Cinsel Yaşam Cinsellikte mazoşist biriyim istediğim gibi birini bulamiyorum hep yalnızmı kalıcaz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Cinsellikte mazoşist biriyim istediğim gibi birini bulamiyorum hep yalnızmı kalıcaz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Devamlı olmasa da zaman zaman ben de mazoşizmi benimsiyorum ama kütlesel anlamda bunu uygularken bana dayanan biraz zor çıkıyor. :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende sadist biriyim bende mazoşist isteigim gibi birini bulamıyorum mazoşistim diyen iki gün sonra sıkılıyor 2 5 Yorumla Soran +1 yıl İşte ben öyle mallar gibi değilim Yorumla Soran +1 yıl Kimseye birsey kanıtlamam bu sitede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanıtla dan kastım anlamdın açık yazınca görüş kaldırılıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru sahibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru sahibiiii Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Umarım bende senin gibi birini bulurumTabi sadece kocasından zevk almalı başkasından değil 0 0 Yorumla
ali_akb Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl cinsellikte mazoşist derken nasıl yani biraz açarmısın? 0 0 Yorumla
draxon Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Bende oyleyim ve bir cok harika partnerler buldum bu zamana kadar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl arzularına göre birini her zaman bulursun ben bu yaşımda bulmuş yaşamışsan sen hiç zorlanmazsın 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsellik sırasında mazot mu çekiyon ne yapıyon 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunu buradan alın Yorumla Alessapl +1 yıl Asddjdk Yorumla
marcelostein Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. düşüyor mu böyle? :)) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne düşüyormu Yorumla marcelostein +1 yıl yani bulabiliyor musun böyle Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla marcelostein +1 yıl düşmez tabiçünkü onu yeri burası değilgerçekten ilgileniyorsan bilgi veririm Yorumla Soran +1 yıl Buradan aradığımı kim söyledi Yorumla
Eğlenceliduygusal1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Hayır bulursun buradan hemen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Buradaki mallar mı hiç sanmam Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ne istiyorsun ki? Kırbaçlanmak mı? 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İstediğin gibi birini bulursan kalmazsın 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kedi mi kesiyorsun erkegin sırtında 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Seni çok iyi anlıyorum 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yalniz kalman cok zor nasil bulamiyon 1 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Çokmu şey istiyosun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla hepaynıhikayee +1 yıl Ozman kriterlerini azalt Yorumla Soran +1 yıl Azaltamam Yorumla hepaynıhikayee +1 yıl Ozaman yapacak bişi yok Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zamani bekle 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Kırbaç mı istiyorsun 0 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Emin ol kalmazsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Devamlı olmasa da zaman zaman ben de mazoşizmi benimsiyorum ama kütlesel anlamda bunu uygularken bana dayanan biraz zor çıkıyor. :D
Bende sadist biriyim bende mazoşist isteigim gibi birini bulamıyorum mazoşistim diyen iki gün sonra sıkılıyor
İşte ben öyle mallar gibi değilim
Kimseye birsey kanıtlamam bu sitede
Kanıtla dan kastım anlamdın açık yazınca görüş kaldırılıyor
Soru sahibi
Soru sahibiiii
Umarım bende senin gibi birini bulurum
Tabi sadece kocasından zevk almalı başkasından değil
cinsellikte mazoşist derken nasıl yani biraz açarmısın?
Bende oyleyim ve bir cok harika partnerler buldum bu zamana kadar
arzularına göre birini her zaman bulursun ben bu yaşımda bulmuş yaşamışsan sen hiç zorlanmazsın
Cinsellik sırasında mazot mu çekiyon ne yapıyon
Bunu buradan alın
Asddjdk
düşüyor mu böyle? :))
Ne düşüyormu
yani bulabiliyor musun böyle
Hayır
düşmez tabi
çünkü onu yeri burası değil
gerçekten ilgileniyorsan bilgi veririm
Buradan aradığımı kim söyledi
Hayır bulursun buradan hemen
Buradaki mallar mı hiç sanmam
Himm sert severim bende
Ne istiyorsun ki? Kırbaçlanmak mı?
Bende öyleyim bulamıyorum
İstediğin gibi birini bulursan kalmazsın
Neler istiyorsun mesela yatakta
Neler seviyorsunda kimseyi bulamıyorsun
Kedi mi kesiyorsun erkegin sırtında
Seni çok iyi anlıyorum
Yalniz kalman cok zor nasil bulamiyon
Çokmu şey istiyosun
Evet
Ozman kriterlerini azalt
Azaltamam
Ozaman yapacak bişi yok
Bulursun kolay
Ne istediğini mesela
Zamani bekle
Kırbaç mı istiyorsun
Emin ol kalmazsin
Bende istediğim gibi bulamıyorum yalnız değilsin.