Cinsel Yaşam Kibar erkekler cinsellikte de mi kibardır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Öyle midir gerçekten? Kibar erkekler cinsellikte de mi kibardır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Pardon aşkım, acaba iznin olursa, seni elleyebilme şerefini bana müsaade eder misin? Gibidir. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl O kadar da değil ya 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yani ateşli mi oluyorlar yoksa kibar kibar mi yapıyorlar Yorumla BloodyGamer +1 yıl Yumuşak dokunuşlarımla sizi huzura eriştirebilecek bir performansı sağlamamı ister miydiz hanımefendi? Yorumla
kkucukk35dk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence öyledir, yani şahsen ben normalde de kibar biriyim ve cinsellikte de kibar davranmayı tercih ederim. 0 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Tabiki aşkım zahmet olmazsa döner misin gibi sözler kullanır 1 0 Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Nasıl yani pardon hayatım musadenle gire bilirmiyim dicez 😂😂🤦 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yavaştan serte doğru olmalı kafasında oluyorum, boyum uzun olduğu için karşı tarafı çok ezmemeye çalışarak 😅 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende dişilere karşı çok kibarım , saygılıyım ama cinsellikte hiç acımam vura vura severim. Dış görüntüye aldanma ;) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Değişebiliyor. Testesteron hormonu var bizde. Normalde kibar olsak da yatakta delirebiliyoruz. 1 0 Yorumla
scare Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Bilemezsin. Sevgililerim hiç öyle durmuyorsun diyordu. Her şeyin yeri-zamanı var. 0 0 Yorumla
Ayhnn_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Aldığı haz ve zevk göre değişir bence ilk başta kibardir doruğa ulaştığında sertlese bilir tabi bu partnerine bagli 0 0 Yorumla
_38BURAK38_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Cinsellikte serum hiç acımam işletmeden çığlık attirmadan bırakmam 0 1 Yorumla _38BURAK38_ +1 yıl Sertim diyecektim serum yazdı klavye Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Genel olarak sakin ve efendi gibi olarak görülüyorum ama yatakta bambaşkayım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasılsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baya sertim ve çok dominantım Yorumla
Bigdadyy Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl alakası bile yok emin olun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi Yorumla Bigdadyy +1 yıl tabiki karakterler cinsellikte cok farlı olabiliyor mesela Yorumla
lydiatttic Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hic degiller abla inan 2 1 Yorumla Howlerwashere +1 yıl Konusalım artık Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Cinsellikte içinden canavar çıkanda var 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende öyle sanırdım değiller... 1 1 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Olmamakl lazim seks icgudusel cunku Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yok öyle bir şey 😉 1 0 Yorumla
burakant00 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Alakası yok o anki hazza göre değişir 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Belli olmaz o iş. 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Asla degilim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Pardon aşkım, acaba iznin olursa, seni elleyebilme şerefini bana müsaade eder misin? Gibidir.
O kadar da değil ya 🤣
Yani ateşli mi oluyorlar yoksa kibar kibar mi yapıyorlar
Yumuşak dokunuşlarımla sizi huzura eriştirebilecek bir performansı sağlamamı ister miydiz hanımefendi?
Bence öyledir, yani şahsen ben normalde de kibar biriyim ve cinsellikte de kibar davranmayı tercih ederim.
Tabiki aşkım zahmet olmazsa döner misin gibi sözler kullanır
Nasıl yani pardon hayatım musadenle gire bilirmiyim dicez 😂😂🤦
Yavaştan serte doğru olmalı kafasında oluyorum, boyum uzun olduğu için karşı tarafı çok ezmemeye çalışarak 😅
Bende dişilere karşı çok kibarım , saygılıyım ama cinsellikte hiç acımam vura vura severim. Dış görüntüye aldanma ;)
Değişebiliyor. Testesteron hormonu var bizde. Normalde kibar olsak da yatakta delirebiliyoruz.
Bilemezsin. Sevgililerim hiç öyle durmuyorsun diyordu. Her şeyin yeri-zamanı var.
Aldığı haz ve zevk göre değişir bence ilk başta kibardir doruğa ulaştığında sertlese bilir tabi bu partnerine bagli
Cinsellikte serum hiç acımam işletmeden çığlık attirmadan bırakmam
Sertim diyecektim serum yazdı klavye
Genel olarak sakin ve efendi gibi olarak görülüyorum ama yatakta bambaşkayım
Nasılsın
Baya sertim ve çok dominantım
alakası bile yok emin olun
Cidden mi
tabiki karakterler cinsellikte cok farlı olabiliyor mesela
Hic degiller abla inan
Konusalım artık
Değil. Nereden bildiğimi sormayın 🥵
Cinsellikte içinden canavar çıkanda var