Cinsel Yaşam Benden hoşlanan kişiye yükseliyorum nedeni ne olabilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Her kadın kocasını yanında ister dedi Benden hoşlanan kişiye yükseliyorum nedeni ne olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
csb99 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İyi işte evlenin çocuğunuz çok yakışıklı veya güzel olur çünkü ikinizde çok yükselirseniz birbirinize cinsel olarak çocuk çok sağlıklı ve güzel olur 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Heee Senin kocan uzaktaO da boşluğu ben doldurayım diyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim o da değil Yorumla nomorebets35 +1 yıl Ver gitsin garip sevindir Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. senin kocan olacak adamım demek istedi herhalde şair. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla siyahcorap +1 yıl hoşuna gitti herhalde hee :D Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla siyahcorap +1 yıl kocammmm de kudurt adamı sende :D Yorumla Soran +1 yıl O kadar da değil Yorumla siyahcorap +1 yıl yani yükselmek hoşuna gidiyorsa sende onu yükselt işte, kocam olsaydı şu an yanımda off off falan de bari Yorumla Soran +1 yıl Sende oyleysen sorun yok dedi Yorumla siyahcorap +1 yıl ya siz daha konuşmanın başındasınız canım yaa ne güzel yavaş yavaş vitesi yükseltin birden değil :)) Yorumla
LoveBeniLoveyimSeni Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl İhtiyaç. ve güvendiğin birine ilgi duyman doğal bir şey 0 0 Yorumla
Metaljacket10 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Normal bende kankime yukseliyirum sence anlaşılır mı dışardan 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Söyle ona açıkça Yorumla Metaljacket10 +1 yıl Ama oda hep temas ediyo benimle el şakası cok yapıyo niyeti ne sence Yorumla Soran +1 yıl Sorsaydın ya Yorumla Metaljacket10 +1 yıl Bazen cinsellik konusuyoz ima ediyor hatta şey dedi iri erkeklerinde büyük oluyor dedi ben kızardım Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Metaljacket10 +1 yıl Niye güldün😂 Yorumla Soran +1 yıl İri erkeklerin büyük olduğu kanısına nerden varmış o yüzden güldüm Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. her kişiye mi er kişiye mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Er Yorumla lockerow35 +1 yıl ee bu güzel bişi Yorumla
Zerooo3207 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Çünkü her gece sontaj yapacak rahat rahay 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her kadın kocasını yanında ister derken ne demek istedi Yorumla Zerooo3207 +1 yıl Söyledim cevabını daha ne istiyorsun yanında olmak sarılmak koklamak sevişmek ister anlasana Yorumla
Erricahs Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sende onu arzuluyorsun demekki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her kadın kocasını yanında ister derken ne demek istedi Erricahs +1 yıl Bilmem ama kadinlar kocalarini yaninda ister
kuralsız373 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl O da sana yükseliyorsa ver yansın geceler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahaha her kadın kocasını yanında ister derken ne demek istedi Yorumla kuralsız373 +1 yıl İşte kendisini senin kocan olarak lans etmiş sana ve senin onu kocan olarak gördüğünü düşünüyor Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Onunla istiyorsun bir şeyler yaşamak 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. ee bebegim kocan olsun istiyorsun hepsini 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Demekki doğruymuş diyorsan 0 0 Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sen evliysen elin adamına ne yükseliyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İkimizde bekarız Yorumla Lubricant +1 yıl Ha o zaman bilemem Yorumla
ALMANCI__murat Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Evet dogrudur evlimisin sen 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla ALMANCI__murat +1 yıl Kac yasindasin Yorumla Soran +1 yıl 24 Yorumla ALMANCI__murat +1 yıl Istekleniyorsun dimi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla ALMANCI__murat +1 yıl Hic tecruben oldumu yane temasin oldumu Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla ALMANCI__murat +1 yıl Yani hic kimse seni ellemedimi Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla ALMANCI__murat +1 yıl Nasil dayaniyorsun ki Yorumla ALMANCI__murat +1 yıl burada misin Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Karı koca mısınız? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır benden hoşlanıyor Yorumla HaymatlosAşk +1 yıl Hanginiz evli? Yorumla Soran +1 yıl İkimizde bekarız Yorumla HaymatlosAşk +1 yıl Yanlış anlamışım. O seninle sevişmek istiyor bu arada Yorumla Soran +1 yıl Her kadın kocasını yanında ister derken sevişmek için yani Yorumla HaymatlosAşk +1 yıl E yani. Bence çok net Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ten uyumu 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Yükselmişsin 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Abazaliktan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
İyi işte evlenin çocuğunuz çok yakışıklı veya güzel olur çünkü ikinizde çok yükselirseniz birbirinize cinsel olarak çocuk çok sağlıklı ve güzel olur
Heee
Senin kocan uzakta
O da boşluğu ben doldurayım diyor
Evli değilim o da değil
Ver gitsin garip sevindir
senin kocan olacak adamım demek istedi herhalde şair.
😂😂😂😂
hoşuna gitti herhalde hee :D
Evet
kocammmm de kudurt adamı sende :D
O kadar da değil
yani yükselmek hoşuna gidiyorsa sende onu yükselt işte, kocam olsaydı şu an yanımda off off falan de bari
Sende oyleysen sorun yok dedi
ya siz daha konuşmanın başındasınız canım yaa ne güzel yavaş yavaş vitesi yükseltin birden değil :))
İhtiyaç. ve güvendiğin birine ilgi duyman doğal bir şey
Normal bende kankime yukseliyirum sence anlaşılır mı dışardan
Söyle ona açıkça
Ama oda hep temas ediyo benimle el şakası cok yapıyo niyeti ne sence
Sorsaydın ya
Bazen cinsellik konusuyoz ima ediyor hatta şey dedi iri erkeklerinde büyük oluyor dedi ben kızardım
😂😂😂😂
Niye güldün😂
İri erkeklerin büyük olduğu kanısına nerden varmış o yüzden güldüm
her kişiye mi er kişiye mi?
Er
ee bu güzel bişi
Çünkü her gece sontaj yapacak rahat rahay
Her kadın kocasını yanında ister derken ne demek istedi
Söyledim cevabını daha ne istiyorsun yanında olmak sarılmak koklamak sevişmek ister anlasana
Sende onu arzuluyorsun demekki
Her kadın kocasını yanında ister derken ne demek istedi
Bilmem ama kadinlar kocalarini yaninda ister
O da sana yükseliyorsa ver yansın geceler
Hahahahaha her kadın kocasını yanında ister derken ne demek istedi
İşte kendisini senin kocan olarak lans etmiş sana ve senin onu kocan olarak gördüğünü düşünüyor
Onunla istiyorsun bir şeyler yaşamak
ee bebegim kocan olsun istiyorsun hepsini
Demekki doğruymuş diyorsan
istekli ve istekli olman sebep olabilir
Sen evliysen elin adamına ne yükseliyorsun
İkimizde bekarız
Ha o zaman bilemem
Evet dogrudur evlimisin sen
Hayır
Kac yasindasin
24
Istekleniyorsun dimi