Öncelikle trol değilim dolayısıyla kalkıp goy goy yapmayın. Yeni evliyim. 3 aydır deniyoruz. Yok olmuyor ilerlemiyor. İşte araştırma yapıyorum egzersizler vs. Başta parmağımı sokamam diye düşünüp erteledim sonra bir cesaret aynanın karşısına geçtim parmağımı sokacak yeri bile bulamadım her yer düz et. Zeytinyağı sürdüm belki esner gevşer bulabilirim diye yandığıyla kaldı. Kızlık zarım kapalı olsa regl göremezdim herhalde. Birde araştırırken bir yazı gördüm bu sebepten zorlayamadım da, biri zorlarken idrar yaptığı yeri zedelemiş falan çok korktum. Bu sorunla boğuşan var mi? Ayrıca kendimi kasma itme falan yok yani ama olmuyor eşimde bunalmaya başladı haliyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Deneyimim var. Doktor veya psikiyatri uzmanı değilim hemen belirteyim ve ilk önce bu durumla ilgili olarak bu kişilerle görüşmeli ve terapi almalısın diyerek devam edeyim. Genellikle çekinceler veya yapısal durum ile oluşuyor. Anladığım kadarı ile de önce vajinanı tanıman gerekiyor çünkü vajina kanalı vajinanın en alt kısmında yer alırken idrar deliği orta kısmında yer alır. Biraz dar bir vajinan var gibi gözüküyor, lütfen internetten bu konuda resimleri incele. Bunun en kolay çözümü benim gördüğüm içindeki duyguların keşfi ve en tahrik olduğun ana ulaşman ve vazgeçmemek. Yani burada aşırı üzülecek vs bir durum yerine eğlenceyi, sevişmeyi, yakınlığı, beraber duş almayı, yatakta sohbet etmeyi, bir şeyler yemeyi denemelisiniz. Aynı koltukta oturmayı ve sakin olmayı başarmalısınız. Yani neden girmiyor demek yerine zevk temasına ulaşmalısınız. Sana yapılacak veya yapacağın bir masaj, oral seks, okşamak, el ile uyarmak gibi şeyler birlikte iken yükseltebilecek şeyler. Çekinmeyin, korkmayın, terapiste ve jinekoloji uzmanına başvurun ve tadınızı çıkarın bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Vajinismus olanlar genelde yeni evlilerdir. Bununda sebebi %90 tecrübesizliktir. Ön sevişme olmadan vajina yeterince gevşemeden ıslanmadan, kuru kuruya dayarsan vajina kendini kapatır, ya acıdan ya kanamadan yapamazsın. Esnetmesini bilmek lazım.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani nesi olmuyor onu anlamıyorum zaten sen sırt üstü yattığın zaman vajina ıslanmış olursa penis direk deliğe yaslanıyor sen delik yok diyorsun ama sizin önce deliğin nerde olduğunu bulmanız gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastürbasyon. yapan bir kadının videosunu aç tam olarak bölgeleri incele kendin aynı pozisyonda ayna karşısından bak bakalım delik olmaması ne ya :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDoktor desteği alman gerek gadası
00 Yorumla
+1 yılTedavisi var. İnternet ile uğraşmayin bir terapiste başvurun. Yorumlarda yazan özele gel mallarına da takılmayın. Sağlık sorununu bile kendi çükleriyle bağdaştırıyor pezvnkler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılegzersiz setleri var alıp dene ve sözlü destek al , işe yarayacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHaydar dümenin uyguladığı tedavi vardı başarılı olan onu araştır Buhar ve anestezi spreyi ile vajina kaslarını gevsetiyordu Sorun ordaki kasları kasman bilinçaltındaki korkudan dolayı
00 Yorumla
+1 yılSanırım cinsel ilişki esnasında aşırı bir ağrı hissediyorsun. Doktor tedavisi var mı bilmiyorum ama
00 YorumlaMasaj yağı al onla daha iyi video aç izle kendini o şekilde hazırla
00 YorumlaMastürbasyon yapıp orgazm olabiliyor musun yoksa odamı olmuyor
Egerki bu vajinismus sa psikolakla ya da bir jinekolog la çok kolay çözüme kavuşuyor hiç korkma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBurdan ziyade uzmandan destek almanı tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılbir kaç kişiyle görüştük denedik bozdum, aştık sorunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Var k doğumcuyum ben
00 YorumlaErkeğin burada cok tecrübeli olması gerekiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce mastürbasyon yapıyor muydun?
00 Yorumla
+1 yılonemseme
rahat borak00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZevk almaya bak öyle gir ilişkiye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir doktora göründünüz mü?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzmanla gorusun tedavi olun..
00 YorumlaTedavisi var bunun
10 Yorumla
+1 yılKocanın ki küçük mü
00 Yorumla
+1 yılTedaviyle daha iyi oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGarip gerçekten biraz kilolu musun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi