Sizin yapmak istediklerinize tam itaat etmesi ve ne derseniz itirazsız uyması mı?
bu kadarının ona biraz fazla gelmiş olması ve itirazlarının ve fiziksel direnişinin olup sizin de bunu kaba güçle bastırıp devam etmeniz mi?
Sizin yapmak istediklerinize tam itaat etmesi ve ne derseniz itirazsız uyması mı?
bu kadarının ona biraz fazla gelmiş olması ve itirazlarının ve fiziksel direnişinin olup sizin de bunu kaba güçle bastırıp devam etmeniz mi?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Evet genelde böyle ama kadının da istekli olduğu zamanlarda ona göre de benim ona itaat ettiğim durumlar olabilir o d heyecan verir kadın için 😉
Onun dediğini yapmak başka bir şey... sert sekste erkek baskın oluyor ya hani direnmesi ve senin onu kaba gücünle hizaya sokman
O her erkekte yok
itaat ve domine etmek özel bir yaşam ruh ve dünya sırf yatakla sınırlı kalmayan derin tutku guven aidiyet dolu..
Ben sert davrandıkça daha çok isteklenmesi ve sözleriyle, bakışlarıyla, tavırlarıyla bunu belli etmesi.
Ayağıyla boynuma basıcak, kravatla çekerek boğacak. Göğsümü kesip ayaklarına kan akıtacağım, iki elim yukarda, önüne eğileceğim. Yapılabilir değil maalesef.
Sen köle ruhlusun ben sert seksen bahsettim... sert seks erkeğin baskın ve güçlü olması oluyor daha ziyade
Pardon.
orada da şey. war, tokatlama, bağlayıp suda boğma.
Orada derken?
Yani, sorduğun o kısımda
Yok ya kızı madur etmeden yapacaksan yaparım kızın istediği kadar olur
Tecavüz fantezisi kurma, pek keyif almazsın.
bir kıza bedenine sevişerek hükmetmek diye bir şey var ve sertlik bazı özellikleri içerir
Her dediğimi yapacak
Her dediğini seve seve yapması mı döve döve mi yaptırman
Seve seve
Ikiside yapılmalı ara ara
İkisi de oluyorsa B şıkkıdır çünkü neden her yaptığına itiraz etsin bazı pozisyon değişiklikleri onun da hoşuna gidecek şeyler...
Ama bazı şeylere itiraz etmek istemesi ama çaresiz kaldığını fark edip gıcık olmuş ama teslim olmaktan başka çaresi kalmamış yüz ifadesi oluyor... bu yüz ifadesi hoşuna gider miydi?
Yani bu fantezi amaçlı yapmak güzel kızın isteği dışındaysa bu durum hoş bişey değil
Kız orada olmak istiyor; kalmak da istiyor ama hükmedemeye itirazı var; ama biliyorsun ki tecavüze uğramış gibi de hissetmiyor hatta senle yine sevişecwk ama o çaresizlik onu biraz gıcık edecek...
Ee yapıcak bişey yok gülü seven dikenine katlanır
Tamam da uslu durması mı daha güzel yoksa direnip de yenilmesi ve sana çaresizlikle artan bir öfkeli bakış atması ama az sonra zevkten titremeye başlaması...
Hangisi daha güzel
İkincisini daha güzel anlattın oyüzden ikinci
Yersiz çığlık atmayan
Çığlık atmıyor ama senin hğkmetmen onu biraz gıcık ediyor direnişe geçiyor ama sana çok azıcık zorluk çıkarabiliyor... çaresiz oldupunu fark edişini gözlerinden anlıyorsun...
Veya sen ne dersen itiraz etmeden yapıyor
Bir anda sexting yaşandı kısa süreli xd
İtaatkar ve her yaptığımdan zevk alması
Karşımdakine bağlı
Tamamen bırakması kendini
Sonuçta zaten bırakacak mecburen... ama direnip yenilmesi mi yoksa hiç mücadele etmemesi mi?
🥲
Niye ağladın anlamadım
Yer yer değişkenlik göstermesi daha iyi ya :))
Tavır tam anlattığın gibi
2 farklı tavır anlattım hangisi?
İtaat etmesi ve buna rağmen dayanamayıp karşı koyup dirense bile bastırıp devam etmem..
Aynen
Hangisi
Her zaman itaat değil
İtaatsizliğini bastırır mıydın kaba gücünle
Yapardım
Kalçaları büyük
İtaat zevkli geliyo kulağa
Duruma göre değişir
İlki
Sen nasılsın peki ve partnerin var mı o nasıl
Ateşli