+1 yılf*ck dediğinde sadece seks var sevgili dediğinde aşkım canım falan yani ama hepsinin sonu sekse çıkıyorsun sonuçta.
Ama ben de şu fb bile olsa iyi davranırım sürekli dışarıda buluşurum sevgili gibi takılırım yani istersen çay kahve ısmarlarım kahvaltı yaparız.
Yani ona illaki duygu geçer02 Yorumla
Soran+1 yılBencede geciyr
- +1 yıl
Benim tüm f*ck ilişkilerim böyle oldu. Bazıları ile sevgili muhabbeti bile oldu yeter ki kız istesin.
Kimseyi yanımda zorla tutmadım birlikte kahvaltı yapardık çay kahve içerdik. bazıları sevgili olmak istedi bazıları flörtöz gibi takılalım dedi bazıları sadece seks yapalım içelim çokta gerek yok dedi değişik yani ama ben her zaman sıcakkanlıyımdır ve her şeye varımdır
En İyi Cevaplar
+1 yılDuygusal , fiziksel yakınlaşma farkı... Sevgililikte duygular olur, fiziksel yakınlaşmada olur. Ama f*ck de sadece fizik yakınlaşma olur. Sadece s*KS anlamında görüşme olur. Bağlılık , kıskançlık vs olmaz.
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Birinde duygusallık varken diğerinde olmaması
00 YorumlaBiri giriş çıkış serbest diğerinde sürtünme serbest
12 Yorumla
Soran+1 yılİyiydi bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılfark kalmadı sevgili olayıda yalanlarla süslenip amaç ilişkisi oldu
13 Yorumla
Soran+1 yılİşte aradığım cevap
Cevap sahibi+1 yılbu hale hepimiz ortakça getirdik sanırım sevgili olmaktansa ortak arzularda aranan özellikleri bulup yaşamak daha doğru güvenilir saygılı oluyor
Cevap sahibi+1 yılve sanırım benimde bazı arzularım var ileri gidilmeden yüzeyselde ortak zevk ve arzuların yaşanması gereken biriyle güvene dayalı doyumu sadece sevişerek yaşamak
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilide duygu var diğerinde sadece cinsellik için görüşülür. Sen istiyor musun niye.
14 Yorumla
Soran+1 yılDuygu olmasina rağmen neden fb der bir erkek
Cevap sahibi+1 yılAşık degildir. Haftada kaç kere cinsellik yapiyorsunuz
Soran+1 yıl@Sundaddy sen şimdi diyorsun ki, gerçek bir FB degil
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirinde sabah günaydın aşkım nasılsın napıyorsun nereye gittin sakın onu giyme onunla konuşma vs vs vs var diğerine napıyosun müsaitsen bana gelsene var
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Muhteşem iletişim, empati, saygı ve ne istediğini bilmek.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sevgili ise 10 gorusmede 3 kere sevisirsin. fb isen 3 gorusmede 10 kere sevisirsin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevgili seversin hedefin onla evlilik olur fb direk onla ilişkiye girer zevkini yaşarsın işi bitince gider sevgili ile sevismen arzulu olir fb ili ilişkide arzulama sende olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili ile hayatınızı birleştirip evlilik hayali kurmak istersin fb ile sadece arzularını tatmin edip yoluna bakarsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Duygusallık yok her türlü sorumluluk yok
Sadece fiziksel ortaklık07 Yorumla
Soran+1 yılPeki duygusallık olup, bağ olup FB nasıl olunuyir. Yani o FB değil bence
Soran+1 yılAma sevgili değiliz diyor
Soran+1 yılAnladım.
Soran+1 yıl@Sundaddy himmm o mesele yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiri sadece seks diğeriyle gezip tozup zaman geçirir duygusal bir bağ kurarsın
Ve yalnız o olur hayatında20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
3 ayBirinde duygu var, trip var, beklenti var. Diğeri tamamen karşışıklı haz ve zevk üzerine.
00 Yorumla Biriyle sadece yayakta takilirsin duygusal pek bişey olmaz aranizda öbürü tam tersi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sevgili özlersin istersin merak edersin FB de sadece skkersinnn
00 YorumlaF*ck sevgilim vardı benim 1 yıl takıldık. İhtiyaclarini giderirdim kira para vs o şekilde güzeldi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiki sevgililer zaten o dediğin gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılAradığım cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiriyle cinsellik için görüşürsün sadece. Diger ile duygusal baglantı, aşk sevgi de vardır
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada kendisine f.. B yapan kızın saygısı yoktur. Kendini kullandırmayı bırakın
+1 yılBirisi duygusal birliktelik diğeri cinsel
20 Yorumla
+1 yılf*ck ne ae f*ck olmasın o
03 Yorumla- +1 yıl
f-ckbody olmasın o
Soran+1 yılSistem ceviriyir
- +1 yıl
Farkettim knk sorry
+1 yılBilmiyorum sence ne fark var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bir fark yok sevgili de sinemaya gidersin ekstra
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. say say bitmez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir duygusal bir mekanik
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir fark yok
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe saçma soru
00 Yorumla
+1 yılUfak bi nuans
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri