Cinsel Yaşam Babamın arkadaşıyla yattım, bu kötü bir şey mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Adama çocukluğumdan beri aşığım. En sonunda onunla yattım. Adam boşanmış çocuğu var. Benim de sevgilim yok yani ortada aldatma flaan yok. Güncellemeler+1 yıl Adam 62 yaşında ben 19 yaşındayım Babamın arkadaşıyla yattım, bu kötü bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. İkiniz de zevk alıp mutlu olduysanız mesele yoktur 0 0 Yorumla
Kemaldr Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Bunu nasıl yaptın ya. hani sen bi cahillik ettin de o herif bunu arkadaşının kızına nasıl yaptı rezillik utan utan 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Kötü değil. Yargılamak da kimsenin üstüne vazife değil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyi kalp krizi geçirmemiş en azından derdin ne kızım senin yaşıtlarınla takılsana ya da 3-5 yaş büyük birini bul 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bir kerelik mi yaptin? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Umarım hayır Yorumla Cloudrain +1 yıl İlk onlami oldun? Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cloudrain +1 yıl Öncekinden daha mi iyidi performansi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cloudrain +1 yıl Nere de yaptınız? Yorumla Soran +1 yıl Odamda Yorumla Cloudrain +1 yıl Buyuk cesaret. Kimse yokmuydu? Yorumla
Halisillizyon Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl O kadar aşkına değdi mi peki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Zaten sert adam yatakta da sertmiş Yorumla Halisillizyon +1 yıl Orgazm olduysan ne ala Yorumla
Zerooo3207 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Çüşş oha derim bulmadın mı başka birisni 0 3 Yorumla Zerooo3207 +1 yıl Hayır işlemişsin dicem de parası var mı bari Yorumla Soran +1 yıl Bizim aile daha zengin Yorumla Zerooo3207 +1 yıl Yokluğuna denk geldi o zaman 😂😂 Yorumla
Gncdelikanlıı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Peki beklentini fazlasıyla karşıladi mi? 0 0 Yorumla
UmutUzayda Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 87% +1 yıl İyi yapmissin farz et ben de babanin arkadasiyim 0 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Yooo gayet normal 🙄🙄 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yaş farkına bak çüşşş 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Vay arkadaş ya ne şanslı adammış 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beklediğim gibi olduysa iyi 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Offff bu tam bir kaşar peynir operasyonu 0 0 Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Kurgu zayıf 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. İçinde kalmadı. 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayırlı olsun 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet iğrenç bişi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sitenin geyi geldi 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bikmadiniz yalandan trol sorulardan aa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
İkiniz de zevk alıp mutlu olduysanız mesele yoktur
Bunu nasıl yaptın ya. hani sen bi cahillik ettin de o herif bunu arkadaşının kızına nasıl yaptı rezillik utan utan
Kötü değil. Yargılamak da kimsenin üstüne vazife değil.
İyi kalp krizi geçirmemiş en azından derdin ne kızım senin yaşıtlarınla takılsana ya da 3-5 yaş büyük birini bul
Bir kerelik mi yaptin?
Umarım hayır
İlk onlami oldun?
Hayır
Öncekinden daha mi iyidi performansi
Evet
Nere de yaptınız?
Odamda
Buyuk cesaret. Kimse yokmuydu?
O kadar aşkına değdi mi peki
Evet
Zaten sert adam yatakta da sertmiş
Orgazm olduysan ne ala
Çüşş oha derim bulmadın mı başka birisni
Hayır işlemişsin dicem de parası var mı bari
Bizim aile daha zengin
Yokluğuna denk geldi o zaman 😂😂
Peki beklentini fazlasıyla karşıladi mi?
İyi yapmissin farz et ben de babanin arkadasiyim
Yooo gayet normal 🙄🙄
Yaş farkına bak çüşşş
Vay arkadaş ya ne şanslı adammış
Beklediğim gibi olduysa iyi
sen tam bir kocaman yürüyen yanlışsın
Offff bu tam bir kaşar peynir operasyonu
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
Kurgu zayıf
Bana denk gelmez böylesi
Çok fena
İçinde kalmadı.