gördüğüm soruda erkeklerin küçük göğüsleri daha çok sevdiği yazıyordu
benimkiler bence büyük 85 C dolgun dik ve sert, benimkilere kıyasla küçükler mi daha çok seviliyor anlamadım biri bu konu hakkında net bir cevap verebilir mi
gördüğüm soruda erkeklerin küçük göğüsleri daha çok sevdiği yazıyordu
benimkiler bence büyük 85 C dolgun dik ve sert, benimkilere kıyasla küçükler mi daha çok seviliyor anlamadım biri bu konu hakkında net bir cevap verebilir mi
Herkesin tercihleri farklıdır ve herkesin farklı bir hoşlandığı vücut tipi vardır. Bazı erkekler küçük göğüsleri tercih ederken, bazıları daha dolgun göğüsleri tercih edebilir. Önemli olan, bir kişinin kendine güvenmesi ve kendini rahat hissettiği vücut tipini kabul etmesidir. Her türlü vücut şekli güzeldir ve sevgiye değerdir.
valla bence erkekler büyük seviyor daha çok... belki o araştırma bu ülke erkeği değildir...
ben büyük severim ve 85c çok güzel bir büyüklük bence ben dahil bir çok erkeğin beğeneceğine şüphem yok
Küçük iyidir
Büyük meme seven inek beslesin
Ulan daha şimdiden büyükse evlenip bir de doğum yaptığında göbeğine kadar sarkacak, kim sever sarkmış yumuşamış buruşmuş memeyi
B ve c cup memeler estetik ve güzeldir bence. A cup neredeyse erkek gibi bir şey oluyor zaten. D cup ise kamyon tekeri gibi kocaman. Bu ikisini hiç sevmem
Cevap
23Cevap
ben göğüse bakmam
neye bakarsın
karakter. kalp
saçmalama cinselllik yaşayacaksan illaki bi tatminlik istersin
cinsellik umurumda değil.
En az C cup olmalı abla zaten ben küçük meme seven erkek görmedim meme dedigin büyük olur yani ben büyük seviyorum
Seninki harikaymış ya en sevdiğim ebat birde şeftali suluysa tadından yenmez olur
Vucudun orantısıyla ilgili ama bazısına küçük bazısına büyük yakışır :)
Benim herzaman favorim büyük memeler çok güzel duruyor yakışıyor
Ya erkeğin konuştuğu koz küçük memeliyse küçük meme seviyom der büyükse büyük meme seviyorum der 😅 ben her yürlü büyük seviyorumm 😋
Görebilir miyim senin memeleri çünkü benim istediğim meme
Seninki ideal ama küçük göğüs elit duruyor
Bence geneli büyük seviyordur 😃
85/B ve C candır gerisi masal
Bu konuda genelleme yapmak çok mümkün değil
Kendin üzerınden bunu sorman da:))
Çok kibarsın. Banane bozuksa
Dolgun olması iyidir ele avuca iyi gelir
85C çok merak ediyorum aban hiç denek gelmedi
Küçük dik ve sıkılar idealdir
Yalan tabiki sjsj
O fizik tipine bağlı
Ben bundan armut mu kum saatimi elmamı vs ne anlıyacağım şimdi. O tamamen görsel oran ve orantıyla alakalı
Büyük göğüs seviyorum
Yanlış bilgi.
Rakamlardan anlamam ama severim.
Büyük iyidir.
85c en ideal göğüs ölçüsüdür bence
e öyle demiyorlar
olur mu öyle şey
çocuk düşünüyorsan ilerde süte de faydası olur
Seviyorum yalan yok
Büyük iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?