+1 yılHymenoplasti ameliyatları hymen dokusundaki bozulan etin şeklini eski haline döndürmez sadece kanama olsun diye bir kesik açılıp dikiş atılır. Ben jinekoloji asistanlığımın 4. yılındayım ve 4 yıldır hocalarım tarafından bu konuda eğitim görüyoruz, hymenoplasti gayet anlaşılabilir bir durum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldiktirsen anlamaz daha sonraki olaylardan anlayabilir nasıl abi dersen sosyal medya telefon mail eski olduğun erkekler ile olan ortak arkadaş ve bazı gibi yani alayacağın bunları bir sıfırlaman gerekli kardeşim tel no sundan başla bence değiştirmeye ve eski olduğun oldukların kim varsa bunlara asla bir kuru selam bile verme ve en nihayetinde acemi gibi davranmakta sana kalıyor bilirsin eski tecrübelerin kokusu erkeklerin burnuna gelir hep burada dikkat derim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. bence yaptığını soyle be kankam , anlamasa da ilerde birsinden duyarsa sıkıntı
12 Yorumla- +1 yıl
Zeki kadın
Soran+1 yılÜni ortamında oldu, şimdi aile evinde kimseden duyamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zamana dek 4 farklı kızın zarını yırttım. Ben olsam anlarım. Gerçi ben evlenmeyeceğim ki 🤦♂️
Seni alan kişi herhalde anlamaz. Hemcinsimin genel mal. Detaya takılmazlar.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Eğer ki daha önceden seks tecrübesi var ise erkeklerin 100binde 99bin999u anlayacaktır..
00 Yorumla
+1 yılDiktirdiysen ancak doktor anlar oda alttan kontrol etmeyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence anlamaz anlamaya çalışırsa da ben de bilmiyorum ki falan de mastürbasyon yaparken oldu yanlışlıkla filan de. Boşu boşuna geçmişi açma sonra sorun çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlarım ama anlamamazlıktan gelirim sevgili olunca, evlenmeden önce gerdeğe girmen lazım zaten😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvajina yapısından anlaşılır girerken ve girince. mesele sadece kan gelip gelmemesi değildir.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma uzun süre birlikte olmadım kimseyle yine de anlar mi
Soran+1 yıl5 sene önce oldu
Cevap sahibi+1 yılöyle bile olsa ilk kez girilen vajinanın hissi farklıdır, hiç girilmemişse girerken ki hislerden vajina yapısından erkek bunu anlayabilir, kızın o anki hal ve hareketlerinden vücut tepkilerinden vs de anlaşılabilir...5 sene önce sadece bir kez girilmişse yine de anlaşılmayabilir yani kızlık bozulmuş olsada vajina yapısı hiç girilmemiş gibi kalabilir, bir tek o kızlık zarı yapısı girerken penis oraya takılır gerilir kolay girmez ve o zarı delince erkek bunu hisseder girerken. bir diğer faktör de erkeğin tecrübeli ya da tecrübesiz oluşuyla alakalı, daha evvel hiç ilişki yaşamayan erkek vajinaya girmenin hissini hiç bilmediği için ilk girildiğini ya da ilk olmadığını anlamayabilir.. direk kanama olayına bakar böyle bir erkek.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer kizda kan gelmezki, illa kan gelmesi lazim diye birsey yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübesi varsa anlar
00 Yorumla Diktirmene gerek yok hymen her zaman kanamiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamaz nereden anlayacak yaa Boş ver bak keyfine
00 Yorumla Ne dikildiği anlar
Ne si**ldiğini00 Yorumla
+1 yılZarr düşeş beyler hayırlı işler
00 YorumlaAnlasa ne anlamasa ne
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz o işi eşimle evlenmeden yaptık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen öğrenirim basit
00 Yorumla
+1 yılGel biz evlenelim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Anlamayabilir