Cinsel Yaşam Hiç cinsellik yaşamayan birine ne öğüt verirsiniz? dlrax35 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Güncellemeler+1 yıl Ben bakir değilim Hiç cinsellik yaşamayan birine ne öğüt verirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Umduğunu asla bulamayacaksın büyükmüş geç boş***lır , kalınmış hepsi hikaye.. büyük olan erken şey oluyor küçük olan tahriş ediyor zevk vermediği için 4 16 Yorumla Nick01 +1 yıl Erkek için de durum böyle mi :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Nick01 erkek için biraz geniş gördü mü otoban der oysa bilmez ki ondakinin bamya olduğunu bamya için her yer geniş Yorumla Nick01 +1 yıl Hmm ya neden bu kadar depresifsin daha yapmadan seksten soğudum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Nick01 o zaman büyük vaatlerle gitme kadına olduğun gibi git Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Zor bir hayat yaşamışsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Godlike_Ruler_ sende her gizli üye olduğumda yorum yapıyorsun nasıl bir işsizsin Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Özgüvensiz k@lt@kları kovalıyorum… Yorumla Nick01 +1 yıl Sana bir iki soru sorabilir miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Godlike_Ruler_ ah bamya ahh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Nick01 evet sor Yorumla Nick01 +1 yıl Burdan soramam sorim sonra engelle istersen Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Bamyamız yok maalesef ben avrupalıyım. İncinmişsin… Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Godlike_Ruler_ benim yaşadığım çok güzeldi inan buna 20 cm di partnerimin Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Öyledir illaki. Sonra uyandın salyanı sildin tabi… yorumların tutarlı değil ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Godlike_Ruler_ hayatım benim işim analiz ve hesap çalmak bulduklarimi derledim Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl ☺️ bazı insanlar kendini fazla ciddiye almamalı. Hayatta kiminle ve ne ile karşılaşacağın belli olmuyor. Kvkk dan başlayan bir… neyse sen en iyisini bilirsin 👋🏻 Yorumla
35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sen yaşadın mı yani ilk yaşayacaksa bu hayatının en önemli en özel anı bi daha o anı yaşayamaz 0 0 Yorumla
albrechtentrati Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl bir hevese ve merak edip şehvetine aldanma pişman olursun ama üzülüyorum yine de kimisi hoşlanıyor ve yapmaya devam ediyor haya ve edepli olmak önemli 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu knkhttps://www.youtube.com/embed/Cg7OzfhxL4s 0 0 Yorumla
anonim808ka Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Normal bir şey bu takma kafaya derim 6 1 Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Kafasına takmıyor yasmaak istiyor muhtamelen Yorumla
Pinkvag Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Mutlaka yaşaması gerektiğini söylerim 8 1 Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Hehe en buuyzevk olduğu ni Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Korun dikkat et hevesine yenik düşme 2 0 Yorumla
luariofficial Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Valla ben kendimi durduramıyorum ama durdurmasam bile kız yok :( 0 0 Yorumla
Ayçamutlud Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. aferin sana ve tavsiyem ilk önce evlen 3 3 Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Bakir değilim diyor görmüyor musun hahahqh 🤣🤣🤣 Yorumla Ayçamutlud +1 yıl @KerpetenRamiz sal ak tavsiye sordu bende söyledim Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl @ayçamutud hay man yak bu nasıl tavsiye ozamqn direk evlen demen gerek aferim diyorsun kendi yazdığından kendinin haberi yok yab Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. çok güvendiği biri ile yapsın 1 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fedakarlık yapma. Gerçekten istediğin biriyle ol. 0 0 Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağlam vurucu bulsunGirdiği günaha değsin😈 0 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Her şey hayal ettiğin gibi olmayabilir. 1 0 Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Sabret 😅 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tavsiyelere açığız:) 4 2 Yorumla poseydonnn +1 yıl Ne kaçırdığını bilmiyorsun Yorumla poseydonnn +1 yıl Ama benden öğrenebilirsin Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Gerek yok yasayıncs görür 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Kendini bozma 0 0 Yorumla
Ali3335 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Kendin ol derim 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evlenince yaşamasını 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Umduğunu asla bulamayacaksın büyükmüş geç boş***lır , kalınmış hepsi hikaye.. büyük olan erken şey oluyor küçük olan tahriş ediyor zevk vermediği için
Erkek için de durum böyle mi :(
@Nick01 erkek için biraz geniş gördü mü otoban der oysa bilmez ki ondakinin bamya olduğunu bamya için her yer geniş
Hmm ya neden bu kadar depresifsin daha yapmadan seksten soğudum
@Nick01 o zaman büyük vaatlerle gitme kadına olduğun gibi git
Zor bir hayat yaşamışsın
@Godlike_Ruler_ sende her gizli üye olduğumda yorum yapıyorsun nasıl bir işsizsin
Özgüvensiz k@lt@kları kovalıyorum…
Sana bir iki soru sorabilir miyim
@Godlike_Ruler_ ah bamya ahh
@Nick01 evet sor
Burdan soramam sorim sonra engelle istersen
Bamyamız yok maalesef ben avrupalıyım. İncinmişsin…
@Godlike_Ruler_ benim yaşadığım çok güzeldi inan buna 20 cm di partnerimin
Öyledir illaki. Sonra uyandın salyanı sildin tabi… yorumların tutarlı değil ☺️
@Godlike_Ruler_ hayatım benim işim analiz ve hesap çalmak bulduklarimi derledim
☺️ bazı insanlar kendini fazla ciddiye almamalı. Hayatta kiminle ve ne ile karşılaşacağın belli olmuyor. Kvkk dan başlayan bir… neyse sen en iyisini bilirsin 👋🏻
Sen yaşadın mı yani ilk yaşayacaksa bu hayatının en önemli en özel anı bi daha o anı yaşayamaz
bir hevese ve merak edip şehvetine aldanma pişman olursun ama üzülüyorum yine de kimisi hoşlanıyor ve yapmaya devam ediyor haya ve edepli olmak önemli
Bu knk
https://www.youtube.com/embed/Cg7OzfhxL4sNormal bir şey bu takma kafaya derim
Kafasına takmıyor yasmaak istiyor muhtamelen
Mutlaka yaşaması gerektiğini söylerim
Hehe en buuyzevk olduğu ni
Korun dikkat et hevesine yenik düşme
Valla ben kendimi durduramıyorum ama durdurmasam bile kız yok :(
aferin sana ve tavsiyem ilk önce evlen
Bakir değilim diyor görmüyor musun hahahqh 🤣🤣🤣
@KerpetenRamiz sal ak tavsiye sordu bende söyledim
@ayçamutud hay man yak bu nasıl tavsiye ozamqn direk evlen demen gerek aferim diyorsun kendi yazdığından kendinin haberi yok yab
çok güvendiği biri ile yapsın
Fedakarlık yapma. Gerçekten istediğin biriyle ol.
Sağlam vurucu bulsun
Girdiği günaha değsin😈
Her şey hayal ettiğin gibi olmayabilir.
Herkes mutlaka yaşamalı
Sıkmasın ilk misyoner yapsin
Sabret 😅
Tavsiyelere açığız:)
Ne kaçırdığını bilmiyorsun
Ama benden öğrenebilirsin
hunharca sevişmesini öğütlerim
Fotodaki sensen bu imkansız bence
kendini eşine sakla derim