Bazı insanlar, evlenmek için; bazıları evlenmeden seks yapmak için buluşur. Evlenmeden seks yapmak için buluşanlar, kaçıncı buluşmada niyetini belli ediyorlar? Ben , dördüncü buluşmadan önce etmeyi doğru bulmuyorum. Önce beni tanısın ve iyice değerlendirsin derim
Birinci buluşmada teklifi ederim
2-3. Üncü buluşma
4. Üncü buluşma ve daha fazlası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kaç buluşma sonrası seks konuşmayı uygun bulursunuz?
Doğru görüşmez. Alfa erkeksen ikinci buluşma ve sigma isen dördüncü buluşma normal. Ama sıradan beta erkeksen, kadınlar bu tür erkeklerle zaten seks yapmayacağından; yine de dört buluşma beklenir ve kadında elektrik yok ise görüşme kesilir
Alfa puanı 10/8-10
Sigma puanı 10/5-7
Beta puanı 10/0-4
Hat da Alfa erkekler genelde, ilk buluşmada seksini alıyor. Tabi kadının, bakire olmaması önemli burada. Gerçi Alfa erkeklerin söylediğine göre nice bakireler varmış, ilk buluşmada vermiş. Bakire kızlar , ilk erkeğinin mükemmel olmasını istiyor. Kafaya koydular mı ve ilk buluşmada mükemmel erkeğe denk geldiler mi veriyorlarmış.
Önemli olan, böyle erkek olabilmekte. Ama Türk erkek yapısının büyük çoğunluğu, Beta. Bu yüzden abazanlık, bu kadar yüksek..
Betalık Ailelerin, özgüvensiz ezik erkek evlat yetiştirmesinin tamamen doğal sonucu olmakta ki aileler erkekleri rahat ev ortamında büyütüyor ki büyükşehirler hep böyle. Bu da özgüvensiz beta olmaya neden oluyor.
Alfa evrimi geçirip geçirememek red pil kuramını ne kadar benimsediklerine bağlı tamamen.. Ama kolay değil, süreç uzun.. İlk yıllar, baya başarısız olup deneyim edinecekler. Yavaş yavaş başarılı olup kadına ulaşacaklar Sonradan alfa olabilenler, bu yüzden kadına zor doyarlar ve kolay kolay evlenmezler.
Ben ise , beta büyütülmeme rağmen, ancak sigma olabildim. Alfa olmak için, çok yol var..
Seni bilmem ama kadınlar çekici alfa erkeklerle önce seks konuşuyor ve sonra seks yapıyor. Hemcinslerine aptal mi diyon yani? Türkiye'de kadınların yarısı, evlenmeden kesin cinsellik yaşıyor. Dinciler hakkında, kesin yorum yapamıyoruz sadece
En İyi Cevaplar