İlk görüşte bir şey olmuyor kimseye karşı sonradan da sevebilir miyim birini bilmiyorum mesela sanki hiç sevemeyecek gibiyim. Yani biriyle görüşüyorum diyelim beğeniyorum daha ilerisi olmuyor asla . İlerisini düşünüyorum evlensem cinsel hayatımız nasıl olur diye mesela kişisel olarak değil ama düşününce iğreniyorum gibi yapamam gibi geliyor offff kafam çok karışık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an resmen beni anlatmışsın her şey kısmet nasip ben 95 doğumluyum hala bekarım herşeyim tam olmasına rağmen yalnızım ama bunu kadersizlik değil herşerde bi hayır vardır olarak görüyorum, eskisi gibi umudum kalmadı kazandığım bitğn parayı yurt dışına giderek gezerek tozarak harcıyorum bi zaman gelir o beni bulursa oturur konuşuruz şu an sadece kendime odaklandım kimseyide kendimle kıyaslamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yapıyorsun keşke ben de senin gibi olabilsem. Neyim eksik diyorum sürekli alllaha dua ediyorum çünkü gecikmek istemiyorum neden bizi isteyeni bulmuyor diye sorguluyorum sürekli
Cevap sahibi+1 yılBende sorguluyorum cevabını ve çözümünü hala bulmuş değilim bir şeyi ne kadar çok istersen olmazmış 🤷♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
+1 yılSenin tercihin kardeşim. Demekki hazır değilsin
06 Yorumla
Soran+1 yılHazır hissettiğimde mi olacak yani
- +1 yıl
Bu genlerimizde var kadın olsun erkek olsun zamanı gelmeyince olmaz
Soran+1 yılO zaman umarım çok geç değildir :(
- +1 yıl
Senin yapini bilmiyorum belki altında yatan şeyler vardır
Soran+1 yılNe gibi mesela? Ben de bi sorun var bence ama onu çözemiyorum cidden asla düzgün bir ilişkim olmuyor
- +1 yıl
Bunu bir kaç yorumda çözemeyiz
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. emin ol düşündüğün gibi değil öyle bi anda geliyorki o aşk denen şey feleğin şaşıyo
01 Yorumla
Soran+1 yılYani nasıl bir şey bilmiyorum böyle anında bir şey hissedecek miyim zamanla mı olacak bilemeyiz ki ben nasıl anlayacağım off
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl bir beyin ya bir yerde mantıklı giderken duygularınla mantığın savaş veriyor diğer aşamada
02 Yorumla
Soran+1 yılOffff evetttt işte çözemiyorum ya
- +1 yıl
Biz erkekler de mesela öncelikle kadınla zaman geçirmek anılar biriktirmemiz gerekir ki o kadınla ileride birlikte olsak olabiliyor mu diye bakarız yoksa sadece fiziksel duruşu için olmaz sevgili olacaksak duyguya zamanla gireriz ondan genelde kızların kanka dediği erkekler genelde aşık oluyor kızlara
+1 yılDostum böyle düşünüyorsan hiç evlenip birinin başını yakma
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi konuda
+1 yılWalla bende senin durumdayım ne yapcaz beraber karar verelim bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Evliliğin cinsel kısmını düşünme orada hata yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılTadını alsan hos gelir 😊 kaslı sever mısın
00 YorumlaÖzel olacak ama neden tiksiniyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlendiğim insandan tiksinmem sonuçta sevdiğim biri olacaktır yani umarım sevmesem evlenmem zaten neyse evlenmeden, sevmeden birini o konuma getiremiyorum sadece ve bunu simdi düşünüyorum deli gibi
Evliliğin %80i cinsel ilişki ama unutma
02 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle tabii. Galiba sevdiğim biri olmadığı için öyle düşünüyorum sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmezsin zaten sevsende aldatırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapiliyor o bicim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZamana birak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. hayır sevemeyeceksin
00 Yorumla
+1 yılBen olurm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği