İlk cinsel ilişkimizi bir ay önce gerçekleştirdik ve ondan veri de bulusamadik Önceden de hayatimizda sanal s. x vardi fakat ben istemeyince zorlamazdi. Simdi iliskimizin tek konusu bu cinsellik oldu ve fb gibi hissediyorum artik. Neden böyle davranıyor Beni sevdigini söylüyor evlenme teklifi etti şimdi desem simdi evlenir
Fb olduk diye düşünme hemen normal de duygusal da konusabiliyorsanız sadece yükseldiği zamanda istekleri olması normal. He bu zamanda normalde konuşamıyoruz aklı uckurunda kaldı diyorsan aklını farklı alanlara çekmeyi dene olur normal konuşursa sorun yok ama olay sadece uçkurda kalırsa sorun tabi
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ben anlamıyorum ki bisi yapsam da yapmasam da yukseliyor sonra diyor yapalim yaptiktan sonra da uyuyor
Evlilik teklif ettiyse siz ciddi bir yoldasiniz demek zaten. O yuzden seks yaptiniz diye kendini fb gibi hissetmene gerek yok. Bu his seni üzer kendini degersizlestirir. Normal sevgiliymissinize odaklan. Arada seksinizi de devam ettirin tabi
Sevismeden once böyle degildi iste o kadar ilgiliydi ki 5dk gormek icin 4 saat yol cektigini bilirim. Her gun işten once beni 5 dk gormej icin 1 saat erken cikardi evden sabahin 5inde
Sevistikten sonra bulusmadik demisim aslında bulustuk gecen hafta ama ben onun evinin oraya habersiz gittim hastaydi. Oradaki bir cafeye gidip onu aradim ben geldim diye ona bir seyler yapmistim yesin diye.
O zaman da tuhafti niye geldin haber vermedin falan oflana puflama sonra sordum rahatsiz mi oldun diye yok falan dedi elimi tuttu sarildi falan cafede de omzuna yatti