evleneli oldukça uzun bir süre geçmesine rağmen hiç seks hayatımız olmadı siz olsanız sevdiğiniz insanın birlikte olmamasına ne kadar dayanabilirdiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlilik özellikle cinsel açıdan toplum düzenini korumak ve sosyal yapıyı geliştirmek için var olan bir kurum.
Cinsellik olmayacaksa evliliğin pek bir önemi yok gibi.
Cinsellik olmadan her türlü duygusal bağ belli bir resmiyete dayanmadan yaşanabilir diye düşünüyorum.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seks evliligin bir parcasi ve bu parca eksilince iki tarafta once kendinde sonra birbirinde hata aramaya baslar. O yuzden iki tarafinda birbirini istemesi gerek ama gunumuz sartlari gecimnderdi bilmem ne insanlarin psikolojisini alt ust etmis durumda herkes bir seylerden sikayetci en cokta bundan
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. yemek içmek kadar ihtiyaç olan şey sevgi başka ilişki başka sonrası ya aldatma olur ya boşanma aynı evde yaşayan iki oda arkadaşı gibi evlilik olur mu 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılSevince bir şekilde oluyor ama tam istenilen düzen ve mutlulukla değil işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet kabul ederim benim için aşk önemli.. sarılmak. ele tutuşmak..
11 Yorumla
Soran+1 yılAynennn bunu dedm ve böyle düşündüm başta ama şimdi hep mutsuz üzgün hissediyorum
+1 yılNe dayanacam askerlik arkadaşımla sanki aynı ranzayı paylaşıyorum. Hayvan gibi düzenli seks yapamayacaksam ne diye evleniyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sekssiz evlilik zor ya
Yani iki tarafta aseksüel olursa sorun olmazda böylesi zor
Neden olması peki00 YorumlaNasıl yani düzenli bir seks hayatından mı bahsediyorsunuz yoksa hiç mi olmadı
07 Yorumla
Soran+1 yılHiç olmadı özel bir sebebi var ama eşim bunu psikolojik olarak aşamiyor destek almayi da reddediyor bu kez de kadın olarak benim gururum İnciniyor çünkü kadın gibi hissetmiyorum bile
Soran+1 yılYıl geçti
Soran+1 yılEvet ama böyle olacağını hiç düşünmedim çünkü o da istiyordu ama evlenince hiç de öyle olmadi
+1 yılAsla kabul etmem, madem seks yapmayacağız ne diye evleniyoruz?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Duruma gore degisir , ama once seks sonrasi bakilir
00 YorumlaHayır, tabiki istemezdim, nedeni önemli tabi ama bu çok çok zor bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılOha nasil dayaniyonuz ki. Istemeyen taraf kimse bi tedavi gormeli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılseks siz evlilik olmaz oluyor diyende aldatiliyordur bu kesin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. O evlilik bitmeye mahkûm ya da sen ihtiyacını disaridan karşılamaya başlarsın...
00 Yorumla
+1 yılBüyük konuşamamak lazım ama atwsli bir evlilik isterdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Evlenmeden önce biliyorsan birlikte çare aramalisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sexsiz bir evlilik düşünülemez. o zaman yapacak iki seçenek var birincisi boşanmak ikincisi boşanamıyosan cinselliği ya kendi kendine ya da f*ck bularak halledeceksin. başka çaresi yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evleneceğim, ve seks olmayacak. Çok mutsuz olurum. Mutsuz bir evlilik olur benim için. 3 aydan uzun dayanabileceğimi sanmıyorum.
00 YorumlaSekssiz hayat, susuz hayata benzer su nasıl vucut icin olmazsa olmaz ise sekste ayni sekilde olmazsa olmazdir.
00 YorumlaYani bir sağlık sorunu yoksa en fazla 3 gün dururum ama sağlık sorunu varsa gerekirse aylarca seks yapmadan dururum.. tabi aşk varsa arada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden dolayı mı eşinden dolayı mı bunun çaresi vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılÇaresi olmayan hastalığı nedeniyle
Cevap sahibi+1 yılNedir peki hastalıgı
+1 yılSeks olmayan evlilik gerçek bir evlilik değildir ve en kısa sürede sigortalar atar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılİlk bir hafta olmuyorsa direk boşanma sebebi
02 Yorumla
Soran+1 yılBir sene geçti fazlası da
- +1 yıl
Bir senedir sana dokunmuyormu
+1 yılNeden birlikte olmamasına bağlı
04 Yorumla
Soran+1 yılHastalık
- +1 yıl
Zor bir durum cinsellik evlilikte önemli ama sadece cinsel amaçlarla da evlenilmediği için ve evlilik aşamasına da gelmişsek demekki seviyorum o zaman katlanabilirdim sadece çocuk mevzusu kafamı kurcalardı. Hasta kimse en acilinden bol bol şifalar dilerim.
Soran+1 yılEn iyi gelen yorumu yapan kişi size teşekkür ederim. Bu hastalığın tedavisi yok ama ümitsiz değilim dua ediyorum tıpta gelişiyor illaki çözümü bulunacaktir bir ömür böyle yaşamayacagz biliyorum ama şu an yeni evli olup hiç cinsellik yaşamamak ve insanların sürekli çocuk sorması beni çok üzüyor
- +1 yıl
Allah'tan ümit kesilmez demişler bazı şeyleri kabullenmek gerekir ama umutsuzca değil tabi. Gerçekten zor çok zor belki sabır ilaç olabilir ve etrafınızdaki insanları zerre umursamayın her ne kadar çok istesem de bu dünya çocuk getirmek için artık bana kötü bir yermiş gibi geliyor. Bide böyle düşünün bence.
Evlenmek isteseydim evet
10 YorumlaO nasıl oldu ya? Hiç böyle şey işitmedim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşkası dese bende inanmazdım atıyor derdim ama neler varmış işte benim de başıma geldi maalesef
+1 yılHayır. Sevişmeyeceksek niye evleniyoruz?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yoksa evli kalmanın anlamı da yok.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılsekssiz sevgili kabul etmiyoruz bu evlilik diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKabul edemem her gün isteyebilecek biriyim hatta
00 Yorumla
+1 yılMax 1 1.5 yıl
02 Yorumla
Soran+1 yılMaksimum süreyi dolduran ben seri üzgün...
- +1 yıl
Doktora gidin psikolojik durum. Eşinde çok anlayışlı olmalı bence alkol al rahatla
+1 yılOlmaz öyle bir şey
02 Yorumla
Soran+1 yılVar maalesef ve geri dönersem ailem ve cevremin tepkileri nedeniyle de ayrılamam
- +1 yıl
Ama böyle hayat mı geçer evliliğin yüzde 50 si bu
+1 yılSıkıntı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Hayır
00 YorumlaAsla kabul etmem.
00 Yorumla
+1 yılNeden olmadı ki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İmkansız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok dayanamazdım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSebebi ne peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili olabiliriz 🌺🌹💐❤️😘😍🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılsorun nedir peki
00 Yorumla
+1 yılGerekli bence
00 Yorumla
+1 yılAsla
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri