+1 yılBu genetik bazı insanların geniş kalmaya yatkınlığı var. Dar kalması durumu bende de var. Genetik olarak küçük deliklere sahibiz ve oldukça sıkıyız. Genişlesen bile sadece sıkılığı biraz azalıyor yinede küçücük gözükmeye devam ediyor.
Bu büyük bir avantaj küçücük gözükmesi ve dar kalmasını seviyorum. Bu avantaja sahip olduğumuz için şanslıyız.50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılbi de hemşire yazmış... kaslar genişler ve eski haline döner. anatomi 101 .. he illa don lastiği olsun istiyorsan onu bilemem
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaptıkça genişlemez ki. Darsa dardır. Hem, dar olması daha iyi, ince penis bile zevk verir. Ahh siz hemşireler yok musunuz...
11 Yorumla- +1 yıl
Benden az liseli hayatı olan arkadaşımın çoktan genişledi bile
+1 yılVajina esnek bir organdır. Doğumdan sonra bile eski haline döner. Şanslısın darmış işte.
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır öyle değil her zaman aynı yapısını korumuyor doğumdan sonra da eski halini alır Ama doğumdan önceki gibi değil toparlama süreci uzun oluyor biraz daha sonrasında benden al cinsel hayatı olan arkadaşlarımın çoktan vajinaları saldı anal kısımları genişleme ama benimkisi ilk günkü gibi kıskanıyorlar hatta beni
Cinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. Cinsel ilişkiye girdiğin kişi ufak penisli ise genişlemem olmaz ama bu senin yapınla da alakalı hep falan denersen baya genişlersin
00 Yorumladar sanırım. öyle kalması iyi bence partnerin zevk alır. biz erkekler darı severiz siz kadınlar genişlemesini mi istiyorsunuz acaba?
00 YorumlaHer cinsel organ genişleme yapacak diye bir kural yok tabiki çünkü birçok cinsel organ esnektir
10 Yorumla
+1 yılEğer istersen bu konu hakkında yardımcı oluyorum İnan ki ciddiyim
01 Yorumla- +1 yıl
Bir partnerim vardı o da senin gibi Dap dardı önü ve arkası nasıl genişledi biliyor musun bunu sana detaylı anlatmak istiyorum müsait misin
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılsevşirken birazdaha gevşemeye çalış bence , ya da cinsel oyuncaklardan yardım al derim..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyapı meselesi bazısı 2-3 ayda belediye çukuru gibi olur, bazısı hor kullanılan tofaş gibidir ama kız gibi durur :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu partnerinin penis boyutuyla da alakalı olabilir kaslarınla da onu çözmen gerek önce
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç dert etme 3-4 seansta geçer, hiç problem değil.
10 Yorumla
+1 yılAktif ve genişleme olmuyor bu daha iyi değil mi?
14 Yorumla- +1 yıl
Uzun süre yapmazsan tekrar yapınca acıyor
- +1 yıl
Acıması normal yani kadın 😊
Uzun sure yapma sende daha kısa sürede yap 🙄🤔 - +1 yıl
Zaten daha kısa sürede yapıyorum böyle 3-4 hafta yapmazsam tamam bittim kesin acır yani
- +1 yıl
Hmm anladım uzun süre bu da ama. . o kadar aktif değil yani ama senin şeyinde bu var erken toparlama kapan ma 🤭
Gizli Üye(25-29)+1 yılDarsa her gün parmakla alıştır
33 Yorumla- +1 yıl
Niye kendim yapayım başkasına yaptırırım
Cevap sahibi+1 yılBaşkasına yaptır o zaman
- +1 yıl
Oykebikuyor genelde
+1 yılHep bamyalara vermişsin demek ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Partnerin ki ince olabilir mi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Dar olması bizim için daha iyi aslında
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOran nasılsa öyle kalır vajina çok genişlemez
21 Yorumla- +1 yıl
Şöyle yoğun bir cinsel hayatın vardı hani bir de lise döneminden falan başlayann
Mesela benden artık cinsel hayat olan arkadaşlarımın çoktan genişledi ya da şekil bozukluğu oluştu ya da benden az anal yapan arkadaşlarımdan arkalarında genişleme var ama ben de tık yok
+1 yılAnal için plug öneriyorlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geçmemesi saha güzel eğer acı vermiyorsa
00 YorumlaKarşıdaki ince demkki
02 Yorumla- +1 yıl
Senin yaşından fazla peynir gördüm ve hepsinin boyutları farklıydı
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne güzel işte daha ne istiyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece doğumla genişler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama bence
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana diyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoy kilo önemli burada çatın dar olabilir
00 Yorumla
+1 yılolmaz zaten
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHemşire hanım?
00 Yorumla
+1 yılKendin biseyler yapmiyomusun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcı var mı
111 Yorumla- +1 yıl
Evet sürekli bir acı hissiyatı var bence böyle çok yoğun bir şekilde yaparsan anca o zaman fazlaca hissetmiyorum
Cevap sahibi+1 yılMesela ilişki öncesi bi nesne ile kayganlaştırıcılı denesen
Cevap sahibi+1 yılÇabuk ıslaklık oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılregl de zoe geçiyor mu
- +1 yıl
Çoğu zaman kayganlaştırıcı kullanıyorum zaten yoksa yapamıyorum arkada önden de zaten islaniyoruk ya
Cevap sahibi+1 yılÖncesinden alıştırma yap
Cevap sahibi+1 yılBi arkadas deodorant şişesi kullanıedı ince
- +1 yıl
Benlik değil hiç ya öncesinde daha fazla yalattırıyorum falan bu yani
Cevap sahibi+1 yılSadece yalatarak zevk alıyorsan yalat orgazm ol birde titreşim kullan kullanabilirsen ben çok memnunum
- +1 yıl
Yok ya önce gidiyorum hani yılı güzelce geliyor yazıyor önden arkadan falan daha sonrasında ilişkiye giriyoruz
Cevap sahibi+1 yılHıı acı çekmene üzüldüm kuzu
- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen öyle saniyon
02 Yorumla- +1 yıl
Doktora gidiyorum Bu yüzden
- +1 yıl
Tmmm
Gizli Üye(36-45)+1 yılKöklerse genişler
00 YorumlaHala aynı mı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem