Boşanmamım bir sebebide buydu, istediği kadar yakışıklı olsun parası olsun. şehvetle ten uyumu yoksa çiftler arasında bi halt olmaz o seksten'de evlilikten'de. Yani bazen düşünüyorum da kaç kişinin ten uyumu vardır ki acaba ben mi abartıyorum diyorum. Nenemiz dedemiz ten uyumuyla mı 40-50 yıl evli kalmış diyorum ama ne bilim ya olmayınca da seksten zevk alamıyorum. Kimseyle birlikte olamıyorum bu yüzden. Sizde durum nasıl ten uyumu olmadan zevk alabiliyor musunuz gerçekten?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Toplumun büyük bir kesiminin ne olduğunu dahi bilmediği bir konuda bunu onemsememelerine şaşırmamalisin, insanların önem vermesi için önce nw olduğunu bilmeleri / kavramaları gerekir.
Birçok insan için seks, giriş - çıkıştan ibarettir. Bazıları bunu zoraki kabullenirken bazıları bunun gerçekten seks olduğuna kendini inandirmiatir çoktan.
Oysa, sadece eli temas ettiğinde hatta göz göze geldiğinde bile içinde lavlar akıtan biriyle girilen ilişkinin hazzını farketmek demek, seksi gerçekten Nirvana da yaşamak demektir. Ten uyumu denen şey tamda budur.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılTen uyumu diye bisey yok. Tutku diye bisey var. Karsindaki kisi muhtemelen tutkusuzdur. Yatakda soguk ve pasif kaliyordur. Sexe hizli gecis yapiyordur. Buda sende odaklanma sorunu yaratiyordur. Ten uyumu olayi sadece bir bahanedir. Truzimde Gece vlublerinde barmenlik yaptigim zamanlar cok iliskim oldu farkli farkli kadinlarla. Yani benim begenip birlikte oldugum hic bir kadinda bana karsi ten uyumsuzlugu gormedim denk gelmedi. Aksine yatakda pasif kalan tutkusu dusuk olan kadinlarda denk geldi ve asiri derece seksten sogutur durumdaydilar. Bunada halk ten uyumu olmadi diyo. Alakasi yok. Ciftlerde bencillik olmasin karsi odakli olsunlar. Ve iki tarafinda libidosu yuksek tutkusu yuksek olsun bakim nasil ten uyumsuzlugu olusucqk.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhttps://voca.ro/1dO96aJJ3fvS
Konu birqz derindi ses kaydettim musait aninda dinlersen beni anlicaksin kesin 😌🙏
Soran+1 yılSen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi 🤣 anladık çok karı s ikmişin
Cevap sahibi+1 yılHaksizmiyim ama deli :(()))))
Cevap sahibi+1 yılOnca konusmadan bunu mu anladin be abla gozunu seveyim be abi sjsjsjs
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar haklısın ki... Evlilikte cinsel uyumun önemini yaza yaza anlatamadık burada... "Birbirini sevmek yeter, cinsellik çok da önemli değil, her şey seks mi?" diyen saftiriklerle dolu burası. Tutku olmadan, şehvet olmadan evlilik mi yürürmüş? İyi seks, mutlu bir evliliğin yüzde 70'i demek. Cinsellik ikinci, üçüncü planda diyenlerin evliliği bir süre sonra ev arkadaşlığına döner, ondan sonra da dışarıda arayışlar başlar.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşandığım zamanlarda burada aynı sizin yazdıklarınızı yazdığımda benimle dalga geçmişlerdi bunun için boşanmamı olur falan filan diye maddi durumum çok iyi her şey var ama ten uyumu olmadan bir ömür nasıl geçer sorusuna cevap verememek çok kötü
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
+1 yılevet kesinlikle çok haklısın. saman yer gibi tepin dur
13 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya ilk defa beni anlayan biri çıktı çok sağol
- +1 yıl
:( yaşayan bilir , kötü tecrübeler işte
Soran+1 yılDoğrudur
+1 yılDoğru yatak odası çok önemli evlilikte.
Eşine aşık mıydın, Evlenmeden önce ten uyumunu anlamadın mı? Ne kadae sürede boşandın bilmiyorum ama belki sonradan rayına otururdu?10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla sırf bu yüzden seks yapmayı bıraktım artık o dereceye geldim. Yok bana uyan 1 tane kadın bulamadım 🤦♂️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka tenlere alışınca, yani farklı ebat ve boylara, evdeki zevk vermez
07 Yorumla
Soran+1 yılKocam ilkimdi
- +1 yıl
Ondan sonra başkasını tattın mı
Soran+1 yılHayır ama istiyorum
Soran+1 yılYine aynı hissi yaşarsam mutlu olamazsam diye korkuyorum boşu boşuna biriyle birlikte olmak istemiyorum
- +1 yıl
Sen ciddi bir ilişki istiyorsun.. Bu işler hep karmaşıktır bilirsin. Sadece etkilenip, sevişir unuturum dediğin adama tutulursun. Ya da tersi
Soran+1 yılEvet öyle oluyor maalesef
- +1 yıl
Tam olarak sorun neydi kocanda? Orgazm sorunu mu
+1 yılTen uyumu dediigin mesela elini tutunca hiçbir şey hissetmiyorsak?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet onun gibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılTen uyumu kesinlikle olmalı zaten olmazsa olmazı bence yoksa ne istek olur nede sehvet
10 Yorumla
+1 yılben her türlü zevk alıyorum en kötü seks bile 31'den cazip geliyor
00 YorumlaVardo öyle bi ıyum, terkmç etti beni. Bokumla oynuyorum şimdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumunu anlamak için yaşaman lazım. Evlenmeden önce seks yapmamışsın nerden bileceksin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTen uyumu önemli eski eşim bana askerlik arkadaşım gibi geliyordu.
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte bende bitsede uyusam diye düşünüyordum
Cevap sahibi+1 yılÇok değişik bir duygu, sevgi aşk ile de alakası yok bunun
Soran+1 yılEvet öyle hayal ettiğim adamla evliydim ama yatakda mutsuzdum
Cevap sahibi+1 yılYatak olayı çok farklı ben bunu hayatımda bir kez yakaladım kendi ellerimle bıraktım. O çekimi ve ihtirası hissetmek, mıknatıs gibi olmak
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ten uyumunu önemsemeyenler en büyük hatayı yapıyo
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle insan arzulamadığı biriyle seks yapası gelmiyor canı istemiyor
00 YorumlaNasıl anlarsın ki ten uyumunu
010 Yorumla
Soran+1 yılHiç bitmesin istersin
Bir an bile dokunmadan duramazsın
Soran+1 yılYani biraz anlaşılır aslında öpüşürken sarılırken
Soran+1 yılAttan inip eşeğe de binmem okadar da değil. Belli bir karizması olması lazım
Soran+1 yılİyisin bence ama ben esmerlerden hoşlanıyorum
Soran+1 yılOlur niye olmasın
+1 yılSonuna kadar katılıyorum
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu önemli tabi
00 YorumlaSen bence abartmıssın Biraz
00 YorumlaÇocuk var mı
04 Yorumla
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılHayır
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Benceeee cok onemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemsiyordur ya.🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence abartmışsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem