7 8 kere istifa ettjm birakmamisti en son birakti bu sefer ben istemedim ama gificem diye cok üzülmüştü morali bozuktu odasindan cikmiyordu personel olarakta memnun ama ilgiside var benimde ona karsi var
Mutlu olmasini isterim. Ama evli oldugunu hissediyorum 3 yil calisiyorum hiç eşi gelmezmi ofise o yuzden kondurmamistim ama sonra sonra belki evlidir ve bu yuzden hem beni kendinden uzak tutup hem kendi uzak duruyordur dedim. Zarar vermemek icin birde personel olarakta memnun bende beni o sekilde kaybedecegi icindir yinede erkeklere sormak istedim coguda evlidir demis zaten
7 8 kere istifa ettjm birakmamisti en son birakti bu sefer ben istemedim ama gificem diye cok üzülmüştü morali bozuktu odasindan cikmiyordu personel olarakta memnun ama ilgiside var benimde ona karsi var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İş yerinde çok sıkıntıli bir durum insanın aklına çok şey gelir adının çıkması ya da beni deniyor gibi seyler
Belli başlı çekinceleri vardır. Medeni hal özgüven eksikliği vb vb
Ozguvenli
Evli olabilit belki
Evli olabilir belki cekincesi budur. Senin bunu bildiğini düşündüğü için de yaklaşımıyor olabilir
Olabilir bazen bende oyle hissediyorum ama bana karsi ilgisi oldugunuda hissediyorum evliyse neden ilgisi olabilir ki
Her evli insan mutlu değil çünkü ondan olabilir. Aradığı mutluluğu ilgiyi de sende bulmuştur belki
Mutlu olmasini isterim. Ama evli oldugunu hissediyorum 3 yil calisiyorum hiç eşi gelmezmi ofise o yuzden kondurmamistim ama sonra sonra belki evlidir ve bu yuzden hem beni kendinden uzak tutup hem kendi uzak duruyordur dedim. Zarar vermemek icin birde personel olarakta memnun bende beni o sekilde kaybedecegi icindir yinede erkeklere sormak istedim coguda evlidir demis zaten
Zarar vermemek için olabilir.
Evet sanki bu yüzden beni kendinden uzak tutuyor gibi hissediyorum. Sanki evli
Brnfr uzak duruyorum
Ben kacmam kaciyorsam saklamam gereken bir halt vardir :)
sevistin mi adamla sevistiysen kaçar
Yok aramizda bisey olmadi
Ya evlidir ya da başka bir sıkıntısı vardır
Evliyse olmaz
Arzu ve beğenisi olduğunu dile getirdi mi
Getirmedi ama hissediyorum elini elime bilerek dokunduruyordu bana bakislari herseyi
Misal mudurum bile ikimiz bas basa kalalim istemiyor
Tek seçenek var evlidir
Olabilir zaten kendisine mesaj felan atmamida istemiyor mesai ici dişi bende atmiyorum
Uzak dur ⛔ bence
Şu an bile uzak duruyorum ama duygularim var oda zaten sanki evli bana zarar vermemek icin hem kendi uxak duruyor hemde beni kendinden uzak tutuyor
Duygularını gömmen gerekecek başka yolu yok maalesef
3 yil calisiyorum ilk goruste etkilendim patronum oldugunuda bilmiyordum sonra ogrendim. Oyle olucak maalesef
Kendine zaman ayır başka şeylerle haşır neşir ol.
begenmemistir ya da evlidir
Personeline karşı olmaz
İş yerinde uygun değil bence
Adam evlimi
Evliyse olmaz ozel hayatini bilmiyorum
Önce öğren o zaman evliyse bu davranışının sebebi o dur
Olabilir ogrenmem mumkun degil zaten aramizda bisey var zannediyorlar bide sorarsam tam yanlis anlarlar
Hep calisanlar erkek tek kiz benim
Adam evli mi
Ozel hayatini bilmiyorum ama evliyse olmaz zaten
Ben olsam. kacmam aleni götürürüm herif biraz ozguvensiz sanki
Evlidir
Kacmam ben
İlgim varsa belli ederim yoksa uğraşmam
Ö z güvensiLik