Cinsel Yaşam Hiç cinsellik konularını açmıyordu, meğerse küçük kardeşi olarak görüyormuş. Komik değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sizde böyle komik durumlar yaşadınız mı😂Cinsellik istemesi zoruma gitmedi ama kardeş olarak görmesi zoruma gitmişti Hiç cinsellik konularını açmıyordu, meğerse küçük kardeşi olarak görüyormuş. Komik değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hem kardeşi olarak görüp hem cinsellik konularına mı giriyor ahsh ensest seviyo sanırım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır hiç cinsellik istemedi HeartofFire +1 yıl detaya ne yazmışsın oku bakim :D ahsh Soran +1 yıl Onu yanlış yazdım HeartofFire +1 yıl 🤣🤣 peki
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aynı yaşta yatağa girdik sana abi demek istiyorum dedi. 🥹 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaşı büyük olup ta yine abi demek istiyorum diyebilirdi😂 Yorumla Drmarco +1 yıl Valla her şey olabilirdi o anda çıplak olunca sanki herşeyi kabul edecek gibi oluyor insan😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çocuk gibi duruyorsundur. Seksi , kadınsı dursaydın bak nasıl kpek oluyordu kapında 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Demkki krdessin ona gore 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O zaman niye konuştu benimle ben yaşımı söylemiştim en başta Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Bilemezsin konusman hosuna gitmistir. Belki iyi gelmissindir. Cinsellikte ilgini çekmememişsindir Yorumla Soran +1 yıl Belki de dindar olduğu için Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Oda olabilir Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Seviştikten sonra abi diyen bir kız olmuştu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden öyle dedi acaba Yorumla Devoxer +1 yıl Bilmiyorum ha iyi yanından sevişmeye devam ettik sonrasında Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sonradan bide cinsellik mi istedi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Hiç istemedi cinsellik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki çekici bulmuyodur cinsellik istemeyen erkek nadir bulunur 😂 Yorumla Soran +1 yıl Küçük kardeşi olarak görüyormuş o yüzden bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni çekici bulsa öyle görmezdi ama Yorumla Soran +1 yıl Güzelsin demişti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya kırmamak için söylemiştir ya da gerçekten güzelsindir ama sevdiği ya da takıldığı başka kız vardır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellik istese verir miydin Yorumla Soran +1 yıl Hayır istemezdim ben normal konuşmak istiyordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki vermeyeceğini bildiği için hiç istememiştir öyle bi kız olmadığın için Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzülme boş ver sana adam mı yok Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Komikmiş bugünde güldük elhamdülilah 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. kac yasındasın kı 0 20 Yorumla Soran +1 yıl 21 yaşımdayım Yorumla anticooor07 +1 yıl kucukde degılmıssın erkek kac yasında Yorumla Soran +1 yıl 31 yaşında Yorumla anticooor07 +1 yıl o baya kartmıs sana gore ama Yorumla Soran +1 yıl 31'den bir şey olmaz bence 41 değil ya sanki Yorumla anticooor07 +1 yıl gercı kımı olgun sevıo 41 olsa da ok dersın Yorumla Soran +1 yıl Hayır 41 olsa istemezdim en fazla 15 yaş'a kadar kabul edebilirim Yorumla anticooor07 +1 yıl hıı kimi 41 lerde bakımlı sporcu Yorumla anticooor07 +1 yıl sen oldun mu hıc olgun bırıyle yatakta Yorumla Soran +1 yıl 20 yaş çok geliyor Yorumla anticooor07 +1 yıl hakkaten cocugu gıbı kalırsın Yorumla Soran +1 yıl Evet 20 yaş babam yaşında oluyor Yorumla anticooor07 +1 yıl avm de gezemezsın bırı gorse abooo sen oldun mu hıc 30 35 yasında bırıyle pekı yatakta Yorumla Soran +1 yıl Hayır hiç ilişki yaşamadım Yorumla anticooor07 +1 yıl hımm usta ellerde yasayacaksın o zmn aklındakı o Yorumla Soran +1 yıl Aklımda tek şey var oda çikolata Yorumla anticooor07 +1 yıl hıı o kardesı olarak gordugun yok yanı tabloren dıye cıkolata var ondan ye ısırarak Yorumla Soran +1 yıl Onu kalbimden attım Yorumla anticooor07 +1 yıl hımm buyuk fırsat kacırmıs adamcaz Yorumla Soran +1 yıl Önemli değil bence onun için Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olir öyle seyler 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Üzülme 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Üzüntüm bitti çoktan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hem kardeşi olarak görüp hem cinsellik konularına mı giriyor ahsh ensest seviyo sanırım
Hayır hiç cinsellik istemedi
detaya ne yazmışsın oku bakim :D ahsh
Onu yanlış yazdım
🤣🤣 peki
Aynı yaşta yatağa girdik sana abi demek istiyorum dedi. 🥹
Yaşı büyük olup ta yine abi demek istiyorum diyebilirdi😂
Valla her şey olabilirdi o anda çıplak olunca sanki herşeyi kabul edecek gibi oluyor insan😅
Çocuk gibi duruyorsundur. Seksi , kadınsı dursaydın bak nasıl kpek oluyordu kapında
Demkki krdessin ona gore
O zaman niye konuştu benimle ben yaşımı söylemiştim en başta
Bilemezsin konusman hosuna gitmistir. Belki iyi gelmissindir. Cinsellikte ilgini çekmememişsindir
Belki de dindar olduğu için
Oda olabilir
Seviştikten sonra abi diyen bir kız olmuştu
Neden öyle dedi acaba
Bilmiyorum ha iyi yanından sevişmeye devam ettik sonrasında
abi kardeş fantezisi yapalım deseydin 😅
Sonradan bide cinsellik mi istedi
Hiç istemedi cinsellik
Belki çekici bulmuyodur cinsellik istemeyen erkek nadir bulunur 😂
Küçük kardeşi olarak görüyormuş o yüzden bence
Seni çekici bulsa öyle görmezdi ama
Güzelsin demişti
Ya kırmamak için söylemiştir ya da gerçekten güzelsindir ama sevdiği ya da takıldığı başka kız vardır
Cinsellik istese verir miydin
Hayır istemezdim ben normal konuşmak istiyordum
Belki vermeyeceğini bildiği için hiç istememiştir öyle bi kız olmadığın için
Olabilir
Üzülme boş ver sana adam mı yok
Komikmiş bugünde güldük elhamdülilah
kac yasındasın kı
21 yaşımdayım
kucukde degılmıssın erkek kac yasında
31 yaşında
o baya kartmıs sana gore ama
31'den bir şey olmaz bence 41 değil ya sanki
gercı kımı olgun sevıo 41 olsa da ok dersın
Hayır 41 olsa istemezdim en fazla 15 yaş'a kadar kabul edebilirim
hıı kimi 41 lerde bakımlı sporcu
sen oldun mu hıc olgun bırıyle yatakta
20 yaş çok geliyor
hakkaten cocugu gıbı kalırsın
Evet 20 yaş babam yaşında oluyor
avm de gezemezsın bırı gorse abooo sen oldun mu hıc 30 35 yasında bırıyle pekı yatakta
Hayır hiç ilişki yaşamadım
hımm usta ellerde yasayacaksın o zmn aklındakı o
Aklımda tek şey var oda çikolata
hıı o kardesı olarak gordugun yok yanı tabloren dıye cıkolata var ondan ye ısırarak
Onu kalbimden attım
hımm buyuk fırsat kacırmıs adamcaz
Önemli değil bence onun için
Kötü olmuş bu
Olir öyle seyler
:) iyi olmuş.
:D :D :D
Üzülme
Üzüntüm bitti çoktan