Sevgilimle karşılıklı şeyler yapıyoruz, iyi mi böyle?

Mesela anal yaparsak dışarda sadece kalçamı kapatan etek giymeme izin vericekmiş kucağında zıplayarak yaparsam dışarda yarım çok kısa bir tayt giydiricekmiş sosyal medyada yayın açarken dekolteye izin vericekmiş bende kabul ettim çünkü bunlar benim hayalim sadece kalçamı kapatan baya kısa mini etekler giymeyi çoooook seviyorum ve karşılıklı şeyler yaparak birbirimizin hayallerini gerçekleştiriyoruz sizce iyimi yapıyoruz? Şimdi kıskanan insanlar yorum yapmasın. Milletin sevgilisi dar kota izin vermiyor diye benimde sevgilim öyle olmak zorunda değil? Ben böyle seviyorum ve anal yapınca herşeyi giyebiliyorum çok hoşuma gidiyor... Daha neler isteyebilirim sizce çok istediği pozisyonlar var ama isticek bişeyim kalmadı... Dışarda veya sosyal medyada başka ne giyebilirim kısa olmalı? Sosyal medyada kısa tayt ile kalçamı göstermeye ve dekolteli fotolar çekmeme izin veriyor böyle ünlü olmak istiyorum ve destek çıkıyor 💕💕
Güncellemeler
+1 yıl
İlişki böyle olmalı birbirimizi mutlu etmeliyiz kıskanan insanlar yorum yapmasın
Sevgilimle karşılıklı şeyler yapıyoruz, iyi mi böyle?