Cinsel Yaşam Erkekler kız sesinden boşalabilirler mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Normal konu seks falan konusu yok Erkekler kız sesinden boşalabilirler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Erkekler her halttan boşalıyor hale geldi. İç çamaşırı, çorap, giydiği ayakkabıdan, sütyenden bile etkilenen bu cinsiyet, sesten mi etkilenmeyecek sanki. 0 0 Yorumla
Aşkınsın Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Boşalma olabilirmi muamma ama sesinden tahrik olmuşlugum var Hoşland>gın insanla konuşuyorsa Fazla doluysan olabiliyor Buda Nirvanaya baglı 0 0 Yorumla
35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kendi adıma konuşayım içindeyken en az bi saat sürüyor dayanırsa daha fazla üç kişiyle altı saat sürdü şimdi kararı sen ver 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oha yani yuh o kadarına olan da ne bileyim yani 2 1 Yorumla mertesa +1 yıl 🤣🤣bencede Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Gollum gibi mağarada yaşıyorsa evet 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayır etkilenir ama sesten bosalmaz 0 0 Yorumla
UmutUzayda Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 87% +1 yıl Çok Seksi bir sesse ve kiz cok hoşsa boşalabilir 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. O kadar değil ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O kadar yokluk çeken var mı cidden 3 6 Yorumla sSYy3454 +1 yıl Yokluk değil de Hissiyat meselesi dir bence Bu zamanda bu ülkede sanmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sSYy3454 ay normal bir konuşmada ki ses tonu diyor ama Yorumla sSYy3454 +1 yıl Yani erkeği bilmem ama Ben öyle hissi yata sahip ve çok fazla çabuk arzu duyan veya etkilenen bir kadın tanıdım taniyorum mesela bu bir gerçek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sSYy3454 bilemiyorum olabilir Yorumla sSYy3454 +1 yıl Var cidden hatta o yüzden bı çok sorun yaşamıştık kendisi için çevreye karşı Kendıne hakım olmasıvede zatıf düşmemesi konusunda Yorumla 35-ÇILGIN-ADAM-35 +1 yıl Kızlarda var erlerde de varmış Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sanmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sese bağlı 2 1 Yorumla Aşkınsın +1 yıl Aynen Çok doğru Hoşlandıgın cezbedici bir sestonuyla konuşuyorsa gayet normal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Erkekler her halttan boşalıyor hale geldi. İç çamaşırı, çorap, giydiği ayakkabıdan, sütyenden bile etkilenen bu cinsiyet, sesten mi etkilenmeyecek sanki.
Boşalma olabilirmi muamma ama sesinden tahrik olmuşlugum var Hoşland>gın insanla konuşuyorsa Fazla doluysan olabiliyor Buda Nirvanaya baglı
Kendi adıma konuşayım içindeyken en az bi saat sürüyor dayanırsa daha fazla üç kişiyle altı saat sürdü şimdi kararı sen ver
Oha yani yuh o kadarına olan da ne bileyim yani
🤣🤣bencede
Yeni ergenliğe girmiş kızların sesine bitiyorum ya
Inleme sesiyle azip bosalabiliriz. Cok guzel inliyorsunuz
Yok artık kaçıncı level bu
Gollum gibi mağarada yaşıyorsa evet
Hayır etkilenir ama sesten bosalmaz
Yok artık, böyle oldu deme?
Yok be daha neler
Çok Seksi bir sesse ve kiz cok hoşsa boşalabilir
O kadar değil ama
inleme sesine evet
O kadar yokluk çeken var mı cidden
Yokluk değil de
Hissiyat meselesi dir bence
Bu zamanda bu ülkede sanmıyorum
@sSYy3454 ay normal bir konuşmada ki ses tonu diyor ama
Yani erkeği bilmem ama
Ben öyle hissi yata sahip ve çok fazla çabuk arzu duyan veya etkilenen bir kadın tanıdım taniyorum mesela bu bir gerçek
@sSYy3454 bilemiyorum olabilir
Var cidden hatta o yüzden bı çok sorun yaşamıştık kendisi için çevreye karşı
Kendıne hakım olmasıvede zatıf düşmemesi konusunda
Kızlarda var erlerde de varmış
Evet ben aşırı tahrik oluyorum
Evet daha önce iki defa yaşadım.
yok ama inleme sesiyse boşalabilirim
boşabalir
Çok yüksekse bahanesi olur
Sanmam
Hayır
Bu çok ileri seviye