Arkadaşlar yargılayacaksanız lütfen bir şey yazmayın sevgilimle 2 ay önce ayrıldık sadece onunla cinsel ilişki yaşadım hayatıma uzun bi süre yeni birisini almaya niyetim yok ama zamanı geldiğinde ve hayatıma yeni birisini aldığımda bu durumu ona nasıl açıklamalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevgili kardeşim bu durumu asla açıklama derim abi yalan bana göre bir şey değil ben dürüst olmalıyım diyebilirsin ama böyle düşünürsen yanlış yaparsın neden dersen ülkemizin bekaret kavramına bakış açısı belli kabul edilmiyor ya da bir sürü sorun oluyor abi sen biraz geri düşünüyorsun deme bana ben yıllardır bakire olamayan eşim ile evliyim severek bilerek evlendim ben geçmişi takmam takmadığım halde bazı sorunlar oldu olmadı değil cevap yazarsan sana açıklarım ama özel yazışalım deme özel yazışmıyorum burada yazarım kısaca geçmişi gizle tel değiştir sosyal medya eskin ile ortak arakdaş ne aklına geliyorsa yok et hepsini baştan al sana ulaşabilen kimse kalmasın bu konu çok önemli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba, kimsenin kimseyi yargilamaya ne hakkı var nede haddi.. bu tamamen senin seçimin.
Zamanı geldiğinde ciddi birşeyler olduğunda mutlaka konuşulur zaten, ama sadece sevgilinle kalabilir mi bu durum00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Öncelikle özgüven sahibi olmalısın, bir duruşun olmalı ve bunu ilişkinin başına net bir şekilde söyleyebilirsin.
Dolaylı yoldan ben seküler yaşam tarzını benimsedim de diyebilirsin, bunu demenden anlarlar zaten.10 Yorumla
+1 yılSormasına müsade etmeyerek. Bir erkeğin bir kadına sorabileceği en aşşağılık soru heralde bakire misin? Sorusudur. İyi bir ilişki yaşarsan iş cinselliğe gelirse öğrenir
10 Yorumla
+1 yılEskisi gibi değil yaa kimse takmıyor buna bence ama o işi bi kere yapıncada yapmadan duramıyon onuda not geçinim
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay önce ayrıldık ama 4 aydır hiçbir şey yapmadım 😀😅
- +1 yıl
Bişi demedim genelde öyle olur regl öncesi sonrası isteklerde mastürbasyon da kesmiyor o yüzden belki üzgünsün ondan olabillr
Soran+1 yılDuygusal olarak bir şey hissetmediğim kimseyle yapamam ama belki dediğin de olabilir üzgün olduğum için de olabilir tabi zamanla göreceğim 🫠
- +1 yıl
Yaani zamanın ne göstereceği önemli karşına çıkan önemli gelde iki laflayak
Soran+1 yılBu kadar laflama yetti teşekkür ederim
- +1 yıl
Ohoooo hemen de kaçtın 😀
+1 yılNe yargısı canım hayat senın yenısı gelınce onlada yapıcan eskıden bırı vardı dersın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğruyu söyleyerek. Saklarsan ileride işler daha kötüleşir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. sayaç mı var bunda ki sayı veriyorsun... prensiplerini tercihlerini yaşamışsın işte..
00 Yorumla
+1 yılDiktir kanka. Eper evlenmeden tekrar yapmak istemiyosan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eski manita tecavüz etti sevgilim diye yalan söylemişti
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zor dayanamayıp bozdum de
00 YorumlaNiye acikmakamk zorunda misin kj
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bskire olmadığını smyle olsun bitsin
00 YorumlaMerak etme o yeni biride defalarca yapmıştır
00 YorumlaDürüstce söyle korkucak bir şey değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılmemlekette bakire kalmadı zaten rahat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBisiklette hızlı fren yaptın
00 YorumlaTakan yok zaten dert etme
00 Yorumla
+1 yılOna aciklamazsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Gerek var mı birilerine bir şey soylemeye
00 Yorumla
+1 yılDiktirirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKasma kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo sorar zaten
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevdim seviştim de
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçıklama diktir
00 Yorumla
+1 yıldestek olabilirim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri