bu zamana kadar boyumdan nefret ettim (1.58) ama izlediğim dizi de 2 kısa boylu kız vardı abi ikisi de çok hottu sevişme sahneleri vardı yok ya kısa boylu kızlar cinsellikte daha iyi
Yok ya hu o öyle olmuyor pek. ya uzun da kötü değil bu arada ama minyon olması diğer tür sevişme vs vs olarak daha iyi kafanda daha iyi kurabiliyorsun sanırım ben hakimiyeti seven biriyim. 1.70 kızı kaldırsam indiremem yakınız zaten 😂😂 ama seni ama seniii :D :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kısa boylu ve şişmansa hiç hot değil ve ayakları çirkinse ve burnu buyukse ve basenleri çok genişse 😑
billie lourd ve emma roberts gibi bakabilirsin googleden
Emma Roberts fenaymis bak o olur
Evet benim de kısa boylu kızlar daha çok ilgimi çekiyor.. 😇
Yani hareketli ve dolu dolu oluyo zorlan miyosun kucagina la oda oda gez
Doğru canım bana da öyle geliyor. Dilediğim gibi kaldır indir şekilden şekile sok😄😄 diğerleri konu mankeni gibi öyle duruyor
ahahahah
Yani ben hareketli seviyorum napabilirim suç mu bu aaa :D alcan kaldırcan indirmiyicen o havadayken olan olcak mesela 😄😄
senin kaç boyun dürüst ol
1.83-1.84 gayet dürüstüm. Ahahah hayal mi kurcan şimdi bu kdr kaldır indir dedim bana napar bu diye 😂😂😂
hahaha ya çok tuhafıma gidiyor uzun boylu erkeklerin minyon kız sevmesi kusura bakma
ben 1.85 olsam 1.65 1.70 falan severim
Yok ya hu o öyle olmuyor pek. ya uzun da kötü değil bu arada ama minyon olması diğer tür sevişme vs vs olarak daha iyi kafanda daha iyi kurabiliyorsun sanırım ben hakimiyeti seven biriyim. 1.70 kızı kaldırsam indiremem yakınız zaten 😂😂 ama seni ama seniii :D :D
Yazım hatası yapıyorsun sanıyorum Hoş diye okuyorum bende 🤦🏻♂️
Bilmem hot mıdır ama sevimli ve hoş oldukları kesin.
american horror story 1984
Sen birde bu kısa kızların sevişirken oral yapılırken ne kadar mükemmel olduğunu yalamaya doyulmadığını bir bilsen
kadının uzunu sokakta güzel kısası yatakta diye bi söz varmış
Kucakta ve altta mükemmel
Bodur tavuk her daim piliçtir... :)))
Izledigin diziden mi variyon bu kaniya
inanılmaz güzel hem de
sen kız mısın
evet?
tuhafıma gitti ondan sordum hahaha
biseksuelim. d
hangi cinsiyetle daha zevkli
gizliden çıkayım yaz istersen hayatım
bir dakika müsait değilim şu an