Bir erkeğin en çok gururuna dokunan cinsel yönden eksiklik hangisi?
Küçük olması
Fazla büyük olması
Erken boşalma
Birden fazla yapamamak
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence erken boşalma. Ilk seks xamanlarimda 1 dakka olmadan bosaliyordum. Cok takiyordum kafama. Ama duzenli seks hayatina gecince bu sure 8 10 dakkaya cikiyor.
10 dk uzun bir süre mi ki? Küçük olanlar daha mı geç boşalıyor ya da birden fazla ilişkiye girme konusunda daha mı rahat oluyor?
Gir çık icin 10 dakika gayet yeterli. Ayrıca küçük gec bosalir diye bir kaide yok. Onemli olan islevi. Buÿuk olan her zaman daha zevk verir
Aslında küçük penis, ereksiyon kaybı, erekte olamamak, erken boşalmak, ikinciyi yapamamak bunların hepsi erkek için kabustur. Birisi daha çok öbürü daha az üzücü değildir.
Büyük penise gelince onlar kendiyle övünür durur yok 20 cm yok 24 cm diye ama hepsini sokamayacak olduktan sonra isterse 40 cm olsun.
Herşeyin fazlasında olduğu gibi penis boyunda da fazlası kötüdür. Sadece buna sahip olanlar üzülse de belli etmezler. Seksten anlamayan cahil bakireler de offf ne kadar uzun diye iç geçirir de içine alamayacağını bilmez. :D
Bir arkadasim eşinin ki büyükmüş ağrıdan sevişmek istemiyormuş artık bir yıl sonra sırf bundan kaynaklı boşandı
Çünkü kadının vajina girişinden rahim ağzına kadar bşr derinliği vardır ve bu da 16-18 cm arasıdır. Bundan fazlasını kadın istese de alamaz. Ameliyatla rahmini aldırmazsa tabi. .
Teşekkürler
Bendende eic için teşekkürler :)
Hepsi başlı başına sorundur bence buyul olması hariç tabiki yarısını sokarsın olur biter bir kadın vajinası 32-35cm boyunda biraz araştırın sadece pozisyona göre girememe sorunu olur doğru pozisyonda sorun yok
Öyle diyorsunuz ama buradaki yorumlarda ağrı oluyor diyen çok kişi var
Cevap
11Cevap
Kucuk olması ve erken bosalma en büyük iki cinsel yetersizlik bence fazla büyük olması önemli değil ovunuruz haha 25 cm filan ama onu da kaldırmak gerek iktidarsızlıkta sorun vöh be haha
Erkek olmak daha zor
Kesinlikle kucuk göğüs diyoruz oluyo başka bir derdiniz yok haha
Göğüsümde küçük değil çok şükür ama bakireyim 😂
Bakireyim derken sorun olarak mı söyledin bunu haha milletin derdine bak neyin var bakireyim haha başka dersin olmasın ne diyelim ki göğsün bile küçük olsa sorun değil erkek için cinsel ilişki için ama bizim önemli erektesi ayrı uzunluğu kalınlığı ayrı erken bosalmasi ayrı haha bide kadın erkek eşit derler hadi bakalım haha
Sanırım küçük olması bu seçenekler arasında, diğerlerinin tedavisi mümkün ama küçük oluşuna bir şey yapamıyor
Ameliyat vs olmuyor mu
İyi ki erkek değilim ve küçük penisli erkek hdbdbbd
Büyük olması niye sorun olsun. Diğer tüm seçenekler sıkıntılı
Büyük olunca da sıkıntılar oluyor diyen var ben bakireyim bilmiyorum
Boyunuz kilonuz kaç
hem erken boşalma hem de penisinin küçük olması
Jelibonluk die de ekle 😌
Onne demek
Sertlesememe
Hshshsh iyiymis
Coook🤣🤣
Genelinin küçük olmasıdır galiba