Becereksiz oldukları için mi?
İsteksiz seks yaptıkları için mi?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

pozisyona geçiyorsa zevk alıyordur geçmiyorsa zevk alamıyordur kıvranmak çünkü bunlar bildiğin bu kadar basit bunu da bilmiyor musun, zevk alıp almaması birkaç sebepten olabilir
Her şeyi erkekten bekliyorlar, üste çıkınca da 3dkda yoruluyorlar. Bir de yok erkek vücudu estetik değil, penisleri küçük zart zurt, sorsan onda o da yok. Sen her ilişkide kanla dolan bir organı tam randımanla kullanmak ne kadar konsantrasyon istiyor biliyor musun? Öyle bir ıslanınca 10-15 hareketsiz durunca öyle de kalmıyor. Aynen bacım aynen
Ulan kızların çoğu zaten toplumsal sıkıntılar yüzünden utanarak sıkıntı korkarak yapıyor. Millet her sevişen kadına or_spu demese bizim kızlar da avrupalı kızlar gibi basışır. Ne cevherler var aralarında
Cok kolay bisi bu arada
Yapiyom manitama ama yani bunu sadece bu sekilde degerlendirmesek de bu cok klasik bi yoga pozisyonu azcik hareket etmeyi bilen yapar yapamayanin zaten oturmaktan arkasi duzlesmistir
Cevap
8Cevap
Bunu bende asla anlamiyorum nasi yapamiyolar cok sacma zevkten o pozisyona daha fazla geçmeleri lazim hatta
Ufak bir dokunuş yeterli 🥰
İlişki sırasında pozisyonun nizami olup olmamasını düşünmedikleri için olabilir ki o heyecanla çok normal
Hmm bak bu konuda bilgim yok dostum
Bu söylemin benim için gerekli değil genelleme yapmayın lütfen.
Esnek olmadiklari icin seks bilmedikleri icin ve yasamasini hic öğrenemeyecek olduklari icin
Tembeller put gibi durmaktan başka bir bok bilmiyorlar
Nasıl durursa dursun arkasında bir beceriksiz olacağı için. Erkeklere göre kendileri seks ilahı ama kadınlar beceriksiz. Sen kadını tatmin edecek bir organa sahip değilsin, beceriksizsin sonra kadın neden düzgün domalamıyor diye ağlıyorsun.
İşte ufak pipisiyle erken boşaldığı için kime havlayacağını şaşıran bir erkek müsvettesi örneği.
Tamamda ufak olması benim elimde olan bir şey değil ki sen böyle laf sokarak kendini küçük düşürüyorsun beni değil benim dış görünüşümle alay ederek kendindeki eksikliği kapatmaya çalışıyorsun yazık sana acıdım şimdi nasıl sorunlar varsa artık bende kendini terbiye ediyorsun, sorunun cevabı bana laf sokmak değil aslında ya yapabilirim ya da yapamam ama yapamasan bile bu senin elinde olan bir durum spor yaparsın vücudunu esnetirsin, squatla kalçanı büyütürsün ama yinede sorununu giderirsin ama benim problemim bu kadar kolay değil, teşekkürler yinede soruma katılım sağladığın için.
Sen küçük pipinle kadınları nasıl mutlu olacağına odaklan önce, sonra kim domalıyor ya da domalamıyor ona bakarsın.
Hakaret etmeye de başladı.
Küçük pipili, erken boşalan ergen bakir erkek profili tamamlanmış oldu.
Zenci sevmem, tatmin edici boyutlarda penisi de her kadın sever. Önemli olan sadece işlevidir sözü de zavallı erkekler intihar etmesin diye kendi uydurdukları bir yalandır.
Basit bir kadının yetiştirdiği kompleksli bir erkek olmaktan iyidir.
Kadın erkeğin altına yatmadığı durumda senin gibiler doğamaz.
İstediğin kadar kudurup salyalarını ekranına saçabilirsin.
Üzgünüm ama senin başına vurmuş, bu halinle de daha çok elizabeth canım sevgilim diye gezer durursun sen. Git uzakta havla yeter bu kadar rahatsızlık verdiğin.
Küfür etmeden fikirlerini yazmaktan aciz bir insansın, çok üzülüyorum beyin fonksiyonları kısıtlı abazalar için. Gerçekten zavallısın.
Pipin mi daha küçük beynin mi çözmek imkansız.
Pipin mi daha işlevsiz beynin mi çözmek daha da imkansız.
Oksijen israfı nedir sorusunun sözlükteki karşılığı gibisin.
Türk erkekleri çok iyi sanki vücut yok estetik yok penis boyu küçücük daha sayayım mı
Çiçeğim?
türk kızları seks yapmayı bilmiyolar
Wawww. Dogyyy.
En sevdiğim pozisyonn.
Bencede.
Gayet girer isterse
İlerde kızına öğretirsin. bak erkeklere böyle domalacaksın diye
Esnek değiliz
Benim fb çok güzel yapıyor
Anal sevmedikleri için ehebej
@Luna44 nebilim doggy denilince aklimiza direk anal geliyor tabi vajinal yoldanda olabilir o pozisyonda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?