Cinsel Yaşam Boşalınca neden oruç bozuluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Oruçluyum regl dönemine yaklaştığım için çok naptım kendimi engellemeye çalışıyorum ama neden boşalınca oruç bozuluyor? Boşalınca neden oruç bozuluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bu soruyu soruyorsan sen oruç tutma zaten 👍 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sana mı soracağım 😅 Yorumla Cloudrain +1 yıl Sormuşsun iste 😅 Yorumla Soran +1 yıl Anlama kıtlığın olduğu için anlamamışsın sen. Ben orucun bozulup bozulmayacağını sordum oruç tutup tutmayacağımı değil Yorumla Cloudrain +1 yıl Oruç tutulmadigi gibi orucuda bozar sen neyi anlamıyorsun acaba ? Yorumla
SezaiYanlız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hani sadece açlık değil nefis mücadelesi ya oruç. O yüzden 1 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cünüp olmuş oluyorsun ve cünüp iken ibadet olmaz 0 0 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Oruç sadece yemek yememek değil işte nefsini tutmak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boşalınca oruc bozuluyor maalesef bende dayanamadım bozdum yaa kimse bilmiyor 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Gusül abdestin bozulduğu için 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Boşalınca gusül abdesti bozuluyor mu Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Evet Yorumla
draxon Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Canın ne istiyorsa onu yap boş ver gerisini 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Nefsume engel olman icin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şu an ne istiyorsundue mastürbasyon 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Zor tutuyorum kendimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzenki yap rahatla Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Orucu bozmadın degilmi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakinlestinmi yoksa yuksekmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdamisin Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ne yapınca bozulsun isterdin Yurdagül 1 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sabret şurada bir şey kalmadı akşama 1 0 Yorumla
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saçmalık 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nesi saçmalık bosgezenadam12 +1 yıl Siz de her şey günah
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Oda oruca dahil 1 0 Yorumla
123qazwsx Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Çok mu yüksek libido 0 8 Yorumla Soran +1 yıl şu an evet Yorumla 123qazwsx +1 yıl Oksadin mı Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla 123qazwsx +1 yıl Bosalmadan nasıl dayaniyorsun Yorumla Soran +1 yıl Zor ama tutuyorum kendimi Yorumla 123qazwsx +1 yıl Gizli olmasan muhabbet ederdik Yorumla Soran +1 yıl Dm olmaz buraya yazarsın Yorumla 123qazwsx +1 yıl Burada herkesin içinde muhabbet etmem. Teşekkürler iyi günler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bu soruyu soruyorsan sen oruç tutma zaten 👍
Sana mı soracağım 😅
Sormuşsun iste 😅
Anlama kıtlığın olduğu için anlamamışsın sen. Ben orucun bozulup bozulmayacağını sordum oruç tutup tutmayacağımı değil
Oruç tutulmadigi gibi orucuda bozar sen neyi anlamıyorsun acaba ?
Hani sadece açlık değil nefis mücadelesi ya oruç. O yüzden
Cünüp olmuş oluyorsun ve cünüp iken ibadet olmaz
Oruç sadece yemek yememek değil işte nefsini tutmak
Boşalınca oruc bozuluyor maalesef bende dayanamadım bozdum yaa kimse bilmiyor
Gusül abdestin bozulduğu için
Boşalınca gusül abdesti bozuluyor mu
Evet
Canın ne istiyorsa onu yap boş ver gerisini
Nefsume engel olman icin
Şu an ne istiyorsundue mastürbasyon
Zor tutuyorum kendimi
Düzenki yap rahatla