne yapsın Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl kadın kabul ederse yapsınlar ama erkek sonrasında oluşacak sorumluluğu kabul etmeli mesela hamile kalırsa erkek kaçmaya yer aramamalı Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum. Dediklerine bir itirazım yok Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bı bok olmadığını kanıtlamış oluyo üste 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlkinde niye istemedin derim vermem 🤣 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Böyle dersen yıkılır Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. konuşmayı keserdim 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence saçma geliyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ben sevdiğim kadınla evlenmeden yapmam
Sevmiyorsan affetmezsin yani
Ben daha buluşmadan açıyorum o konuyu zaman israfı yapamam
Koşarak uzaklaşılması gereken erkek tipi çünkü amacı sadece kadını kullanmak neyseki akıllıyım evlenmeden nişanlıma bile dokundurtmam kendimi
hoşlanıyorsam veririm
Seçici misin?
Ana bacı dümdüz dalarım.
Umarım silah taşımıyorsundur
Susdali tasiyorum
O zaman bacımsın
Ciddiyim yani
Ben de ciddiyim
onunla görüşmeyi keserim
Denemeden bilemezdi
O akadarada değil evlenmeden olmaz scxsgsgss
Adam uzaklaşarak kaçtı bunu duyunca ya da kaçarak uzaklaştı. Ama doğru yoldasın. Hiçbir sapığın seni yolundan alıkoymasına izin verme
Yok bee ben kararlıyim ahahhaha
Âlâ
Gitsin para verip eskort bulsun kendine
Ya fakirse ne yapsın
kadın kabul ederse yapsınlar ama erkek sonrasında oluşacak sorumluluğu kabul etmeli mesela hamile kalırsa erkek kaçmaya yer aramamalı
Katılıyorum. Dediklerine bir itirazım yok
Bı bok olmadığını kanıtlamış oluyo üste
İlkinde niye istemedin derim vermem 🤣
Böyle dersen yıkılır
Amacı niyeti belli güvenmemek lazım böyle kişilere
koşarak uzaklaşılacak erkek neffffret
Keyfimize bakarız
Terkederim
ben o adamım işte
konuşmayı keserdim
kimmiş bu kişi
Sapık derim