Cinsel Yaşam Sevgiliyle öpüşürken kontrollü mü olmam gerekiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Sevişmeye gitmemesi için Sevgiliyle öpüşürken kontrollü mü olmam gerekiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gider zaten öpüştün mü gerisi gelir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkek dur denilince durmaz ise iş ileri gider erkek boynu ve göğüsleri öpüp elide aşağıda olursa kadın zor karşı koyar hele birde libido yüksek ise 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet, ileriye gitmesini istemeyen tarafın daha kontrollü olması gerekiyor 0 0 Yorumla
Jurjum Takip Et Master Yaş: 39 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Aslında bu erkeğin görevi birde sen dur deyince durması gerekiyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gidebildiğin yere kadar gideriz 0 0 Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. Bir salın ya doğal akışında 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Akışta kalmak gerek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben@mımı da yalattırıyorum 1 1 Yorumla zibidygonzales +1 yıl şanslı hergele Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hizli olmalisin 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sal gitsinnn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gider zaten öpüştün mü gerisi gelir
Erkek dur denilince durmaz ise iş ileri gider erkek boynu ve göğüsleri öpüp elide aşağıda olursa kadın zor karşı koyar hele birde libido yüksek ise
evet, ileriye gitmesini istemeyen tarafın daha kontrollü olması gerekiyor
Aslında bu erkeğin görevi birde sen dur deyince durması gerekiyor
Gidebildiğin yere kadar gideriz
Bir salın ya doğal akışında
Akışta kalmak gerek
ben@mımı da yalattırıyorum
şanslı hergele
Hizli olmalisin
Sal gitsinnn
Yaniii