Göğüslerim yok denecek kadar küçük hatta çatalım falan hiç çıkmıyor yani sıfır limon kadar arası açık çok kötü yani bilmiyorum, evlensem evlendiğim adam memem yok diye kadın gibi de görmez beni küçük görür beğenmez sevmez hatta malum işi bile yapmak istemez yapmaktan kaçar diye düşünüyorum şimdi lütfen sen obje değilsin karakterin düşüncelerin önemli vs yorumlar yapacaksanız hiç gelmeyin gerçekçi konuşun lütfen yani tamam kimse evleneceği insanı obje gözüyle evlenmez o şekilde bakmaz ama evlilikte cinsellik de önemli işte erkek dış görünüşe bakıyor sevgisi bile dış görünüşe göre oluşuyor. Bunun için evlenmemek mantıklı mı sizce kim ne yapsın ki böyle birini karakteri çok iyi olsa bile
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gerçekçilik mi istiyorsun
Olay görünüşünde değil ne kadar istekli olduğunda manken gibi olanlar ülkede kaynıyor zaten ama dikkatli bak ilişkileri sürekli kısa süreli zırt pırt ayrılıp başkasıyla oluyorlar neden sence çünkü olay tiple kalmıyor işte tipten beğenip başlıyor ilişki sonra devamı gelmiyor karakter çatışmaları mı dersin uygunsuzluk mu. dersin dersin de dersin
Libidoyu vurguladım çünkü yatakta fake orgasm yapan kadın boşanma sebebidir NET
Dürüstlük her zaman ön planda olmalı00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Soruna cevap vereyim, erkeklere göre eğer dış görünüş tartışıyorsak meme önemlidir. Genelde sen de bilirsin "at gibi" derler koca memeli abartılı tipleri severiz. Ben ve benim gibiler istisna tabi, zariflik daha hoş bence abartılı olmayan şeyleri severiz. Şimdi senin yorumlara baktığımda bayağı olumsuz düşüncelerin var kendinde. Bayağı bir gömüyorsun kendini shfjhshd nasıl yani hiç olumlu tarafın yok? 😅 İlla ki var ama farkında değilsin.
014 Yorumla
Soran+1 yılOlsa bile beğenilmek için yeterli şeyler değil
Soran+1 yılOrası öyle tabi ama bilmiyorum benim çoğu şeyim kötü çok fazla kusurlarım var
Soran+1 yılBurnum büyük dudaklarım ince geçmişte geçirdiğim hastalıktan vücudumda yara izleri kaldı gölge gölge geçmiyor daha 19 yaşımda saçlarım beyazlamaya başladı fiziğim yok birsürü şey sayacak başka bir şey de kalmadı zaten yok yok yani ne ararsan var
Soran+1 yılHiç beğenen olmadı buradan anlaşılıyor
Soran+1 yılO kadar güzel kız varken niye beni seçkinler ki diyorum
Soran+1 yılBen bi defa sanaldan biriyle tanışmıştım fotomu gördükten sonra sanki ben dışında herkesi kabul edebilirmiş gibi konuştu benimle o olaydan sonra özgüvenim yok
Al sana gerçekçilik. Evet bir kadında arka kasa tampon ve basenler ve profil ile göüsler önemlidir hemde çok çok önemlidir.! Ben çok önem veriyorum. Ama sen şanslısın. Diğer erkekleri bilmem ama ben küçük 🍋 gibi olan görüşlerden hoşlanıyorum. Yani öyle çok büyük göüsleri sevmiyorum. Aynı şekilde kasa tamponda çok büyük olursa sevmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldış görünüşe tek başına önem verenler kafasındaki beyniyle değil bacak arasındaki beyniyle cevap verenlerdir. Sen neden kendi hakkında böyle düşünüyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılYa sinir oluyorum şimdi biri bana sen çok güzel değilsin ama çirkin de değilsin dediği zaman o öyle diyor diye ben öyle olmuyorum ama o insan öyle sanıyor herkes kendi düşüncesini nesnel doğru sanıyor
Cevap sahibi+1 yılBu o kişinin bakışının çirkinliği sadece. Senin için sorun olmasaydı görmek isterdim seni o çirkin yorumlara inat
Soran+1 yılSonra bir de ben dedim ki ona ben kendimi güzel buluyorum ama dışarıyı takıyorum kafama dedim o da bana kendini güzel bulan biri dışarıyı takmamalı diyor bana hani sanki güzel değilsin ama sen kendi içinde kendinle barışıksan dışarıyı takmamalısın der gibi Allah'ım ya sanki sen beni beğenmedin diye ben senin düşündüğün gibi biri oluyorum sinir etti beni
Cevap sahibi+1 yılBöyle boş boğazlar var maalesef engelleyemezsin
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
35Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Cinselligi hoguslerle yaşamıyorsun uçlarını olması yeter ilişkide malum yer sulu ve istekli isen sorun degil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani bence cok takma inan bak memenden daha onemli seyler var
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bende sadece bu da yok ki dahabaşka birsürü kusurum var burada biri bir soru sormuş seksi kadın mı zeki kadın mı herkes seksi yazmış dış görünüş karakterden daha önemli maalesef ve herkes önem veriyor ama bende o da yok gerçi bilmiyorum keşke bu dünyaya hiç gelmeseydim
- +1 yıl
neymiş o sorunlar anlatmak istersen dinlerim
+1 yılMeme büyüklüğüyle evililğin ne alakası varmış? Meme için evlenecek olanla evlenme daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bende sadece bu da yok ki daha başka birsürü kusurum var dış görünüşüm kötü
+1 yılbüyük olsa sarkardı zaten mazoşist falan mısınız siz
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de oyle silikon zararlı zaten tavsiye etmem napcaz bilmiyorum erkeklerin cogu önem veriyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl25
+1 yılSen kendini böyle inandırmışsın ama hiç önemsemeyen bir sürü insan da var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen göğüsler i küçük olan biriyle evlilik düşünmüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılGöğse göre mi evleniyorsun kdkfk
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bak yemin ederim küçük göğüs dahs güzel brn çok seviyorum çünkü sebepleri var
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaw bunun ameliyati var
O da tamamen senin keyfin için00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim gibi düşünen birine denk gelirsen hiç endişelenme Eski sevgiliminde öyleydi ama sevince pek önemi yok
Gayette karşılıklı keyif alıyorduk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi kafanda boş kuruntu yapıyorsun fazla takılmışsın takılma bu kadar gerek yok
037 Yorumla
Soran+1 yılKuruntu değil vallahi billahi benim her şeyim çok kötü her şeyim kusurlu keşke bu dünyaya hiç gelmeseydim sadece bu olsa takmam ama cidden kötü görünüşüm var
Cevap sahibi+1 yılTamam ama aynaya bir yerine baktığında kötü düşüncelerle kendine kötü bakan sensin düşüncelerini değiştirebilirsen kendini kötü görmeyeceksin
Soran+1 yılAma benim düşüncem değişti diye gerçekler değişmeyecek maalesef aslında evlenmemek de bir seçenek ama bir taraftan çıkmazda kalıyorum ya bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet değişmeyecek düşüncelerin değişecek kabul edeceksin yoksa böyle içinde debelenip durursun
Soran+1 yılBeğenilmeyecek tarafımın olmamasını kabullenemiyorum
Soran+1 yılBeğenilecek*
Cevap sahibi+1 yılİyi de beğenilmeyeceğini nerden biliyorsun? Sen kendini beğenmiyorsun diye kimse seni beğenmeyecek değil tabi kimse önce kendini beğenmeyen birini istemez bence ve belki de kusurların sana verilen en büyük nimet hikmetini nereden biliyorsun ayrıca üç beş abazanın tercihlerini ne diye kaale alıyorsun. Teslimiyet kabulleniş sabır hepsi bu burada değilse bile ahirette. Allah'a inanıyorsun ahirete de inanıyorsundur muhakkak. Yazık etme kendine
Soran+1 yılBeni beğenen olmadı hiç buradan anlaşılıyor hem her şeyim kusurlu sanaldan tanıştığım biri beni gördükten sonra mırın kırın etti bildiğin beğenmedi beni hem de değersiz gibi davrandı şükredemiyorum halime bıktım her şeyden Allah beni biraz iyi yaratsaydı ben bunları çekmiyor olurdum şu an ben kendime değer versem de ben kendime değer veriyorum diye değerli olmuyorum maalesef dış görünüş maalesef önemli ruhlar aleminde yaşamıyoruz benle olana ciddi yazık olur çünkü her şeyim kötü anlatınca insanlara saçma geliyor ama ben bu dış görünüşümden çok çekeceğim şimdi yaşım çok genç olduğundan bahsetmesi kolay çıkar karşına biri diye o 27-28'de belli olur psikiyatriste gittim derdimi anlattım gitti bana en hafif antidepresanı yazdı ona da boş geldi derdim
Cevap sahibi+1 yılDeğer algında problemlemin var senin sen kendine değer vermedikten sonra hiç değerlenemezsin sana dünyanın en değerli varlığıymışsın gibi değer verselerde değerlenemezsin çünkü kendi kendini değersizleştiriyorsun. Sonra Allah beni şöyle böyle yaratsaydı falandı filandı boş mesnetsiz düşünceler onu bir kere geç kendini değersizleştiren sensin ilk önce bunu anla. Psikiyatrilere bir şey diyemem iyisi var kötüsü var onlar da insan vazgeçme kendini değersizleştirme boşu boşuna harcama kendini
Soran+1 yılDış görünüşümü kabullenebilsem hani kusurlu taraflarımı benim kadar kusurlu insan çok çok az vardır zaten o ayrı konu da, o zaman belki kendime değer verebilirim
Cevap sahibi+1 yılEmin ol çok fazla vardır senin düşüncene göre senden de kötüleri vardır onlarında kötüsü vardır illaki mutlaka vardır her şeyden önce o zaman şuna odaklan gözlerin görüyor dimi burnun koku alıyor nefes alabiliyorsun göz kapakların kendi kendine açıp kapanıyor dimi ağzın var açıp kapatabiliyorsun yemeğini yiyebiliyorsun çiğneyebiliyorsun dimi saçma gibi gelebilir ama bunlar önemli şeyler Allah korusun hiç göremeyeceğini yan kör olacağını düşünebiliyor musun ama sen görüyorsun. Burnun koku alıyor akabinde tat alabiliyorsun duyabiliyorsun mesela değil mi? Dünyayı ömrü boyunca görmemiş bir kuşun sesini hayatı boyunca duymamış insanlar var. Yapma kendine bunu
Soran+1 yılTamam da çirkin olduktan sonra da bunların bir anlamı yok gibi geliyor ne bileyim ölsem belki cehenneme giderim ama böyle yaşamaktan da daha kötü olmaz herhalde çünkü çıkmaz durumdayım
Cevap sahibi+1 yılCehenneme gitmeyi kolay mı sanıyorsun? Şu an yaşadığın kendi çapında azap dediğin acı Cehennem azabı yanında iğne ucu kadar etmez. Hala takmışsın çirkinliğe çirkinsem bunların hiç anlamı yok falan bu kadar da reddetmek olmaz ya dünyalar güzeli olmuş kendini dünyayı göremedikten sonra ne anlamı var peki bunu düşündün mü? Ya çok güzel olup hiçbir şey göremeseydin. Ne var bu kadar anlamadım görmedim de şimdi ama her ne olursa olsun bu kadar kötü olumsuz düşünmen hiç iyi değil her şey açısından
Soran+1 yılYa ileride hayatıma birini almak istesem falan dış görünüşüm sorun olacak gibi geliyor çünkü çok kusurlarım var kimse için de kendimi değiştirmem bilmiyorum bi ara takmıyordum boş vermiştim tekrar takmaya başladım ruhlar aleminde yaşamıyoruz çünkü
Cevap sahibi+1 yılSeven insan kusurlarıyla sever seni kusurlarınla kabullenmeyecek kimseyi değil hayatına almak yanına bile yaklaştırma. buna bende pek inanamıyorum açıkcası ama bir yerde her şey dış görünüş değil ayrıca yaşın gençmiş zamanla ufak tefek değişiklikler olacak belki o değişikliklerle farklı bir ahenk yakalayacaksın bilmiyoruz ki boşuna kendini kasıyorsun odaklanman gereken bunlar değil gelişimin her şeyden önce gelişimini önemse
Soran+1 yılİşte benim kadar kusuru olmayan insanlar da var onlar varken neden beni seçsin ki diyorum erkekler zaten dış görünüşe bakıyor sadece dışını beğenirse sever de insanların sevgisi dış görünüşüne göre oluşuyor zaten okuluma odaklanacağım kariyerime odaklanacağım bıktım bunları takmaktan
Cevap sahibi+1 yılHer erkek dış görünüşe bakmıyor bu kafayla çirkin çirkinle güzel güzelle olsun mantığı çıkıyor hiç hoş değil ne çiftler gördüm birbirleriyle bu konuda bırak denkliği yanlarına bile yaklaşamaz birbirlerinin ama çift olmuşlar olup olmayacağını buradan anlayamazsın ama böyle düşünüp davranıp bu şekilde yaşamaya devam edersen olmayacağı kesin ve dediğim gibi her şeyden önce gelişimin çık bu kafadan o ara kendini seversin
Soran+1 yılAçıkçası bir insanın dış görünüşümü beğenmeden benimle olması da yani tipime bakmadan sırf karakterim için olması çirkin iması yapar gibi aşağılayıcı geliyor bana neyse benim dertlerim bitmez sizin de başınızı şişirmeyeyim daha fazla iyi akşamlar size
Cevap sahibi+1 yılBağdaştıramadım sen nasıl yaptın anlamadım. Değişik bir düşünceymiş dış görünüşe önem vermeyen erkeklere hakaretimsi bir düşünce. Üstüme alınamıyorum çünkü onlardan değilim. Yok estağfurullah maksat zaman geçirmek ne demek her zaman iyi akşamlar
Soran+1 yılDış görünüşe önem veriyorsanız o zaman kuruntu yapıyorsun gibi şeyler demeyin bana
Soran+1 yılSizin gibiler yüzünden zaten psikolojim bozuk neyse şimdi o kadar yazdığıma değmemiş dersin ben nankör olurum iyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılHayır sen durumu öyle vahimleştirmişsin ki birisi seni deli gibi sevse sevgisinden şüphe edeceksin niye sırf kendini güzel bulmuyorsun diye asıl sorun bu belki seni seven dünyanın en güzeli olarak görecek kör kütük sevecek ama sen bunu fark edemeyeceksin yazık asıl neden bu hiç kimseyi suçlayamazsın güzellik güzel olan da değil güzel bakandadır unutma bunu
Soran+1 yılDış görünüşe önem veren bir insanın da güzellik bakan gözde demesi böyle cümleler kurması falan da neyse kfkdkdkjdj belki içinden geldiği gibi konuşuyorsundur bilemem ama yukarıda bahsettiğim gibi birine ya da ne bileyim burnu büyük birine falan hiç bakmayacak biriysen böyle konuşman tuhaf
Cevap sahibi+1 yılKonu ben değilim ayrıca güzellik görecelidir herkesin estetik anlayışı farklıdır birisine güzel gelen bana gelmez bana güzel gelen başkasına vs vs güzellik bakan gözde deyiminin anlamı budur güzellik görecelidir ve seninle tipin için değil karakterin için birlikte olan kişinin sana çirkin iması yapmasını algılaman karşındaki insan için hakaret vari bir söylem olur çünkü o seni öyle ya da böyle sevmiştir sana kendini seninle olmasına rağmen çirkin hissettirir o zaman olay başka bir şey olur o zaman aşağılık olan o olur ve ayrıca benim dış görünüşü önemseyip önemsememem şu an önemsiz konu ben değilim
Soran+1 yılÖyle ya da böyle sevmiş derken daha güzelleri de var ama içlerinde karakter olarak beni iyi bulduğu için benimle idare ediyor olacak öyle mi?
Soran+1 yılBana bu gözle bakacak insan zaten gitsin pardon da hiç uğramasın bile yanıma
Cevap sahibi+1 yılSen psikiyatriye bu kuruntulu hallerinden detaylı bir şekilde bahsettin mi? Ne bileyim şimdi niyetini düşüncesini baz aldığımız tek şey seni seviyor olması. Sen kendini neden idare edilecek biriymiş gibi bakıyorsun kendine saygını yitirme bu kadar
Soran+1 yılBahsettim
Cevap sahibi+1 yılKendine saygını yitirme her şeye rağmen öz güvenli ol kendini geliştir kendi ayakları üzerinde duran bir birey ol gerisi kendiliğinden bir şekilde gelir tüm anahtar senin kendi düşüncelerinde ve dıygularını nasıl yönlendirdiğinde düşüncelerine duygularına yön vermeyi öğrenmelisin kendini tanı keşfet ve sürekli geliştir daha ne diyeyim iyi akşamlar daha her şeyin başındasın odaklanman gerekn daha önemli konular bunlar her şeyden önce
Soran+1 yılZaten benim modumu düşüren insanlardan uzak duracağım beni beğenmeyip beni üzenleri de etrafımdan uzaklaştıracağım benim hayatımda değeri yok o insanların en kötü evlenmem kendim için yaşarım evlenirsem de kocam olacak mal adam dış görünüşüme laf ederse düşünmeden boşanacağım en fazla kendime değer vereceğim
Cevap sahibi+1 yılİşte bu en fazla kendine değer ver ve sürekli geliştirmeyi de ihmal etme bunu ne kadar istikrarlı sürdürürsen o kadar iyi olur bir öyle bir böyle değil sürekli böyle düşün ve uygula hiç bırakma
Soran+1 yılBir şey soracağım sen benim nasıl bir görünüşümün olduğunu düşündün biz konuşurken
Cevap sahibi+1 yılGörünüşünü hiç düşünmedim psikolojini anlamaya çalıştım
Soran+1 yılAnladım, peki bir şey daha merak ediyorum yukarıda bahsettiğim gibi özellikleri olan biriyle sen olur muydun yok denecek kadar ufak memesi olan biriyle örneğin dürüst ol da demiyorum demem bir şey değiştirmeyecek yine de soruyorum
Cevap sahibi+1 yılMeme benim için bir kriter değil
Soran1 yılAyrıca ben dış görünüşe önem vermeyen insanın bana çirkin imasını yapmak derken onu yanlış kastettim dış görünüşe önem vermeden benimle olup bana kendimi çirkin hissettirecek birini de ben istemem bundan bahsettim aslında dış görünüşe önem vermemesi yeter çirkin hissettirmesi için ayrıca
Cevap sahibi1 yılNeye önem verip vermemesinden öte sana nasıl hissettirdiği önemli olmaz mı? Dış görünüşünü önemsememeyip seni dünyanın en güzel kadını gibi hissettirse mesela yine ters mi tepecek ki sen tepeceğini söylüyorsun bu da hiç sağlıklı bir düşünce değil ve karşındaki erkeğe yapacağın büyük bir haksızlık olur
Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Ya evleneceğim adamın penisi 7 cm çıkarsa 🙃 bunlar dert edilecek meseleler değil be gülüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGögüslerin küçük olsa ne olaçak önemli olan istek ve tutku.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey olmaz demekki zayıfsın.
Çocuk doğrunca büyük merak etme00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmin misin kanka bedeni nedir
Yaş nedir
00 Yorumla
+1 yılDümdüz değilse iyidir, kafana takma :)
05 Yorumla
Soran+1 yılDümdüz yani
- +1 yıl
İllaki çıkıntı vardır ya abartma.
Soran+1 yılVar ama az
- +1 yıl
Kaç yaşındasın ki?
Soran+1 yıl21
- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılSacma dusuncelere bogulmussun
03 Yorumla
Soran+1 yılAma dış görünüş önemli ruhlar aleminde yaşamıyoruz ama benim her şeyim kötü hem de çok kötü Allah hiçbir şey vermemiş
- +1 yıl
Ne diyelim. Temiz olmak, bakimli olmak, ee begenmedigin hatlarin varsa guzel bibsporla olmayacak sey yok
Soran+1 yılBazı şeyler genetik maalesef sülalenin kötü genlerini almışım e
+1 yılNeden bu kadar taktın ki küçük meme sert olur
05 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü bende sadece bu da yok daha başka birsürü kusurum var bazen takmamaya çalışıyorum ama yok kendime değer veremiyorum olmuyor ölsem belki böyle yaşamaktan iyidir
- +1 yıl
Sacmaliyorsunn
Soran+1 yılSaçmalıyorsun dersin de bu özelliklerde birini sen de istemezsin
- +1 yıl
Neyin var bu kadar ya anlamıyorum seni gerçekten neden istemiyim
Soran+1 yılÇok kusurlarım var her şeyim kötü
+1 yılküçük göğüslü hiç sevmiyorum ya erkek gibi
00 Yorumla
+1 yıl75A da mı yok memen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGöğüsleri büyütürsen olur
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç bedenin Kaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılhamile kalinca buyuyecek beybi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılküçük göğüs seven illa vardır
00 Yorumla
+1 yılMeme vs boş iş evlenirlen merak etme sen her türlü
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence boşu boşuna kendine sorun ediyorsun kesin
04 Yorumla
Soran+1 yılBildiğin yok sıfır ve sadece bende bu da yok daha başka birsürü kusurum var keşke bu dünyaya hiç gelmeseydim takmamaya çalışıyorum olmuyor kendime değer veremiyorum
Cevap sahibi+1 yılHiç olur mu öyle şey ya
Soran+1 yılBurada biri bir soru sormuş mesela seksi kadın mı zeki kadın mı diye erkeklerin hepsi seksi kadın seksi olsun yeter gerisini ben hallederim falan demişler dış görünüş önemli maalesef kişilikten daha önemli
Cevap sahibi+1 yılArtk bilemicem
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler sever her türlü
01 Yorumla
Soran+1 yılYok diyorum ama hiç yok hem bende sadece bu da yok başka birsürü kusurum var olumlu denecek tarafım yok
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. üzülme minnak seven adamda çok 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yanlıi düşünüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbarttığına eminim ama ispat edemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasil hic yok bakayim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Büyüt sende zor değil
00 YorumlaZamanla büyür
00 Yorumla
+1 yılNolxak ya boş ver
00 YorumlaBüyütürüz derim
00 Yorumlaboşuna kafana takıyon her şey güzel olcak
00 Yorumla
+1 yılMemeyle ne alaka
01 Yorumla- +1 yıl
Çok alaka
+1 yılNe alaka
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle biriyle hiçbir halükarda evlilik düşünmeyecek biriysen ne alaka falan deme
- +1 yıl
Öyle biri değilim ki dedim..
+1 yılSaçma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşın kaç
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Göğüslerim çok küçük evlilik fikrini bu yüzden kafamdan silmeyi düşünüyorum, siz olsanız ne yapardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler