Çocuk biraz hayvan gibi. Boy pos badiqart gibi yanımda. Enerjisi hiç bitmiyor. Çok ağır işler yapsa da çok yorgun olsa da sürekli görüşüyoruz falan. Her görüşmede de eli ayağı durmuyor. Hep temas halinde olmak istiyor. Pantolonuna da bakıyorum arada. Hiç inik olduğu bir dakika yok. Konuştuk biraz cinsellik anlamında nasıl olduğunu. Günlük 2-3 kez yapmak isteyen birisiymiş. Benim çok yüksek zamanlarım olmuştu ama hep törpüledim çok normale dönmüştüm. Bilmiyorum bu çocukla olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBenim kendi fikrim. Her şeyin fazlası zarar diye boşuna dememişler. Çok fazla yaparsanız biyerden sonra sıkmaya başlar. Çocuk da sürekli yüksekmiş ki biyerden sonra seni de aımaz başkalarına da yelken açar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
Ula birde sevin bırakın şu cinselliği bir kenara hep konu belden aşşağısı o seni sevsin sende onu sev cinsellik yasaniyor sonra sen sağ ben selamet
03 Yorumla
Soran+1 yılBen cinsellik yaşayım diye delirmiyorum. Çocukla bı süredir konuşuyoruz. Kafalarimiz çok uydu. Zaten 3 senedir de arkadaştık. Hoşlanmaya başladım baya. Sonradan böyle bir yönünü gördüm. Ne yapabilirim bu durumda
Soran+1 yılKarışık biraz. Yıllardır tanıyorum. Çevresindeki kızları da biliyorum. Kafayı buna takmış açık saçık çok kız var. Kimseyle bir şeyini duymadım. Ağzı da çok iyi laf yapıyor isterse çok rahat yani. İstediği şeyler daha farklı bı insanda. Benden de öpüşmeden ilerisi çıkmaz böyle konuştuğuma bakma. Beni tanıyıp bilip ona göre bana geliyorsa cinsellik değil bence derdi
Evlenmeden yapmam diyorsan gözden geçir derim çocuk bir yerden sonra fazlasını ister
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun artık oturmak için koltuğa yatmak için yatağa ihtiyacın olmayacak adam seni hiç indirmeyecek gibi geldi 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu çocukla ne olur mu? hikaye anlatmış ne sorduğu belli değil
00 Yorumla
+1 yıltörpülendim derken günde kaç defa sana yeter mesela?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİkiniz ortalığı depreme çevirirsin iz
00 Yorumla
+1 yılSadece sks sks sokuş olur
00 Yorumla
+1 yılYav arkadas bana ne ister 3 ister 33 olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen öyle değilsen olmaz kanka
02 Yorumla
Soran+1 yılYüksek biriyim ama evlenince. Sevgili anlamında midemi bulandırıyor böyle şeyler. Benden çıkmaz yani
Cevap sahibi+1 yılO zaman uzak duracaksın niyet belli etmiş e yakın olsan direk konu orada mecbur uzak duracaksın
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe guzel iste ne istiyorsunki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski haline dönersin herhalde 😂
00 Yorumla
+1 yılRenkli olur hayatın güzel olur yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Yaşlar kac
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur ama fb
32 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir fb istermsn sen 😊
+1 yılNasill
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi