Cinsel Yaşam Tüm kızlar içe boşalma olayını sever mi? Çılgınmete31 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben bi kaç kez dışarı boşaldım çok kızmıştı Güncellemeler+1 yıl Kızlar bu cokmu etkileyici sizin için Tüm kızlar içe boşalma olayını sever mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BullsKankan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl hayır hiçbir kız sevmez bunu. neden hamile kalmak istesin ki kızlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üstünü kirlettiğin için kızmıştor. d kim hamile kalmak ister içe boşalmak riskli 0 6 Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Yok ya neden içine bosalmadın ben hep bu anı bekliyordum dedi. zaten korunuyordu ama çok kızdı niye ya niye içine bosalmadın hissetmek istiyorum dedi Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Sen hangisini tercih edersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl His mis yok bu arada söyle de heveslenmesin deneyimledim şu an beşik sallıyorum. d Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Off ya. nasılda anladın hemen 😘☺️ Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Yavaş yavaş sertleşme oluyordu Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Ama o korunuyordu hap içiyordu. eski sevglimdi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Korunuyorsam boşalsın ılık ılık 3 6 Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Peki içine fışkırdığını hissermisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Himmm severmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Severim Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Konuşalım istersen Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl İçinde durması hoşuna gidermi Yorumla
Madurosanchez Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Ben genelde ağzına boşlıorum daha çok hoşuma gidiyor 1 1 Yorumla Aishalover +1 yıl En güzeli Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Evet 2 1 Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Peki içinde biraz durması dahamı zevkli oluyor
Ergenjojuk13 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bazıları çok seviyor ama bunu tutupta evlenmeden yapma. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç yaşamadim 4 6 Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Iliskiyimi yoksa içine bosalma olayınımi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçine boşalmayi Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Ben bi kaç kez bosaldım. Bi seferinde çıkardım beline falan bosaldım çok kızdı. Ya ne yapıyorsun ya ben onu bekliyordum sen ne yapıyorsun demişti. senin nerene oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim heç göğüs kalça karın vs Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Ben denicem gögüslere. tabi yine fırça atmazsa bağırıp kızmasza Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Ben nasıl fışkırtıyorum diye görmek için yapmıştım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet 2 8 Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl O sıcaklığı ve fışkırma anını hissetmek hoşuna gidermi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gider Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Demek o yüzden çok kızmış bana. ya neden sormadan çıkardın içinden demişti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke boşalsaydın içine Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Ya daha önce bosalmistim. bu kez bende nasıl fışkırdı diye görmek istedim. Ona demeden tam bosalirken çıkardım beline fışkırdı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçine boşal birdahaki sefere Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Daha önce hep içine bosaliyordum. çok tepki gösterdi ya bu sefer. ya niye niye yaptın demişti. Ben tam onu bekliyordum dedi kızarak Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Zaten daha bosalamam. ayrilali 6 ay oldu Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sever 2 2 Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl İçinde durması dahami zevkli oluyor. Yani hemen çıkarmadan Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Ben bazen nasıl fışkırdığıni görmek için beline bosaldım kızmıştı ya Yorumla
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Prezervatif varsa boşal seviyorlar 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Cocuk istiyorsa evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hayır hiçbir kız sevmez bunu. neden hamile kalmak istesin ki kızlar
Üstünü kirlettiğin için kızmıştor. d kim hamile kalmak ister içe boşalmak riskli
Yok ya neden içine bosalmadın ben hep bu anı bekliyordum dedi. zaten korunuyordu ama çok kızdı niye ya niye içine bosalmadın hissetmek istiyorum dedi
Sen hangisini tercih edersin
His mis yok bu arada söyle de heveslenmesin deneyimledim şu an beşik sallıyorum. d
Off ya. nasılda anladın hemen 😘☺️
Yavaş yavaş sertleşme oluyordu
Ama o korunuyordu hap içiyordu. eski sevglimdi
Korunuyorsam boşalsın ılık ılık
Peki içine fışkırdığını hissermisin
Evett
Himmm severmisin
Severim
Konuşalım istersen
İçinde durması hoşuna gidermi
Ben genelde ağzına boşlıorum daha çok hoşuma gidiyor
En güzeli
Evet
Peki içinde biraz durması dahamı zevkli oluyor
Bazıları çok seviyor ama bunu tutupta evlenmeden yapma.
Hiç yaşamadim
Iliskiyimi yoksa içine bosalma olayınımi
İçine boşalmayi
Ben bi kaç kez bosaldım. Bi seferinde çıkardım beline falan bosaldım çok kızdı. Ya ne yapıyorsun ya ben onu bekliyordum sen ne yapıyorsun demişti. senin nerene oldu
Benim heç göğüs kalça karın vs
Ben denicem gögüslere. tabi yine fırça atmazsa bağırıp kızmasza
Ben nasıl fışkırtıyorum diye görmek için yapmıştım
Evet
O sıcaklığı ve fışkırma anını hissetmek hoşuna gidermi
Gider
Demek o yüzden çok kızmış bana. ya neden sormadan çıkardın içinden demişti
Keşke boşalsaydın içine
Ya daha önce bosalmistim. bu kez bende nasıl fışkırdı diye görmek istedim. Ona demeden tam bosalirken çıkardım beline fışkırdı.
İçine boşal birdahaki sefere
Daha önce hep içine bosaliyordum. çok tepki gösterdi ya bu sefer. ya niye niye yaptın demişti. Ben tam onu bekliyordum dedi kızarak
Zaten daha bosalamam. ayrilali 6 ay oldu
Sever
İçinde durması dahami zevkli oluyor. Yani hemen çıkarmadan
Ben bazen nasıl fışkırdığıni görmek için beline bosaldım kızmıştı ya
Prezervatif varsa boşal seviyorlar
Cocuk istiyorsa evet
Çogu sever evet