Sevgilimle yapmaya çalıştık bir yere kadar acısada yapabildik ama kendimi kasmamama ve yeterince ıslaklık sağlamamıza rağmen içimde yanma ve basınç hissi oldu canım çok yandı daha ileriye gidemedik. Ne yapmam gerekiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlk cinsel ilişki sırasında yaşanan ağrı ve yanma hissi yaygın bir durumdur ve genellikle gerginlik, yeterli ıslanmamanın olmaması veya yeterli ön sevişme olmamasından kaynaklanabilir. Bu tür rahatsızlık hissini azaltmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
- Rahatlama ve Ön Sevişme: İlk adım, hem fiziksel hem de zihinsel olarak rahatlamak ve yeterli ön sevişme ile vücudun cinsel ilişkiye hazır hale gelmesini sağlamaktır. Bu, vücutta doğal olarak ıslaklık oluşumunu artırır ve kasların gevşemesine yardımcı olur.
- Lubrikan Kullanımı: Yeterli doğal ıslanma oluşmuyorsa, su bazlı bir kayganlaştırıcı kullanmak yanma hissini azaltabilir.
- Yavaş İlerleme: İlişkiye acele etmeden, yavaş ve nazik bir şekilde ilerlemek önemlidir. Partnerinizle iletişim halinde olun ve rahat hissetmediğiniz noktada duraklayın.
- Doğru Pozisyon: Bazı pozisyonlar diğerlerine göre daha az ağrıya neden olabilir. Partnerinizle birlikte hangi pozisyonların sizin için daha rahat olduğunu keşfedin.
- İletişim: Partnerinizle açık bir iletişim kurun ve hissettiklerinizi paylaşın. Eğer ağrı yaşıyorsanız, bunu partnerinize bildirin, böylece durumu anlayabilir ve gerektiğinde durabilir veya hızını ayarlayabilir.
- Relaksasyon Teknikleri: Nefes alma teknikleri gibi relaksasyon tekniklerini kullanarak kaslarınızı gevşetmeye çalışın.
- Sağlık Kontrolü: Eğer ağrı devam ederse veya her cinsel ilişkide rahatsızlık yaşarsanız, kadın hastalıkları muayenesi gerekir. Bazı durumlarda ağrı, enfeksiyon veya başka bir tıbbi durumun belirtisi olabilir.
Unutmayın, cinsel ilişki rahat ve keyifli bir deneyim olmalıdır. Kendinizi hazır hissetmediğinizde ilişkiye girmek zorunda değilsiniz ve partnerinizin de bunu anlayışla karşılaması gerekmektedir. Her zaman karşılıklı rıza ve konfor önemlidir. Cinsel sağlık ve ilişkiler konusunda daha fazla bilgi ve destek almak için bir sağlık profesyoneliyle görüşmekten çekinmeyin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
27Cevap
+1 yılSeks den önce halay çekmeniz lazım ki canın yanmasın kardeşm
22 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir mantıklı aslında biz zeybek oynadık canım yandı
- +1 yıl
zeybek olmaz ordan kaybettiniz işte dikkatli olun biraz
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. alisirisin zamanla.. iki uc gune bi tekrarlayin ve olay sadece fiziksel hazirlik degil aplaa zihninde de onu icinde hissetmek o doygunlugu tatmak istemen gerek..
20 Yorumla
+1 yılYüzlerce kez sevgilimle yapmamıza rağmen 10 gün ara versek böyle yanma ve batma hissi oluşuyor ama birazda penisin boyundan ve kalınlığından kaynaklanıyor benimki hepsini alamıyor bazen ve girerken baya zorluyor her defasında alışana kadar
00 Yorumla
+1 yılSiz iyice sapıttınız utanıyorum sizden sizin ana babanız yok mu yazıklar olsun gariban ebeveynleriniz bu halinizi görse keşke doğurmasaydık derler. Ramazan ayında konuştuğunuz şeylere bak utanın !
00 Yorumla
+1 yılNormal, çünkü darsin tek hamlede girip o an canını yakıp sonra içinde kalması lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim bir yerden sonra dediğiniz gibi yapmayı teklif etti ama ben istemeyince sonlandırdık. Bilemiyorum o an gerçekten zor oluyor
- +1 yıl
Bence şu an buluşup, iyice sevişip sulandirip tek hamlede yapmasi gerek yoksa dahada çok canın acır bir kere acısın sonra zevk al
- +1 yıl
Ulan sevgili ne? Zina yapıp bunu millete anlatıyorsun sizde utanma yok mu rezil insanlar!!!
Soran+1 yıl@omerxfaruq Size ne 3 yıllık sevgilim. Onunla yapmayacağım kiminle yapacağım acaba? Her ilişki yaşayan ahlaksız olmuyor size göre yanlış olabilir ama bence 3 yıllık bi ilişkide bir şeyler yaşanması gayet normal.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. eğer bakireysen o his olacak zar yırtılmak üzereyken oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. iyice ıslanmanı sağlasın ön sevişmeyle hazırlasın seni öyle deneyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlk sonuçta bırakta olsun o kadar üç dörtte iyice alışmış olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çözüm basit 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendini çok kasıyorsun
Kayganlaştırıcı kullanın00 YorumlaKayganlaştırıcı kullanmak faydalı olabilir.
00 Yorumla
+1 yılKendini sıkarsan ve gevşetmezsen bu böyle devam eder. Basınç olayı ilkte normal daha sonra içeri girince gidiyor. Sıkarsan olmaz. Sal kendini uyuyor gibi rahat olur.
00 Yorumla
+1 yılÇok dar ve kendini çok kasiyorsun. doggy pozisyonda daha rahat girer
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla zorlamasi lazim bende alamiyordum dar diye
58 Yorumla- +1 yıl
E sen ne yaptın peki sonrasında alamadın mı daha
Cevap sahibi+1 yılAldım ama ara verince hemen darlaşıp eski haline dönuyor
- +1 yıl
Yani çok ara verirsen normal tabi, o zamanda yavaş yavaş yapıp tamamen içine sokması lazım
Soran+1 yılNormal mi yani. Tam birleşme olduktan ne kadar süre sonra acısı hafifliyor. Dün yapmamıza rağmen şu an bile hafif bir acı hissediyorum çünkü
Cevap sahibi+1 yılEvet normal esnek değil o yüzden dar vajinalıların genel durumu bu demiştir zaten çok dar cok guzel diye benim sevgilimin hosuna gidiyodu dar olmasi
Cevap sahibi+1 yılKayganlaştırıcı kullanın
- +1 yıl
Dün ki gibi yaparsanız bu sefer tahriş edersin dahada acır 2 3 gün hatta, ama sen tek hamlede yaptır, o an çok acır ama o acıyı hafifletmek için öpüş sen kendini üstten okşa o zaten yavaş yavaş normale döner sonrasında sağlam sx olur :)
- +1 yıl
Ah ah düşündükçe yaptıklarım aklıma geliyo sertlesiyorum 😂😂
Hemen iniş takımlarını kapatmayacaksın
00 Yorumla
+1 yılYaşlarınız kaç? Onun ve senin?
00 YorumlaSıkmdişini sonuma kadar dayan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılbiraz dayanman ve zaman bırakman laızm
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir sure acili olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirkaç deneme sonrası alışırsın
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesef ilk bikaç ilişkide o acı oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Ne kadar girebildi
26 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim çok yavaş ve sabırlı davrandı açıkcası. Yarısına yakını girdi ama devamında canım yandı geri çekildim. Aslında biraz daha denemeyle halledilir ama ikimizinde ilk denemesi olduğu için çok çekingen davranıyoruz
- +1 yıl
Sen kaç yaşındayken yaptın? Evlenmeden mi yaşadın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasınç hissi ne ya daha neler duyacaz 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk defa mi oldu önceden deneyim varmiydi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz daha gevşemen lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. oyle oyle alisiliyor
21 Yorumla- +1 yıl
Sende yaşadın. Ondan biliyorsun sanırım 😅
+1 yılDaracık olmalı soktukça inlemeli
00 YorumlaKuru muydun