Libidom erkek arkadaşımınkinden çok daha fazla. Bu erkekler için bir sorun mudur?

Erkek arkadaşımla aramızdaki çekim çok güzel. Ancak ben daha istekli gibiyim. Bulusamadigimiz her gün defalarca kez seksting yapmak istiyorum. O ise işten dolayı yorgun olduğunu söylüyor. 1 ya da 1 bucuk haftada 1 kez seksting yapıyoruz. Yan yanayken ise bu durum böyle değil. Benim yanımdayken hep sertleşiyor. Buluştugumuzda da belirli bir derecede şeyler yaşıyoruz. Ev olmadığı için kabinlerde ya da sinemada sevişiyoruz. Yan yanayken o çok atılgan, hep goguslerime bacak arama dokunuyor. Tahrik edici şeyler söylüyor. Bazen çok sertken 1 dakika sonra o kadar sert olmayabiliyor. Bu sıkıntılı bir durum mudur? Yoksa ikimizin de daha önce bir deneyimi olmaması ya da dış etkenlerden dolayı olan bir durum mudur? Sexting yaptığımızda boşalması 1 saati buluyor. Seviştiğimizde de hiç bosalmiyor. Bu durum hoşuma gidiyor aslında ama bir sorun var mi diye merak ettim. Dikkat çeken beyaz tenli, turuncu saçlı, büyük göğüslü bir kadınım, etrafımdakiler genelde seksi olduğumu söyler. Çirkin misin o yüzden mi bosalmiyor demeyin diye söylüyorum. Bazen gerçekten dayanmasına şaşırıyorum. Benim libidom gerçekten çok yüksek gün içerisinde defalarca kez kendime dokunuyorum. Daha önce hic orgazm olmadım. O yuzden mi bu derece istekliyim bilmiyorum. Çalışsamda yorgun olsamda libidom yine yüksek oluyor. Bu yüzden onu pek anlayamıyorum. Ben de mi sorun var yoksa onda mi yoksa bu durumlar normal midir?
Libidom erkek arkadaşımınkinden çok daha fazla. Bu erkekler için bir sorun mudur?