Cinsel Yaşam Olmaması gereken biriyle öpüştün mü? Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Aykırı, olmaması gerekn biriyle öpüştün mü? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl ? ? Olmaması gereken biriyle öpüştün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır hiç öpüşmedim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevgilim varken yakın arkadaşım beni dudağımdan öpmüştü bende o an öpüşmeye devam etmiştim sayılır mı 8 9 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Evet, bu gibi mesela. Sadece öpüşmeyle mi kaldınız? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet sadece uzun bi süre öpüştük. Bi defada alkollüyken dayım öpmüştü 🙄 hemen kendimi geri çektim tabii Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Dayidan neden geri çektin kendini, onda alkollü değil miydin Yorumla Ahmetbenzz +1 yıl Ensest ilişki olduğu için kendini geri çekmiş olabilir mi ak şunları sorarken beyninizi kullanmıyor musunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben değil dayım alkollüydü tuttu öptü biranda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ahmetbenzz 😂 işte zeka helal be sana Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Ama arkadaşınla bildiğin öpüştünüz dimi Yorumla Ahmetbenzz +1 yıl Cevap sahibi eyvallah 🤝 Yorumla sk0634 +1 yıl Yakın arkadaşınla sevişmek seni tahrik etti mi o an sevgilin olması da daha da yükseltti mi? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kimse ile opusmedim desem daha net ve kisa olur sanirim 7 2 Yorumla johnpilgrim +1 yıl Dayım ☠️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayiiir tabiki. Elin adamiyla isim olmaz. Opusecegim kisi kocamdir. 6 3 Yorumla Ahmetbenzz +1 yıl Hak ehlisin o7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumlar beni kahru perisan etti. Muhammed emin yildirim hocam erkek kalitesi yerlerde dediğinde cok hakliymis. Masallah Yorumla Ahmetbenzz +1 yıl Maalesef durum böyle Allah sonumuzu hayır etsin Yorumla
Tutku97 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Eski sevgilimin arkadaşından hoslanmistim çok hayrandım onunla birlikte oldum ayrılinca😂😂😂 4 4 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Bu sayılmaz, hepimizin yediği halt bu 😀 Yorumla Mhrrmysrr +1 yıl İyiymiş Yorumla Tutku97 +1 yıl Nasıl sayılmaz ya sayılır yasak aşk yaşayamıyorum yani ilişki içindeyken aldatmayı göze alamıyorum napiyim 😂😂😂 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Sevgiliyken yapman lazım 😀 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Dudaklarım kiralık değildir sevdiğim insanı öperim. 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. hayır. şimdiye kadar ilk öpütüğüm rus hariç hepsiyle devamını getirdim 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Nope, bana göre olmaması gereken bir şeyi hayatta yapmam. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 43 yaşında bi hatunla öpüştük metrobüs duragında anlık gelişen bir şeydi nolduğunu anlamadım 29 yaşındaydım :D 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cvp veriyoruz yorum yapma güncelle sjsjx Yorumla
Eylülylmz6161 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Evli bir doktorla maalesef bidaha olsa yapmam aman tavsiye etmiyorum doktorlardan uzak durun 4 1 Yorumla serkan061 1 yıl @Eylülylmaz6161 sana bişi sormam lazım acil Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Deyze kızıyla öpüştük olur mu 2 4 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Sadece öpüşmeyle mi kaldınız? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet öyle olması gerekiyordu Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl 1 kere mı öpüştünüz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu kaç defa oldu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 38 yaşındaki iş arkadaşımla (23 yaşındayım) 2 2 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl İyiymiş. Sadece öpüşmeyle mi kaldınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır tabiki Yorumla
Hissesenedigirl Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Öpüşmekle kalmadım seks bile yaptım 3 2 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Neyinle, kiminle Hissesenedigirl +1 yıl Yazdım 🙂
Son_esmer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kuzenimle annem öpüştü 😅 2 1 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Gördün yani 😀
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ablami opmustum 1 2 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Nasıl Yorumla Emremre0616 +1 yıl Öyle Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uzaktan akrabamla 2 2 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Sadece öpüşmeyle mi kaldınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elleme , öpüşme vs , sonra anal işte Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Mesela 0 2 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Meselası sende Yorumla Emrhttr +1 yıl İşte sen kimi optun evli birimi akraba mi ne Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olmadi 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 901 cevap paylaştı. Hiç olmadı 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
gokhannkukukk Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Öpüşmedim sen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 3 kuzenim ile 1 2 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Sadece öpüşmeyle mi kaldınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevişme de oldu ama ilişki olmadı Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. 😡😡😡 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Hayır hiç öpüşmedim.
Sevgilim varken yakın arkadaşım beni dudağımdan öpmüştü bende o an öpüşmeye devam etmiştim sayılır mı
Evet, bu gibi mesela. Sadece öpüşmeyle mi kaldınız?
Evet sadece uzun bi süre öpüştük. Bi defada alkollüyken dayım öpmüştü 🙄 hemen kendimi geri çektim tabii
Dayidan neden geri çektin kendini, onda alkollü değil miydin
Ensest ilişki olduğu için kendini geri çekmiş olabilir mi ak şunları sorarken beyninizi kullanmıyor musunuz
Ben değil dayım alkollüydü tuttu öptü biranda
@Ahmetbenzz 😂 işte zeka helal be sana
Ama arkadaşınla bildiğin öpüştünüz dimi
Cevap sahibi eyvallah 🤝
Yakın arkadaşınla sevişmek seni tahrik etti mi o an sevgilin olması da daha da yükseltti mi?
Kimse ile opusmedim desem daha net ve kisa olur sanirim
Dayım ☠️
😅
Hayiiir tabiki. Elin adamiyla isim olmaz. Opusecegim kisi kocamdir.
Hak ehlisin o7
Yorumlar beni kahru perisan etti. Muhammed emin yildirim hocam erkek kalitesi yerlerde dediğinde cok hakliymis. Masallah
Maalesef durum böyle Allah sonumuzu hayır etsin
Eski sevgilimin arkadaşından hoslanmistim çok hayrandım onunla birlikte oldum ayrılinca😂😂😂
Bu sayılmaz, hepimizin yediği halt bu 😀
İyiymiş
Nasıl sayılmaz ya sayılır yasak aşk yaşayamıyorum yani ilişki içindeyken aldatmayı göze alamıyorum napiyim 😂😂😂
Sevgiliyken yapman lazım 😀
Dudaklarım kiralık değildir sevdiğim insanı öperim.
hayır. şimdiye kadar ilk öpütüğüm rus hariç hepsiyle devamını getirdim
Nope, bana göre olmaması gereken bir şeyi hayatta yapmam.
43 yaşında bi hatunla öpüştük metrobüs duragında anlık gelişen bir şeydi nolduğunu anlamadım 29 yaşındaydım :D
cvp veriyoruz yorum yapma güncelle sjsjx
Bir tane mlfle clupte o 45 ben 25 sonra müptelası olduk
Evli bir doktorla maalesef bidaha olsa yapmam aman tavsiye etmiyorum doktorlardan uzak durun
@Eylülylmaz6161 sana bişi sormam lazım acil
Deyze kızıyla öpüştük olur mu
Sadece öpüşmeyle mi kaldınız?
Evet öyle olması gerekiyordu
1 kere mı öpüştünüz
Bu kaç defa oldu
38 yaşındaki iş arkadaşımla (23 yaşındayım)
İyiymiş. Sadece öpüşmeyle mi kaldınız
hayır tabiki
Öpüşmekle kalmadım seks bile yaptım
Neyinle, kiminle
Yazdım 🙂
Kimse ile opusmedim la ben ssjsjj
Kuzenimle annem öpüştü 😅
Gördün yani 😀
Ablami opmustum
Nasıl
Öyle
İstemediğim kimseyi öpmedim