Bir salise degil bir saniye degil bir dakika degil bir saat degil bir gün degil bir hafta degil bir ay degil bir yıl degil herzamanan kadınlar gunudur her zaman kadınlar gunudur herzamanki kadınlar gününü kutlarım güzel kadın 🌺🌹💐
Bir şans tanı lütfen🌺🌹💐Bir salise degil bir saniye degil bir dakika degil bir saat degil bir gün degil bir hafta degil bir ay degil bir yıl degil herzamanan kadınlar gunudur her zaman kadınlar gunudur herzamanki kadınlar gününü kutlarım güzel kadın 🌺🌹💐
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayir tabi ki de tanımadığım biriyle neden birlikte olayim
Maksat zevk olsın diye
Hmmm
Düşünür müsün yabancı birisi tanıdıktan daha zararsızdır
Hayir düşünmem
Bana bir şans verirmiydiniz ne zaman sşz uygun görseniz o zaman yaparız buluşup kahve çay içeriz
İstemem tabi ki böyle bisey. Sırf bi adam için neden bedenimi onunla paylaşayım.
Zevk için haz için olmalı bence sevgililik insanı yıprqtır en azından amaçlar bir oldugu için tek nokta haz olur sevgililerin tripleri bitmiyor
Bi bakımdan haklısın bu evlilikte de böyle sen istersin ama esin istemez felan sıkıcı yani
Evet bişeyler yapalım mı 🌺🌹💐
Biraz haz biraz adrenaline ne dersin
Bir salise degil bir saniye degil bir dakika degil bir saat degil bir gün degil bir hafta degil bir ay degil bir yıl degil herzamanan kadınlar gunudur her zaman kadınlar gunudur herzamanki kadınlar gününü kutlarım güzel kadın 🌺🌹💐
Teşekkür ederim😊
Rica ederim lütfen kırma beni sana çok ihtiyacım var şevkatine tenin sıcaklıgına
Tek seferde çocuk olmasa
Oldu diyelim
Yardım ederdim
Bende oldum
Nasıl tanıştınız
Metroda yer verdim öyle tanıştık
Evinemi götürdü seni
Gunah olmasaydi olurdu bence
Denemek istermisin 🌺🌹💐
olunmaz
Saygı duyarım tanıdıkla olur mu yaparmıydın
hic kimseyle yapmazdim
Ne zaman yapardın
kimseyle yapmazdim diyorum sana niye ne zaman yapardin diye soruyosun
nasıl cocuk ıcın
Sprem için
hımm
Olurum
Olurmuyuz
🌺🌹💐
🤣🤣🤣
Bir şans tanı lütfen🌺🌹💐Bir salise degil bir saniye degil bir dakika degil bir saat degil bir gün degil bir hafta degil bir ay degil bir yıl degil herzamanan kadınlar gunudur her zaman kadınlar gunudur herzamanki kadınlar gününü kutlarım güzel kadın 🌺🌹💐
teşekkür ederim canm