Cinsel Yaşam Baş başa kaldığınızda karşı tarafı nasıl etkilersiniz? teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Herkes eteklerindekini döksün bi bakalım Baş başa kaldığınızda karşı tarafı nasıl etkilersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. etkilemekle uğraşmam 0 0 Yorumla
colorfulpeople Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Benim durmam yetiyor herhalde 😂karşı karşıya gelmesem sende bişi var çekiyor diyen çok oldu 1 46 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Konu mankeni gibi durursan olacağı odur tabi 😀 Yorumla colorfulpeople +1 yıl Niyeee durayım 😂😂 normal duruyom Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Yav he 🔥🔥🔥😀 Yorumla colorfulpeople +1 yıl Nee beee Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Combiyi fazla yakmışım ter bastı yanıyo buralar 😀😛 Yorumla colorfulpeople +1 yıl Hadi o zaman git yıkan soğuk suyla 😂😂 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Duş almak için yeterli sebepler zincirimi oluştıramadım henüz 😀😀 Yorumla colorfulpeople +1 yıl O zaman yat zibar zöhörr var 😂😂 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Tdk ya yeni bi kelime mi eklendi konuşurken benimmi cahilliğim zöhör ne demek 😀😛 Yorumla colorfulpeople +1 yıl Sahur 😂😂😂 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Ha sahura kadar ne yaptık yaptık 😛😀😀 Yorumla colorfulpeople +1 yıl Sabah iş varrrr 😂😂hadi git zibar😅 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Dur dur hatırlatma Yorumla colorfulpeople +1 yıl Hatırlattım 😅😂😂😂 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Üsteleme ozmn Yorumla teflon-_-tava +1 yıl 🤦♂️🤦♂️ Yorumla colorfulpeople +1 yıl Peki tamam bana müsade o zaman zöhör var 😅😂 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Bu saatte yersen açıkmıyonmu Yorumla colorfulpeople +1 yıl Yemiyom uyuyup uyancan Yorumla teflon-_-tava +1 yıl tamam gülüm iyi uyku ve sahurlar Yorumla colorfulpeople +1 yıl Gülüm be bee Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Be be beeee Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Ölüm ölüm dediğin nedir zöhüm kuş kediyi atlatır da yediği havucu unutmaz Yorumla colorfulpeople +1 yıl Allahım sana geliyom 😂😂😂 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl İşe gitçez şimdi bide Yorumla colorfulpeople +1 yıl Hahaha gittik bileee Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Akşam buluşalım her ki yerde Yorumla colorfulpeople +1 yıl Akşam mi benim mesai bitti şu an 😂 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Nasıl bi işmiş bu ya Yorumla colorfulpeople +1 yıl Bu KS de beni kıskanıyor 😂😂sürekli sistemden atıyor Yorumla teflon-_-tava +1 yıl KS köpeğin olsun senin Yorumla colorfulpeople +1 yıl Enginnnn bana KS alll😂😂 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl tamam canım bi çek karalıyim kendin al Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Malum aklanacak yığınla para var yoğunum tatlım Yorumla colorfulpeople +1 yıl Hshshs tamam olur 😂😂😂 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Benim uykum niye gelmiyor Yorumla colorfulpeople +1 yıl Yoğurt yeee Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Offff nasıl düşünemedim ya 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Yorumla colorfulpeople +1 yıl Tüh yaaaa of bende olmasam Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Valla sende olmasan durman bile yetiyor baksana Yorumla colorfulpeople +1 yıl Dimiii yaaaa Yorumla colorfulpeople +1 yıl Film izliyom yoksa uykun gell Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Konum attın da gelmedik mi vicdansız Yorumla colorfulpeople +1 yıl Aaaa ayipsin Bağcılar merkezden sağa dön bizim evv 😂 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Offf koklayarak bulurum artık. Bağxılar meskenim Yorumla colorfulpeople +1 yıl Hshshs oda bulma yolu 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
etkilemekle uğraşmam
Benim durmam yetiyor herhalde 😂karşı karşıya gelmesem sende bişi var çekiyor diyen çok oldu
Konu mankeni gibi durursan olacağı odur tabi 😀
Niyeee durayım 😂😂 normal duruyom
Yav he 🔥🔥🔥😀
Nee beee
Combiyi fazla yakmışım ter bastı yanıyo buralar 😀😛
Hadi o zaman git yıkan soğuk suyla 😂😂
Duş almak için yeterli sebepler zincirimi oluştıramadım henüz 😀😀
O zaman yat zibar zöhörr var 😂😂
Tdk ya yeni bi kelime mi eklendi konuşurken benimmi cahilliğim zöhör ne demek 😀😛
Sahur 😂😂😂
Ha sahura kadar ne yaptık yaptık 😛😀😀
Sabah iş varrrr 😂😂hadi git zibar😅
Dur dur hatırlatma
Hatırlattım 😅😂😂😂
Üsteleme ozmn
🤦♂️🤦♂️
Peki tamam bana müsade o zaman zöhör var 😅😂
Bu saatte yersen açıkmıyonmu
Yemiyom uyuyup uyancan
tamam gülüm iyi uyku ve sahurlar
Gülüm be bee