hcibi zaman fışkırarak boşaldıgimi hatırlamıyorum. ama videolarda kadinlar fıskiye gibi attiriyo😁
anormal olan ben miyim onlar mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hcibi zaman fışkırarak boşaldıgimi hatırlamıyorum. ama videolarda kadinlar fıskiye gibi attiriyo😁
anormal olan ben miyim onlar mi?
Videolardaki kadınlar fışkırmıyor işiyor. Ama kadın fışkırması var ve gerçek fakat bunu yaşayabilen kadın sayıso çok çok azdır. Benim sadece bir partnerim yaşadı bunu.
Squirting, yani fışkırır tarzda boşalma her kadında olmaz, nadir kadınlar bunu yaşar, normalde kadınların boşalması beyaz kremsi bir sıvının vajinadan biraz akmasiyla olur
Cevap
22Cevap
Yalan onlar ya, orgazm olurken inler misin peki?
yok ya inleyemiyorum ben
O izledikleeim bosalma degil canim.. ama aynini yasamak istiyorsan o nirvanaya geldigin yukseldigin an o titreme aninda klitorisini uyarmayi birakma olecek gibi olsan birak sonuc ahni olur ve bu hazzi yasarsan birakamazsin bir daha 😊
O biraz yetenek gibi. Her kadında olabilir ama çok mastürbasyon. çok deneme yapması gerek. Squart diye geçiyor.
Skene bezi ile alakalı, normalde bartholin bezleri vasıtasıyla boşalır kadınlar. Skene bezi var ayrıca o da çok uyarıldıysa fışkırarak boşalır. G noktası dedikleri şey bu aslında.
Aslında erkeklerde de olabiliyor benzer şey. 2-3 kere oldu bende. mastürbasyon yaparken aşırı zevk almıştım işemeyle beraber geldi.
Yukarıda yanlış yazmışım squirting olacak
Anormal olan onlar kadınlarda çünkü öyle bir şey olması nadir görünen bir olaydır çoğu kadın boşaldığını hissetmiyor bile
O pratikte olur canım her isteyen yapamaz ya da yaptıramaz
Kanka videodakilerle bu gerçek değil ki zaten yanıltmasın seni
Seninki nasıl ki yavaş yavaş aşağıya doğrumu iniyor
yess
Filmlerdeki kadın erkeklrtin boşalması çoğu gerçek değil normalde öyle sıvı gelmez beyazımsı olur öyle su gibi gelse dudaklarda kararma olur
Arkadasım anlatıığınız vaginal orgasm maalesef kadınların bir çoğu yaşamadığı gibi bir kısmıda varlığına bile inanmıyor
Parmaklarını içeriye bükerek durmadan sertçe mastürbasyon yapman lazım
Anormal olan sen degilsin partnerin bunu kendi basina yapamazsin ahhh ahh bu zevkten mahrum kalmissin 🤣
Detaylı bilgi için lütfen bana başvurun sjsjgdjsjshs
Bendede ya. Sadece bir kez çok yaklaşmıştım.
onlar boşalmıyor çiş yapıyor diye biliyorum..
Öyle bişeye hiç rastlamadım
Alo İski buraya başvur.
Bir gün bir erkek denk gelir :)
Öyle bir şey yok film onlar
Videolar yapmacık cokda inanma :)
Çok film izlemeyin
ajshajshah
olurr
O başka bişi kuzu sende zor olur o
Herkeste olmaz o
Anormal onlar
Evlimisin