Cinsel Yaşam Cinsellikte kibarlığa yer yok mu? 44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Naziklik ve kibarlık cinsellik esnasında bir kenara mı bırakılıyor bu konuda ne düşünüyorsunuz 🤔#mekân44 Cinsellikte kibarlığa yer yok mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet vardır 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl evet öyle.. her şey yerinde ve zamanında güzel.. kibarlık ve naziklik cinselliğin adına ve yapısına ters bana göre.. 1 0 Yorumla
esmerHatun_Ece Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Kibar ve romantik başlanmalı ilerledikçe kibarlık bi kenara bırakılmalı 3 0 Yorumla
Baydiyeceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı. Soft başlayıp hart devam edip zirvede bitirmek 😉 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Kibar olacak başka yerler tercih edin lütfen. 4 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl 😂😂 Burası kaldırmaz diyorsun Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hic yasamadım ama bırakılmalı 2 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Bırakılmalı derken Yorumla
ezgiitugcee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı. Yer yok tabi 3 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Hımm Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tabikide bam bam cat cut 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet vardır
evet öyle.. her şey yerinde ve zamanında güzel.. kibarlık ve naziklik cinselliğin adına ve yapısına ters bana göre..
Kibar ve romantik başlanmalı ilerledikçe kibarlık bi kenara bırakılmalı
Soft başlayıp hart devam edip zirvede bitirmek 😉
Kibar olacak başka yerler tercih edin lütfen.
😂😂 Burası kaldırmaz diyorsun
Hic yasamadım ama bırakılmalı
Bırakılmalı derken
Yer yok tabi
Hımm
Tabikide bam bam cat cut
Düşman gibii davranacaksın
🤣🤣🤣
Yok.
@serenia güldürme beni avukat hanım :)