Cinsel Yaşam Cinsel yaşamınızı monotonluktan kurtarmayı basarabildiniz mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sorum özellikle evlilere. Monotonluğu aşmayı başarabildiniz mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Cinsel yaşamınızı monotonluktan kurtarmayı basarabildiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl valla ben artık tek başıma halletmeye çalışıyorum o işi :) olmuyor 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl tek başına mastürbasyon ile mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok öyle değil etrafa bakıyorum işte bu yaz mesela tatilde kesin evli çiftlere teklif edicem. ya da bakıştığım biri olursa falan Yorumla Soran +1 yıl Çiftler eşinizi de isteyecektir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekarım derim :) Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 Yorumla Soran +1 yıl Zor durum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olursa olur olmazsa kavga çıkar hem öıkarsa çıksın :) banane Yorumla Soran +1 yıl Sordun mu peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sordum ya hatta sormayı geçtik biz bana hep ensın kimle yapmak istedin falan diye soruyor bende söylüyorum. Ama seks bitince kıskançlık başlıyor Yorumla Soran +1 yıl Çare alkol o zaman hocam Yorumla Soran +1 yıl Yanyana başlayacaksınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm evet birde bayan azdırıcı alıcam 😂 denemedim. Siz neler yaptınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yanyana derken Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eşine değişik bir fantezi olarak eş değişimi teklif edebilirsin. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaptınız mı siz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır yapmadım ama bunu yapipta evliliğini kurtarıp heyecan katan baya bir çift var. Yorumla Öylesineeeaçtım +1 yıl Bu sitede ülkenin en ahlaksız ş*refsiz insanları toplanmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl maalesef öyle walla. Yorumla Öylesineeeaçtım +1 yıl Başını sen çekiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam kanka saol Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yakalanma riski zevk verir 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet denedik onu Yorumla gılmour76 +1 yıl İşe yaramadı mı Yorumla Soran +1 yıl Kısmen Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aynen öyle monoton devam 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Teşebbüsler oldu mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gibi Yorumla Soran +1 yıl Heyecan katmak için fantezi denemeleri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok olmadı Yorumla Soran +1 yıl Siz kaç yıllık evlisiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 16 Yorumla Soran +1 yıl 5-10 arası monotonluk başlıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle 2 çocuk var Yorumla Soran +1 yıl Haftada kaç oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Fena değilmiş aslında ama heyecan yok demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle artık bı Zaman dan sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👍 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hayır kurtaramadım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 😔😔😔 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yıllık evlisiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 16 Yorumla Soran +1 yıl Neler denediniz peki Yorumla Soran +1 yıl 10 bizde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşim farklı şeylere kapalı Yorumla Soran +1 yıl Sıradan dümdüz desene. Ne teklif ettiniz peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
valla ben artık tek başıma halletmeye çalışıyorum o işi :) olmuyor
Nasıl tek başına mastürbasyon ile mi
Yok öyle değil etrafa bakıyorum işte bu yaz mesela tatilde kesin evli çiftlere teklif edicem. ya da bakıştığım biri olursa falan
Çiftler eşinizi de isteyecektir
Bekarım derim :)
🤣🤣🤣
😂
Zor durum
Olursa olur olmazsa kavga çıkar hem öıkarsa çıksın :) banane
Sordun mu peki
Sordum ya hatta sormayı geçtik biz bana hep ensın kimle yapmak istedin falan diye soruyor bende söylüyorum. Ama seks bitince kıskançlık başlıyor
Çare alkol o zaman hocam
Yanyana başlayacaksınız
Hmm evet birde bayan azdırıcı alıcam 😂 denemedim. Siz neler yaptınız
Nasıl yanyana derken
Eşine değişik bir fantezi olarak eş değişimi teklif edebilirsin.
Yaptınız mı siz
Hayır yapmadım ama bunu yapipta evliliğini kurtarıp heyecan katan baya bir çift var.
Bu sitede ülkenin en ahlaksız ş*refsiz insanları toplanmış
maalesef öyle walla.
Başını sen çekiyorsun
Tamam kanka saol
Yakalanma riski zevk verir
Evet denedik onu
İşe yaramadı mı
Kısmen
Aynen öyle monoton devam
Teşebbüsler oldu mu
Ne gibi
Heyecan katmak için fantezi denemeleri