Erkek arkadaşım 37 yaşında ve çok Abaza. Hergün seks yapıyoruz zaten ama her zaman konuşurken memelerime bakıyor açık tahrik edici filan da giyinmiyorum gayet normal yani üstümde kıyafet oluyor hep gözü oralarda başkalarıyla konuşurken ederken de hep orama bakıyor kesiyor ya da sokakta bile bana dokunurken ederken hep memelerime dokunuyor hasta gibi uyarıyorum dikkat etsene mememi elliyorsun insan içindeyiz filan diyorum hep ay pardon filan diyor ama bıktım şaka gibi bu ne ya. Nasıl bir hasta bu herif. Normal meme yani hayatında 37 yıl hiç meme görmemiş ellememiş gibi bu kadar Abaza olmasını anlamıyorum ayrıldım zaten.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Her Gün Bir Sıkıntı Var Tamam Yaşanır Cinsel İlişki Ama O Ne Öyle Ya. Birde Orana Bakması
Evet işte ondan patladı zaten iki ayda. Çok Abaza boş biri orgazm da edemiyordu beni.
Hmm Yaştan Dolayı Sorun Veya Sorunlar Yaşıyor Olabilir. Bence İyi Yapmışsın Ayrılmakla
Aynen o yaşa gelmiş yıllardır yalnız zaten depresif bunalımda annesiyle yaşayan bir Abaza yani ondan ayrıldım.
Olabilir Bakalım Neler Yaşadı Kim Bilir Ben Bazen Hemcinslerimi Anlamakta Zorluk Yaşıyorum
Valla hiçbir kız onu genel beğenmiyor çünkü mal eğitimsiz işi kötü gelmiş kaç yaşına evde kalmış işte evlenip çocuk yapacak kız arıyordu ben de istemedim dedim sana mı kaldım gencim güzelim.
Doğrudur Adamın Tanımadığım İçin Bir Şey Söylemek İstemem Doğrudur Söylediklerin Belki. Çocuk Yapacakta Böyle Davranılmaz Ki. Ben Bile 35 Yaşındayım Evli Değilim Karşımdaki İnsanı İncitmemeye Bakıyorum
İşte maldı. Ben de onu diyorum. Madem seviyor kaybetmekten korkuyorsun bu kadar seks seks diye boğmayacaksın hergün.
Onu Dedim Zaten Bende Her Gün Her Gün Ne O Öyle Yapılır Yapılmaz Değil Bir Yola Koyarsın Devam Edersin Hem Karşındaki de Tatmin Olur Sende Karşındaki İnsan Bir Cinsel Obje Değil
Zaten olay ben istemiyordum onun için yapıyordum değil ben de isteyerek yaptım ama zevk almıyordum o da zevk veremiyordu ondan anlamsız bir hak aldığı için ben zaten soğudum yapmamaya başladım sonra da ayrıldım zaten sevmediğim için heriften. Ama o biraz akıllı olsa hergün seks yapacağına ilişkiyi başka şekilde besler eder Seksi de az öz yapar beni tatmin ederdi.
Yani Hafta Bir Ya Da 2 Kez Olabilirdi Doyurucu Bir Şekilde Olsaydı Bu Sefer Belki Diyerekten Yola Çıkabilirdin Belki De. Hayatında Hiç Mi Görmemiş Onu
Ya daha önce bi sevgilin oldu dedi kaç yaşında herif yani en azından eskorta gitmiştir ya ama bu kadar beceriksiz ve mal olması baya komik cidden. Hani oral filan yapıyordu hani hiç keyif almıyor değildim sonuçta alıyordum ama çok da değil hani gerçekten süper zevk veren işi bilen erkeklere denk geldim onların yanında böyle orgazm edemeyenler çok mal oluyor ve ilişki sürmüyor zaten.
Yani şimdi erkeğin sağlaması gereken çok şey var kadına ilişki için. Tip para saygı sevgi ilgi iyi seks. Ama bi kadın sadece güzel olsa yetiyor erkek için yani.
Benim diğer ilişkilerimde de sorun bana tam zevk verip çekici olmamalarıyfı. Hep beni isteyen onlardı ve ısrar eden ve bana çok sevk veremiyorlardı ve sadece seks için buluşmak istiyorlardı ondan bitt hep.
Hani güzel ilişki olsa mesela gezsen tozsan duygu arkadaşlık olsa orgazm edemiyor ya da penisi küçük diye bırakmazsın zaten. Ama onlar sadece seks odaklı olunca ve penisleri ve sexleri de kötü olunca hiç tutulacak bi tarafı kalmıyor ilişkinin ve bitiriyorum.
Hayatında Eskorta Gitmeyip Sadece Kadınını Bekleyen İnsanlarda Var Eskorta Giderekte Deneyim Kazanılmayacağı Düşüncesindeyim. İşini Biliyorsa Sürekli Olarak Deneyim Kazanan Birisidir Zaten Kimse Anasının Karnında Öğrenerek Çıkmıyor Kadın İçin Cinsellik Elbette Onunda İhtiyacı Fakat Deneyimli Veya Deneyimsiz Birisi Geldiği Zaman Küçümsenmez Diye Düşünüyorum. Bazı Erkekler İçin Sadece Kadındaki Cinsel Organ Yeterli Gelmeyebilir Bunun Örnekleri Çok Ama Kadın İçin Parası Pulu Malı Mülkü Her Şeyi Dikkat Ediyor Kadın Fakat Şunu Unutuyor Bu Adam Beni Sevecek Mi Değer Verecek Mi Kıymetimi, Sevgimi, Saygımı Kazanabilecek Mi. Vb Gibi Şeyler Atlanıyor. Diğer Taraftan Erkeğin Penis Boyutu Ne Kadar Önemli Adamda Her Şey Vardır Ama Penisi Küçük Gelirse Bırakacak Mı Yoksa Önceki Saymış Olduğum Değerleri Göz Önünde Bulundurarak İlişkisine Devam Mı Edecek.
Ya şöyle işte bunlar değişiyor kimse de. Tam paket yok yani. Atıyorum yatakta kötü oluyor ama değer verip seviyor ediyor okey. Ama süper parası var diye sevip değer vermeyen erkeklerle olan kadınlar da var. Sırf seviyor diye fakir erkeklere para yediren kadınlar da var. Tercih. Ama ben kesinlikle benim için para emek harcamayan bana değerli ilgili davranmayan biriyle ilişki de yaşamam seks de yapmam. Bu net kuralım. Cimri be bana para harcamaktan kaçan erkekten soğuyorum ben. Demek değil ki çok para harcasın ama her şeyin bi adabı var.
Bir çiçek çikolata kahveyi masraf gören biriyle ilişki yaşamam görüşmem 1-2 görüşmede silerim.
Sonuçta 10 yaşında değiliz eskiden çocuktuk öğrenciydik diye idare ediyordum sma şu an etmem
Elbette Cimri Erkekten Olunmaz Sık Sık Nereye Kadar Öbür Tarafa Götürecek Hali Yok Ya :) Bende Sevmiyorum Mesela İlla Bir Şeyler İkram Etmeyi Yedirmeyi İçirmeyi Seven Bir İnsanım. Ama Hemcinslerimi Anlamış Değilim Gerçekten Bak. Kadından Parayı Nasıl Yiyor Ben İstemeye Çekiniyorum Olabilir İnsanlık Hali Bazen Olmuyor Ama Kadının Kendisini Ezeceğini Düşünür Yoksa Eğer. Seven Her Türlü Sever Değer Veren Her Türlü Şekilde Değerini Verir. O Zaman Benim Saydıklarım Olursa Eğer Cinsellik Otomatik Olarak Zaten Kendisi Gelir Ve Dediğin Gibi Kişiden Kişiye Değişiklik Gösterir
Aynen onu diyorum zaten erkek cömert olunca cinsellik gelen bi şey. Ama erkek kadına su bile almak istemiyor 3-5 hesabı yapıyor bi çiçeği bile çok görüyor sonra da mal gibi niye benle seks yapmıyor diyor.
Aynen Öyle :) Güzel Sohbet Oldu
O kadar da olmaz yani hergün hergün abartmış psikolojik sorunları olabilir
Evet işte bence de hasta. Tek derdi seks memeler yani başka bir olayı yok.
O da 1-2 dk da boşalıyordur belki de 😀
Evet öyleydi hemen boşalıyordu bi de zevk veremiyordu bana ondan ayrıldım dedim çok kötüsün yatakta beni tatmin edemiyorsun baya ağladı üzüldü bağırdı çağırdı kudurdu.
boş ver seni tatmin etmiyorsa hergün hergün çekmene getek yok. Uzun uzun seni skeck birini her türlü bulursun
Zaten ayrıldım. Çekmedim. Me diye çekeyim o arkamdan çok ağladı yalvardı kendi ezik mal tipsiz çünkü kız bulamıyordu ezik.
Uzun yapan buldum ama geç boşalan da kötü öyle birkaç erkeğe denk geldim ben bıraktım gittim boşalınca onlar kendi elini yaptı. Uzun süre boşalmaması da kötü çünkü.
😀😀 kaç dk tatmin ediyor seni ben ortalama 1 saat boşalmadan yapabiliyorum ama istesem boşalabilirim
Valla bi an çok seviyorum ayrılmak istemiyorum falan dicen sandım kürek geliyordu yani 😁
Yok ya ne sevcem hiç sevmedim sadece kullandım. Parasını ve işte işlerimi yapıyordu ondan. Onları yapmasa asla bir gün bile görüşmezdim. Benim için basit ben erkeğe seks ve mutluluk veriyorsam erkek de bana para ve konfor verecek.
Helal olsun kız sana işini biliyorsun bu canım gibi iki seks yapıp salya sümük ağlamıyon 😁
Aynen öyle ben zaten hiçbir erkeği sevmedim onlar da beni sevmedi ki. Sadece vücudumu ve Seksi istiyorlar ona ağlıyorlar mallar şaka gibi. Ben de erkeğin bana verdiklerine bakarım yani. Para konfor iş çözme. Piyasada erkeklere bakıyorum aman üç kuruş harcamayım yorulmayım kız evime gelsin bedava seks yapalım derdindeler ya ona kuduruyorum bu ne bedavacılık diye.
İyi gidiyorsun devam 😘
Ben de öyleyim ya sekste de çok sertim kızlar kaçıyor bu yüzden
Ayrılmakla iyi yapmissin
bıtmış gıtmış
Aynen ama karşıma niye hiç iyi erkek çıkmıyor. Ya Abaza tipler ya da gram libidosu olmayan ot gibi tipler.
normal erkelerın gogıs takıntısı mısal bendede küçük olması takımtım var bakarım
ama zaten beraber olduğum ve ve bıldıyım eledoyım oksadıgım gogısede bakılmazki
Ben de onu diyorum bu ne açlık zaten seks yapmışız etmişiz aylarca hergün ilk defa görmüş açlığı ile ellemesi bakması beni irite etti normalde erkek seks yapana kadar bakar sonra normalleştirir yani.
aynen demeki onunda böyle bır fantezi takımtısı var
başka kızlarınkınede bakıyormuydu
Bi kere yakaladım da başka görmedim.
😆demeki deyışikliyi sevıyor ama dedıyımgıbı bütün erklerın çoğunluğu bakar
kısacası bu işten o karlı cıkmış sonuçda guzelım hazır memıslerı kaybetmiş😆
Niye karlı çıksın mal böyle canım canım konuştuğunuz için kadınlar iyice erkek ve seksten soğuyor sonra da ağlıyorsunuz niye kadınlar zor niye seks yapcak kadın bulamıyoruz diye. Yok erkek karşı çıktı kadın zarar etti diye mal gibi düşündüğün için.
Ondan hiçbirinize şans vermiyoruz kolay olmuyoruz git para harca aylarca hediye al sürün yalvar diyoruz seks için siz de elinizi beceriyorsunuz işte mal.
Aferin böyle devam et yani erkek karlı çıktı demekle.
İyi ki ayrilmisin kanka hasta olmus o
Evet bence de hasta mal. Ama çoğu erkek böyle ya tek dertleri seks ve vücut asla arkadaşlık sohbet duygu değil. Aşk dedikleri tamamen abazanlık.
Herkes bir degil ama kanka
Adam istediğini almış ayrılsan nolur çokta umrunda olmaz
Yooo o evlenip çocuk yapmak istiyordu ondan kudurdu ağladı yalvardı aylarca ben terk ettikten sonra. Gelmiş 37 yaşına mal evde kalmış benim gibi güzel genç bulamaz ki.
Seninle biriinci hedefi sevişmektie bunı yapmıs evlenmek ikinci hedefidir büyük ihtimalle olmadığına üzülmüş olabilir ama kendini biraz zaman sonra iyi güçlü görür bak genç güzel bir kızı bile yatağa attım diye
Eee banane yani sonuç. Ben de onun parasını yedim.
Yani o kadar para yedirip emek verip sülalesiyle tanıştırdıktan sonra seks yapmak başarı değil ki. Seksi herkes ilk günden bedava yapıyor bu devirde.
Sonuçta o italyanda Türk değil. İtalyada herkes seks yapıyor zaten zor değil.
Senin de memelrj iyi demek ki
Evet iyi.
Seni mutlu etmezkş
İşte para harcayıp yemek yapıyordu ama mutlu edemedi ondan ayrıldım.
Hep seks de yorar seni
Yok zaten soğudum istemedim ayrıldım.
Şimdi peki
ne güzel egleniyormuşsunuz neden ayrildin
İyice doysaydın bari hahahaha
Memelerin dikkat çekici demek ki
Kadınlarında hep yanlış kişilere denk gelmesi
Buluşmaya giderken memelerini götürme
Ilk insanlami yasiyon
Geçmiş olsun 😂
Sen kaç yaşındasın peki
Ben de bostayim şuanda sevgilim yok olabiliriz
Sen ksc yaşında sın Cok merak ettim
O abaza da sen ne arıyorsun böyle adamlarda?
Boşluktaydım işte karşıma düzgün biri çıkmıyor diye takıldım sonra ayrıldım.
Düzgün den kastın nasıl biri olucak ve karşına çıkacak
Ya öncelikle nazik centilmen olacak hani bi bana yardım etsin hesabımı ödemek hediye alman istesin ilgili olsun yani sonra güzel sohbet arkadaş olacak sonra işte temiz bakımlı eğitimli düzgün işi olan olacak. Sonra öpüşür sevişiriz işte sevgili oluruz sonra da zamanla evliliğe gider. Bu. Ama işte çoğu erkek bencil cimri bakımsız yalancı ve sapık davrandığı için olmuyor. Sapıktan kastım da hemen ilk sarılma öpüşmede seks muhabbeti yapmaları ısrar etmeleri. Tek dertlerinin seks olması ve seks yapsan da böyle devam etmesi. İlişkiyi sadece seks yiyişme olarak görmeleri.
Seni anlıyorum etrafta eğitimsiz çok dağ ayısı var. Birini sevmeyi bilmiyorlar abazalar. İyi birini bulmak kolay değil. Sen sansını hangi şehirde deniyorsun
Kesin oyledir