Ayak nasıl cinsel obje olabilir 🤔 bunu gerçekten anlamıyorum yani kadında o kadar sevilecek yer varken sen tut ayaklarını sev hemde cinsel anlamda aklım almıyor
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Herkes illa belirli bölgelerden zevk almak zorunda değil gibi düşünüyorum. Belirli bir kalıp vardır mesela göğüs, kalça ve müstehcen yeri. Onun dışındakiler biraz garip gibi gelse de aslında onlar gibi olmadığımız içindir.
Misal nasıl ki gay ve lezbiyenleri anlayamıyorsak; fetişte öyle olsa gerek. Ayağın sevilmesinde belki küçük, ince ve pürüsüz olmasından dolayı çekicilik katıyor olabilir. Ayrıca oje ve bakımlı oluşu erkeğin ilgisini çekebilir gibi.
En enteresan olanı bana kalırsa köprücük kemiği mesela. Daha başka boyutları da var bu tip şeylerin iğrenç olan, onlar artık psikopatlık seviyesi.🤦
kendi seçimim olan bir durum değil. kendimi bildim bileli böyleyim. bir gün uyanıp fetişim bu olacak demedim ya da bir p*rno izleyip" aha bundan istiyorum" demedim. fetişimin neden bana çok zevk verdiğine dair mantıklı bir açıklamam da yok. hastalık olduğu tartışılır ve bunun bilinen tedavisi de yok. kontrol edebildiğim, yani düğmesine basıp açıp kapatabildiğim bir şey değil. ama durumumdan şikayetçi de değilim. şu ana kadar sanki özür dilermişim gibi bir üslup algılandıysa, aslında alakası yoktur. fetişist olmam zoruna giden varsa şu istikamettten s*kt*ir olup gidebilir. uğurlar olsun.
Aslında bu fethişizmler birazda sosyal medya ve izldiği filmler ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Adam normalde işgi duymuyor ama burada İnstigramda , twitter vs yerlerde duyup görüp araştırıyor ve bu yayagınlaşınca saplantı olabiliyor insanlar üzerinde konu ile alakasız olacak ama örneğin; pizzayı sevdirmek için çocuklara, ninja kaplumbağalar çizgi filminin oluşturulması gibi.